skuter - wyglad - pomocy
• Strona 1 z 1
skuter - wyglad - pomocy
siema. mam skuter, i pod siedzeniam po obu stronach sa (wlasciwie byly) literki model 727. jedna mi sie zlamala a druga zgubilem. i zeby dziwnie to nie wygladalo to zerwalem reszte, jednak zostaly slady takiej czarnej gabki. jak to zmyc, zerwac??? POMOCY
- denis6395
- Świeżak
Są specjalne preparaty do usuwania klejów i tego typu rzeczy. Zdejmij reka to co sie da a reszte tym preparatem
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
- rasta rules
- Świeżak
moga zostac smugi
D748SPS ma racje... ja tez tak zrobilem tylko ze na szybce od kasku(z pleksy byla zrobiona)
mahoski na takiechg skuterach to jest niestety mozliwosc ze zejdzie lakier do golej blachy/plastiku
D748SPS ma racje... ja tez tak zrobilem tylko ze na szybce od kasku(z pleksy byla zrobiona)
mahoski na takiechg skuterach to jest niestety mozliwosc ze zejdzie lakier do golej blachy/plastiku
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Delikatne przetarcie ekstrakcyjną nie powinno zaszkodzić w ogóle lakierowi (chyba, że był malowany w ciągu ostatniego miesiąca). Ja zmywałem klej po naklejce na skuterze oraz lakier z klapki od benzyny w samochodzie (przy dobieraniu koloru pomazali) no i nic się nie stało.
Nie mylić zwykłej benzyny z benzyną ekstrakcyjną. Rozpuszczalnika do tego typu zadań nie polecam.
Nie mylić zwykłej benzyny z benzyną ekstrakcyjną. Rozpuszczalnika do tego typu zadań nie polecam.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Suszarka da niewiele (chyba, że dmucha bardzo gorącym powietrzem) jak już coś to żeby nie uszkodzić naklejki używa się opalarki, ale sprawdza się to tylko na elementach metalowych, a nie na plastiku (plastik może się odkształcić)
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 22 gości