[Pierwszy motocykl - najgorsze pomysły] Yamaha XV1900
• Strona 1 z 1
[Pierwszy motocykl - najgorsze pomysły] Yamaha XV1900
Dyskusja na temat: Yamaha XV1900 - za dużo ciała do kochania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha XV1900 - za dużo ciała do kochania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha XV1900 - za dużo ciała do kochania
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Mam taki motocykl od 2 lat. Jest to mój pierwszy motocykl. Na karku 32 lata 172cm wzrostu i 95kg wagi. Motocykl bajka, początek był ciężki jak ten motocykl, ale po ponad 20 tys. km przejechanych tym motocyklem, stwierdzam, że prowadzi się jak wigry 3. Trzeba tylko wyczuć go dobrze, nie parkować z górki w ślepej uliczce i pamiętać o tylnym hamulcu przy manewrach na bardzo niskich prędkościach (korki, parking). No i odrobinę wyobraźni przy wyższych prędkościach bo powyżej 2,5 tys obrotów to już jest ogień
. Duża szyba wskazana na autostradzie. <br><hr>mlodyy78

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cóż pogratulować rozsądku ...... ja też mam xv i na pewno nie jest to zabawka do nauki jazdy ... bo nie wybaczy błędów i braku umiejętności<br><hr>GRKomentatorzy napisał(a):Mam taki motocykl od 2 lat. Jest to mój pierwszy motocykl. Na karku 32 lata 172cm wzrostu i 95kg wagi. Motocykl bajka, początek był ciężki jak ten motocykl, ale po ponad 20 tys. km przejechanych tym motocyklem, stwierdzam, że prowadzi się jak wigry 3. Trzeba tylko wyczuć go dobrze, nie parkować z górki w ślepej uliczce i pamiętać o tylnym hamulcu przy manewrach na bardzo niskich prędkościach (korki, parking). No i odrobinę wyobraźni przy wyższych prędkościach bo powyżej 2,5 tys obrotów to już jest ogień. Duża szyba wskazana na autostradzie. <br><hr>mlodyy78<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A moim pierwszy motocyklem też była Yamaha, tylko że Virago 535. Byłem już po 30 i uważam, że był to naprawdę wybitnie trafny wybór. Po dwóch latach zmieniłem na Dragstara 1100 i bujam się nim czwarty sezon. I teraz myślę o czymś większymKomentatorzy napisał(a):Mam taki motocykl od 2 lat. Jest to mój pierwszy motocykl. Na karku 32 lata 172cm wzrostu i 95kg wagi. Motocykl bajka, początek był ciężki jak ten motocykl, ale po ponad 20 tys. km przejechanych tym motocyklem, stwierdzam, że prowadzi się jak wigry 3. Trzeba tylko wyczuć go dobrze, nie parkować z górki w ślepej uliczce i pamiętać o tylnym hamulcu przy manewrach na bardzo niskich prędkościach (korki, parking). No i odrobinę wyobraźni przy wyższych prędkościach bo powyżej 2,5 tys obrotów to już jest ogień. Duża szyba wskazana na autostradzie. <br><hr>mlodyy78<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=mcFdz8kMFyU" target="blank" class="link" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=mcFdz8kMFyU</a> az tak zle sie nie prowadzi ten XV
<br><hr>Adam

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość