Mieszanka w głowie - zakup.
• Strona 1 z 1
Mieszanka w głowie - zakup.
Witam,
Ostatnio na tym i na innym forum dużo czytałem, zakładałem tematy z różnymi pytaniami odnośnie zakupu maszyny do 5 tysięcy maksymalnie. Oczywiście pojemność 50ccm, bo mam kartę motorowerową tylko i chciałbym jeździć legalnie, jedynie tuning 80ccm+
Otóż ze skuterów najbardziej polecano mi, oraz osobiście mi się najbardziej podoba GILERA RUNNER 50 . Wg. mnie jako ze skuterów tylko to bym brał.
Z ścigaczy 50 tzn. Tych Yamah TZR i tym podobne nie podoba mi się to ponieważ z boku to jakoś w miarę wygląda ale od przodu czy z tyłu to jak rower. I te duże cieniutkie opony.. wrrr. po prostu wiem że to nie dla mnie.
Z crossów podoba mi się i w miarę chyba dobre są Derbi Senda X-treme, Gilera Rcr 50, yamaha dt 50.
Mam taką mieszankę w głowie że już sam nie wiem
Ostatnio na tym i na innym forum dużo czytałem, zakładałem tematy z różnymi pytaniami odnośnie zakupu maszyny do 5 tysięcy maksymalnie. Oczywiście pojemność 50ccm, bo mam kartę motorowerową tylko i chciałbym jeździć legalnie, jedynie tuning 80ccm+

Otóż ze skuterów najbardziej polecano mi, oraz osobiście mi się najbardziej podoba GILERA RUNNER 50 . Wg. mnie jako ze skuterów tylko to bym brał.
Z ścigaczy 50 tzn. Tych Yamah TZR i tym podobne nie podoba mi się to ponieważ z boku to jakoś w miarę wygląda ale od przodu czy z tyłu to jak rower. I te duże cieniutkie opony.. wrrr. po prostu wiem że to nie dla mnie.
Z crossów podoba mi się i w miarę chyba dobre są Derbi Senda X-treme, Gilera Rcr 50, yamaha dt 50.
Mam taką mieszankę w głowie że już sam nie wiem

- DaveMAX
- Świeżak
dokladnie
wszystkie które wymieniles to bardzo dobre motorki
ja polecam gilere (bo jezdze na niej i jestem zahochany) oraz yamahe/honde
wszystkie które wymieniles to bardzo dobre motorki
ja polecam gilere (bo jezdze na niej i jestem zahochany) oraz yamahe/honde
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Co to za różnica cy jedziesz 250/50 czy 51/50 i tak to fałszerstwo niema żadnych w kodeksie ulg, a tak poza tym nie polecam żadnych crossów ścigaczy i chopperów 50cc bo to do tych sylwetek nie pasuje, polecam zippa quantuma lub quadre jeśli myślisz nad skuterami można je kupić tanio w markecie bo za 2600 jak jest promocja, a to pełno wartościowe 50cc i są dobre do przeróbek i mocne i wbrew ogólnym opinią mają mocne plastiki to zatrzaski się łamią (wiem z doświadczenia)
-
Angus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości