[Yamaha FZ8] Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy...
• Strona 1 z 1
[Yamaha FZ8] Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy...
Dyskusja na temat: Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy kaliber
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy kaliber
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy kaliber
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PoprawioneKomentatorzy napisał(a):"aby wykrzesać niego katalogowe 98KM"
poprawcie i będzie git, a moto świetne<br><hr>slivex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całego
Przy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
<br><hr>krzybiel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najciekawsze zdanie ;-P cyt. "...a ten z kolei dba o właściwe proporcje mieszanki i dobry humor ludzi, którzy odchody po swoich pieskach ręcznie zbierają do biodegradowalnych toreb."<br><hr>BiC.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obyś się nie zdziwiłKomentatorzy napisał(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całegoPrzy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie schodza chyba w Polsce, jesli u nas wogole mozna mowic o jakiejkolwiek sprzedazy duzych motocykli. W Niemczech bmw jest na drugim albo trzecim miejscu w sprzedazy motocykli, a yamaha jest chyba 5ta.<br><hr>tibKomentatorzy napisał(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całegoPrzy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Obyś się nie zdziwił"Gwiazdowość" motocykla nie polega wyłącznie na ilości sprzedanych go sztuk. Beemki nie schodzą w monstrualnych ilościach, a mimo to wygrywają 90% testów. Dlaczego?<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie dlatego ze czytasz głownie niemieckie czasopisma i magazyny z testami;-)Komentatorzy napisał(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całegoPrzy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Obyś się nie zdziwił"Gwiazdowość" motocykla nie polega wyłącznie na ilości sprzedanych go sztuk. Beemki nie schodzą w monstrualnych ilościach, a mimo to wygrywają 90% testów. Dlaczego?<br><hr>Boczo<br>
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W angielskiej prasie wygrywają za to Triumphy.. taki ukłon w stronę dziennikarskiej rzetelnościKomentatorzy napisał(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całegoPrzy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Pewnie dlatego ze czytasz głownie niemieckie czasopisma i magazyny z testami;-)
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pod tym względem nie można sie przyczepić do polskich dziennikarzy,... niestety<br><hr>slivexKomentatorzy napisał(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całegoPrzy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Pewnie dlatego ze czytasz głownie niemieckie czasopisma i magazyny z testami;-)
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan<br>Komentatorzy napisał(a):W angielskiej prasie wygrywają za to Triumphy.. taki ukłon w stronę dziennikarskiej rzetelności<br><hr>Blaster 1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam jestem bardzo zadowolony z pojawienia sie Fazera8, bede mogl za jakis czas zminic moja VFR 800 wlasnie na takie cos. Klasa 800 bardzo przypadla mi do gustu, moim zdaniem Yamaha wykonala strzal w dziesiatke wprowadzajac ten model.<br><hr>kris2k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Triumphy wygrywają nie tylko w w brytyjskiej prasie. Nie twierdzę że dziennikarze są z gruntu rzeczowi, ale ekipie ścigacza do tej pory jakiejś większej stronniczości zarzucić nie można.<br><hr>SemaiKomentatorzy napisał(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno się tak nie uśmiałem, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 będzie wołana bardzo podobna kwota, co za FZ6. Jeśli „bardzo podobna" nie okaże się być kilkoma tysiącami zł., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwalił mnie na całegoPrzy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan<br>Komentatorzy napisał(a):W angielskiej prasie wygrywają za to Triumphy.. taki ukłon w stronę dziennikarskiej rzetelności<br><hr>Blaster 1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałem nawet kupić to moto, ale znajomy mechanik powiedział mi:
"nie pchaj się w moto z pierwszych roczników produkcji..."
Ciekaw jestem czy pod tym względem Yamaha uniknie wpadek których nie uniknęła konkurencja... mówię np o GSRze<br><hr>Semai
"nie pchaj się w moto z pierwszych roczników produkcji..."
Ciekaw jestem czy pod tym względem Yamaha uniknie wpadek których nie uniknęła konkurencja... mówię np o GSRze<br><hr>Semai
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
De gustibus non est disputandum<br><hr>SemaiKomentatorzy napisał(a):Co Yamaha robi z tymi wydechami? Kto im powiedział że to jest ładne??<br><hr>Zdegustowany<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl