Zobacz wÄ…tek - Suzuki GSF 400 Bandit -co sÄ…dzicie o tym egzemplarzu? Warto?
NAS Analytics TAG

Suzuki GSF 400 Bandit -co sÄ…dzicie o tym egzemplarzu? Warto?

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Suzuki GSF 400 Bandit -co sÄ…dzicie o tym egzemplarzu? Warto?

Postprzez Mistake » 15/6/2010, 11:42

http://www.allegro.pl/item1069662974_su ... 00556.html

Niby wszystko powymieniane, ale pytanie dlaczego i nowy lakier?

Info od właściciela:
Witam
Bandit na starym silniku miał najechane ok 80 000 km. Jeden sezon u wcześniejszego właściciela bez linki prędkościomierza, stąd na liczniku 65tyś km. Wymieniłem silnik, ponieważ bardziej to się opłacało niż wymiana tłoka w starym, prawdopodobnie doszły by jeszcze jakieś koszty po rozebraniu. Lakier śwież, ponieważ stary był po prosty smutny( zmatowiał). Tłumik wstawiony od Kawasaki ZX-9R, oryginalny był stary i brzydki.
Przede mną 1 właściciel w Polsce, który go sprowadził z Belgii 3 lata temu, ponieważ pojechał tam na stałe. U mnie moto jest 2 lata.

Warto? :) To byłby mój pierwszy moto.
Mistake
Świeżak

Postprzez wojtasmazi1 » 15/6/2010, 18:19

Jak jest naprawde to nikt ci nie powie proc wlasciciela. Najlepiej bedzie jak pojedziesz i sprawdzisz moto (jesli sie nie znasz to wex kogos kto sie zna) Co do lakieru pozostaje Ci sprawdzic czy spawy nie sa gdzies uszkodzone albo czy nie ma jakis dodatkowych spawow i czy rama jest prosta.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
wojtasmazi1
Stały bywalec

Postprzez motomc » 16/6/2010, 12:44

moze jest tak jak mowi a moze nie...
musisz to sprawdzic.
urwij jeszcze na opony bo to co jest załozone to tragedia, przod biedny a tył nie ten typ.
przyjrzyj sie czy oby napewno nie jest bity bo dziwnym trafem prawa strona silnika (tego starego) nie ma dekla i po tej samej stronie znajduje sie wydech który jest nieoryginalny. weż jakiegoś gościa co się zna i niech Ci pomoże w oględzinach.
Motocykle to nie styl zycia, to stan umyslu...
motomc
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê