Stunt porady
• Strona 1 z 1
Stunt porady
Cześć wszystkim!!!
Chciał bym zacząć uczyć się stuntu czyli jazdy ekstremalnej ale nie mam pojęcia jaki motocykl jest dobry na pierwszy raz mam 16 lat i jestem dośc wysoki i myślałem o MZ 150 co wy o tym myślicie czy był by on dobry do nauki??? I jeszcze jedno jak zrobic klatke na śilnik i tylny stelaż można to kupić albo zrobić samemu. Dzięki z góry
PoZdro Rzeznik

Chciał bym zacząć uczyć się stuntu czyli jazdy ekstremalnej ale nie mam pojęcia jaki motocykl jest dobry na pierwszy raz mam 16 lat i jestem dośc wysoki i myślałem o MZ 150 co wy o tym myślicie czy był by on dobry do nauki??? I jeszcze jedno jak zrobic klatke na śilnik i tylny stelaż można to kupić albo zrobić samemu. Dzięki z góry

PoZdro Rzeznik

- Rzeżnik
- Świeżak
Najpierw naucz się porządnie jazdy "normalnej" a dopiero potem "ekstremalnej". Odnośnie drugiej części pytania to jeśli masz spawarkę, kątówkę i trochę pojęcia to sobie poradzisz.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Re: Stunt porady
Rzeżnik napisał(a):Cześć wszystkim!!!![]()
Chciał bym zacząć uczyć się stuntu czyli jazdy ekstremalnej ale nie mam pojęcia jaki motocykl jest dobry na pierwszy raz mam 16 lat i jestem dośc wysoki i myślałem o MZ 150 co wy o tym myślicie czy był by on dobry do nauki??? I jeszcze jedno jak zrobic klatke na śilnik i tylny stelaż można to kupić albo zrobić samemu. Dzięki z góry![]()
PoZdro Rzeznik
16 lat i już stunt ?! Tak jak kolega powiedział, najpierw naucz się dokładnie wszystkich technik jazdy na motocyklu , a dopiero myśl o tym, a po drugie dojrzyj do tego emocjonalnie bo to może się źle skończyć.
-
Qba. - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
nooo tez tak mysle im wczesniej tym lepiej a co do jazdy to juz opanowalem tak mysle bo jezdzilem juz troche na motocyklach i prubowalem na koło stawiac przednie tylne itp ale mialem za slaby moto ale tez nauczyłem sie jezusa bo moto mi na to pozwalal
wiec pytam jak zrobic ta klatke. Bo bardzo mi to potszebne jezdzilem tez na krosie 600ccm i powtazam nie pytam was o rade kiedy mam zaczac bo chcem juz na wakacje zacząc trenowac bo dlamnie stunt jest pięękny !!! noo hehe

Pozdro Rzeżnik
- Rzeżnik
- Świeżak
arktan napisał(a):widocznie słabo próbowałeś.
Pamiętaj: nie moc, a technika zrobi z Ciebie zawodnika.
Moc ma imo pomagać
NO prawdy w tym jest dużo dzięki wszystkim za pomoc za 3tyg zaczynam trenowac tak myśle

Pozdro Rzeżnik
- Rzeżnik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości