POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Hej, mam na imię Adrian.
Mam 21 lat, motocyklami interesuje się od nie dawna, a miłoscią do nich zajarał mnie ojciec
Nie chodzi mi tu o predkosci 150+ ( dla mne to za szybko ) ale o przyspieszenia, które zrywają z kierownicy! to głowny aspekt dla którego zdecydowałem się a motocykle, uwielbiam tez serpenyny! Jestem szczęsliwym posiadaczem ER-6N z 2009 roku, jezdze na nim około miesiąca. Jetem z Rzeszowa - Drabinanka. Zapraszam do współnej jazdy! ps. A co do wymazonego motocykla odpowiedz jest jedna - benelli TNT. Musze go kiedys miec!! Pozdrawiam
Mam 21 lat, motocyklami interesuje się od nie dawna, a miłoscią do nich zajarał mnie ojciec

- zibenn
- Świeżak
Hej, udało mi się znaleźć temat do powitań
A więc witam się serdecznie. Mam na imię Jacek i jestem z Warszawy. 1 lipca planowo pownienem zdobyć prawo jazdy kat A. Od 5 lat mam B i już straciłem cierpliwość do stania w korku. Jestem właścicielem GSX 600F.

A więc witam się serdecznie. Mam na imię Jacek i jestem z Warszawy. 1 lipca planowo pownienem zdobyć prawo jazdy kat A. Od 5 lat mam B i już straciłem cierpliwość do stania w korku. Jestem właścicielem GSX 600F.
- Joter
- Świeżak
Siema
Mam na imię Michał mam 21 lat od niedawna mieszkam w Warszawie. Jest to mój pierwszy sezon , jeżdżę Suzuki GSXR 1000 K-7. Motoryzacja interesuję się od niedawna... zainspirowało mnie to jakiś rok temu, gdy kolega dał mi się przejechać R-1
Mam na imię Michał mam 21 lat od niedawna mieszkam w Warszawie. Jest to mój pierwszy sezon , jeżdżę Suzuki GSXR 1000 K-7. Motoryzacja interesuję się od niedawna... zainspirowało mnie to jakiś rok temu, gdy kolega dał mi się przejechać R-1

- Michał88
- Świeżak
Witam wszystkich
Mam na imię Mateusz. Od prawie 10 lat mieszkam w Warszawie.
Od niedawna, a dokładniej od wczoraj jestem posiadaczem (jak na razie szczęśliwym) Suzuki SV650S rocznik 2005. Jest to mój pierwszy motocykl bo prawko odebrałem ze 3 tygodnie temu.
Może kiedyś pomyślę o czymś w stylu Intrudera M1800R ale jednak jego masa i cena trochę mnie przerażają
Pozdrawiam
Mam na imię Mateusz. Od prawie 10 lat mieszkam w Warszawie.
Od niedawna, a dokładniej od wczoraj jestem posiadaczem (jak na razie szczęśliwym) Suzuki SV650S rocznik 2005. Jest to mój pierwszy motocykl bo prawko odebrałem ze 3 tygodnie temu.
Może kiedyś pomyślę o czymś w stylu Intrudera M1800R ale jednak jego masa i cena trochę mnie przerażają

Pozdrawiam
- _Wilq_
- Świeżak
Witam, jestem Tomasz, mieszkam niedaleko Tarnowa /malopolskie/, od niedawna jestem uzytkowanikiem Kawasaki zx6r ninja
- mlody_tomek
- Świeżak
Cześć WSZYSTKIM
Pochodzę z okolic Rawicza...tak tak, właśnie tam znajduje się słynne więzienie...ale bez obaw nie mam z nim nic wspólnego!!
Narazie nie posiadam własnego sprzętu. Motoryzacją interesuję się od zawsze a przygodę z motocyklami właśnie zaczynam, ponieważ zapisałam się na kurs prawa jazdy. Teraz skupiam się na tym żeby zdać, a później na zakupy...
...moim wymarzonym prezentem gwiazdkowym jest Honda Hornet
po prostu miłość od pierwszego wejrzenia!
ale jak znając życie... prezentu takiego nie dostanę, a ja kupię coś innego

Pochodzę z okolic Rawicza...tak tak, właśnie tam znajduje się słynne więzienie...ale bez obaw nie mam z nim nic wspólnego!!
Narazie nie posiadam własnego sprzętu. Motoryzacją interesuję się od zawsze a przygodę z motocyklami właśnie zaczynam, ponieważ zapisałam się na kurs prawa jazdy. Teraz skupiam się na tym żeby zdać, a później na zakupy...
...moim wymarzonym prezentem gwiazdkowym jest Honda Hornet

ale jak znając życie... prezentu takiego nie dostanę, a ja kupię coś innego

- majka
- Świeżak
sonic napisał(a):Hej, cześć i..
Na imię mam Sylwek i jestem z okolic Siedlec, jeżdze na moto juz albo dopiero pare lat. Obecna maszyna to fajer z 99 czyli moje marzenie z "lat młodości"
Do zobaczenia na forum i w trasie.
Witam ziomala z moich stron

Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
Witam wszystkich!
witam serdecznie wszystkich wielbicieli motocykli!
-
baryita - Świeżak
Witam.
Otóż mam na imię Łukasz i jestem tu całkiem nowy.
Jak wynika z mojego nicku mam 15 lat. Pochodzę z okolic Gniezna. Motory pasjonują mnie od dzieciństwa ale dopiero od 2 tyg jestem posiadaczem aprili sr '94. Szukam właśnie odpowiedzi na liczne moje pytania odnośnie tuningu tej maszyny ponieważ spotykałem już w internecie jak i na tym forum wiele opinii na temat tego cuda ile to nie poleci, u mnie buja się zaledwie do 60. Mam nadzieję że dzięki wam to się zmieni. Pozdrawiam!
Otóż mam na imię Łukasz i jestem tu całkiem nowy.
Jak wynika z mojego nicku mam 15 lat. Pochodzę z okolic Gniezna. Motory pasjonują mnie od dzieciństwa ale dopiero od 2 tyg jestem posiadaczem aprili sr '94. Szukam właśnie odpowiedzi na liczne moje pytania odnośnie tuningu tej maszyny ponieważ spotykałem już w internecie jak i na tym forum wiele opinii na temat tego cuda ile to nie poleci, u mnie buja się zaledwie do 60. Mam nadzieję że dzięki wam to się zmieni. Pozdrawiam!
- lukasx9955
- Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Michał88 napisał(a):Mam na imię Michał [...] Jest to mój pierwszy sezon, jeżdżę Suzuki GSXR 1000 K-7.
Super, witam i życzę dotrwania do kolejnego sezonu.
Że kupiłem odrazu 1000 to znaczy że mam zapie*** ? Narazie staram się ją okiełznać

Suzuki GSXR 1000 K7
- Michał88
- Świeżak