cbr f3 1998r JAK POMALOWAC???
• Strona 1 z 1
cbr f3 1998r JAK POMALOWAC???
nie dawno kupilem motocykl jak w temacie cbr 600 f3 niestety po slizgu i chce go pomalowac by wygladala jak nowa ale nie bardzo mam pomysl na cos fajnego...najbardziej podoba mi sie malowanie reppsol ale nie bardzo wiem jak poodcinac kolory...moze cos doradzicie??
- gradziu
- Świeżak
http://cbrworld.net/forums/1/300738/ShowThread.aspx
Masz stronę z mnóstwem wariantów Fy dwójek i Fy trójek
Na stronie 20 masz nawet oklepanego Repsola
Masz stronę z mnóstwem wariantów Fy dwójek i Fy trójek
Na stronie 20 masz nawet oklepanego Repsola

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Najlepiej na oryginał - łatwiej wtedy sprzedać motocykl.
Ewentualnie jeśli szkoda nie jest duża i nie przeszkadza można tak jeździć.
Lakierowanie całego motocykla i naklejki to dość spory koszt - przynajmniej 2000PLN. Naprawa uszkodzonych elementów będzie tańsza.
Ewentualnie jeśli szkoda nie jest duża i nie przeszkadza można tak jeździć.
Lakierowanie całego motocykla i naklejki to dość spory koszt - przynajmniej 2000PLN. Naprawa uszkodzonych elementów będzie tańsza.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Invinciblee-linka ktora podales nie dziala
raczek 6-motocykl musi byc malowany caly gdyz poza szlifem kazdy element jest porysowany i przyniszczony
jesli chodzi o koszty to licze sie z nimi motocykl kupilem tanio wiec moge ainwestowac w serwis i malowanie
raczek 6-motocykl musi byc malowany caly gdyz poza szlifem kazdy element jest porysowany i przyniszczony
jesli chodzi o koszty to licze sie z nimi motocykl kupilem tanio wiec moge ainwestowac w serwis i malowanie
- gradziu
- Świeżak
Pomalowanie na oryginał jest dobrym pomysłem, ale nie dla motocykla o tej wartości - po prostu się to nie opłaca. Moto nie jest wiele warte. Koszty malowania wraz z naklejkami (tak aby motocykl wyglądał na oryginał) są zbyt duże. Pomyśl o własnym design-ie. Mnie spodobał się ten:
- Załączniki
-
- CBR600F2_01_800.jpg (121.5 KiB) Przeglądane 2345 razy
-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1