[Yamaha FZ8] Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy...
• Strona 1 z 1
[Yamaha FZ8] Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy...
Dyskusja na temat: Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy kaliber
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy kaliber
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZ8 i Fazer8 2010 - większy kaliber
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PoprawioneKomentatorzy napisał(a):"aby wykrzesać niego katalogowe 98KM"
poprawcie i będzie git, a moto świetne<br><hr>slivex<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚ego
Przy tej ilości sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezła będzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
<br><hr>krzybiel

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najciekawsze zdanie ;-P cyt. "...a ten z kolei dba o właściwe proporcje mieszanki i dobry humor ludzi, którzy odchody po swoich pieskach ręcznie zbierają do biodegradowalnych toreb."<br><hr>BiC.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ObyÅ› siÄ™ nie zdziwiÅ‚Komentatorzy napisaÅ‚(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚egoPrzy tej iloÅ›ci sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezÅ‚a bÄ™dzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie schodza chyba w Polsce, jesli u nas wogole mozna mowic o jakiejkolwiek sprzedazy duzych motocykli. W Niemczech bmw jest na drugim albo trzecim miejscu w sprzedazy motocykli, a yamaha jest chyba 5ta.<br><hr>tibKomentatorzy napisaÅ‚(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚egoPrzy tej iloÅ›ci sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezÅ‚a bÄ™dzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Obyś się nie zdziwił"Gwiazdowość" motocykla nie polega wyłącznie na ilości sprzedanych go sztuk. Beemki nie schodzą w monstrualnych ilościach, a mimo to wygrywają 90% testów. Dlaczego?<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie dlatego ze czytasz gÅ‚ownie niemieckie czasopisma i magazyny z testami;-)Komentatorzy napisaÅ‚(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚egoPrzy tej iloÅ›ci sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezÅ‚a bÄ™dzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Obyś się nie zdziwił"Gwiazdowość" motocykla nie polega wyłącznie na ilości sprzedanych go sztuk. Beemki nie schodzą w monstrualnych ilościach, a mimo to wygrywają 90% testów. Dlaczego?<br><hr>Boczo<br>
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W angielskiej prasie wygrywajÄ… za to Triumphy.. taki ukÅ‚on w stronÄ™ dziennikarskiej rzetelnoÅ›ciKomentatorzy napisaÅ‚(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚egoPrzy tej iloÅ›ci sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezÅ‚a bÄ™dzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Pewnie dlatego ze czytasz głownie niemieckie czasopisma i magazyny z testami;-)
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pod tym wzglÄ™dem nie można sie przyczepić do polskich dziennikarzy,... niestety<br><hr>slivexKomentatorzy napisaÅ‚(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚egoPrzy tej iloÅ›ci sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezÅ‚a bÄ™dzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
Komentatorzy napisał(a):Pewnie dlatego ze czytasz głownie niemieckie czasopisma i magazyny z testami;-)
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan<br>Komentatorzy napisał(a):W angielskiej prasie wygrywają za to Triumphy.. taki ukłon w stronę dziennikarskiej rzetelności<br><hr>Blaster 1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam jestem bardzo zadowolony z pojawienia sie Fazera8, bede mogl za jakis czas zminic moja VFR 800 wlasnie na takie cos. Klasa 800 bardzo przypadla mi do gustu, moim zdaniem Yamaha wykonala strzal w dziesiatke wprowadzajac ten model.<br><hr>kris2k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Triumphy wygrywajÄ… nie tylko w w brytyjskiej prasie. Nie twierdzÄ™ że dziennikarze sÄ… z gruntu rzeczowi, ale ekipie Å›cigacza do tej pory jakiejÅ› wiÄ™kszej stronniczoÅ›ci zarzucić nie można.<br><hr>SemaiKomentatorzy napisaÅ‚(a):Ha Ha Ha Ha Ha, dawno siÄ™ tak nie uÅ›miaÅ‚em, Tekst "Wiemy na razie, że za FZ8 i Fazera8 bÄ™dzie woÅ‚ana bardzo podobna kwota, co za FZ6. JeÅ›li „bardzo podobna" nie okaże siÄ™ być kilkoma tysiÄ…cami zÅ‚., to mamy szanse zobaczyć narodziny nowych gwiazd", rozwaliÅ‚ mnie na caÅ‚egoPrzy tej iloÅ›ci sprzedawanych nowych motocykli w tym kraju, to faktycznie niezÅ‚a bÄ™dzie z niej gwiazda, chyba gwiazda podziemia
![]()
![]()
<br><hr>krzybiel<br>
W testach anglojezycznych BM-eki juz tak nie błyszcza.<br><hr>BMW-fan<br>Komentatorzy napisał(a):W angielskiej prasie wygrywają za to Triumphy.. taki ukłon w stronę dziennikarskiej rzetelności<br><hr>Blaster 1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałem nawet kupić to moto, ale znajomy mechanik powiedział mi:
"nie pchaj się w moto z pierwszych roczników produkcji..."
Ciekaw jestem czy pod tym względem Yamaha uniknie wpadek których nie uniknęła konkurencja... mówię np o GSRze<br><hr>Semai
"nie pchaj się w moto z pierwszych roczników produkcji..."
Ciekaw jestem czy pod tym względem Yamaha uniknie wpadek których nie uniknęła konkurencja... mówię np o GSRze<br><hr>Semai
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
De gustibus non est disputandum<br><hr>SemaiKomentatorzy napisał(a):Co Yamaha robi z tymi wydechami? Kto im powiedział że to jest ładne??<br><hr>Zdegustowany<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości