Modeka czy RST
• Strona 1 z 1
Modeka czy RST
Witam,
Chciałem zakupić kurtkę i zastanawiam się nad dwoma firmami
1. RST , cena 599zł i "twarde" ochraniacze na łokciach , plecach itd
2. Modeka , cena 535zł i ochraniacze nieco miększe niż w RST
Modeli kurtek dokładnie nie pamiętam także nie przedstawię , a że nie znam się na tych rzeczach także chciałem zapytać którą firmę polecacie, uważacie za lepszą , cenicie jej produkty ?
Pozdrawiam
Piotrek
Chciałem zakupić kurtkę i zastanawiam się nad dwoma firmami
1. RST , cena 599zł i "twarde" ochraniacze na łokciach , plecach itd
2. Modeka , cena 535zł i ochraniacze nieco miększe niż w RST
Modeli kurtek dokładnie nie pamiętam także nie przedstawię , a że nie znam się na tych rzeczach także chciałem zapytać którą firmę polecacie, uważacie za lepszą , cenicie jej produkty ?
Pozdrawiam
Piotrek
- Piotrek86
- Świeżak
- xede
- Świeżak
polecam rst,bardzo popularna marka na wyspach wsrod motocyklistow,wkoncu jest to ich rodzimy produkt
obczaj sobie model ventilator 2 kolekcja 2010.mam taka i jest na wypasie.w uk kosztuje 130funciakow.wiec bardziej sie oplaca kupic niz u nas w kraju.mam fajny sprawdzony sklep internetowy.jak chcesz to podrzuce linka
pozdrawiam

obczaj sobie model ventilator 2 kolekcja 2010.mam taka i jest na wypasie.w uk kosztuje 130funciakow.wiec bardziej sie oplaca kupic niz u nas w kraju.mam fajny sprawdzony sklep internetowy.jak chcesz to podrzuce linka
pozdrawiam
- majkelo997
- Świeżak
a prosze link
http://www.sportsbikeshop.co.uk/
sklep sprawdzony.moja uwaga taka ze miedzy razorem a ventilatorem jest 10funciakow roznicy.doloz ta 10 i wez ventilatora
pozdrawiam

http://www.sportsbikeshop.co.uk/
sklep sprawdzony.moja uwaga taka ze miedzy razorem a ventilatorem jest 10funciakow roznicy.doloz ta 10 i wez ventilatora

pozdrawiam
- majkelo997
- Świeżak
@Piotrek86: Mozesz cos napisac o tym madoxie? Przymierzalem sie do niej, nawet niezle lezala na mnie.
Natomiast, na forum przeczytalem ze jest masakryczna przez to ze nie ma wentylacji i nie mozna wypiac membrany. Wiec dziala jak piekarnik.
Natomiast, na forum przeczytalem ze jest masakryczna przez to ze nie ma wentylacji i nie mozna wypiac membrany. Wiec dziala jak piekarnik.
Czarna Honda CBF500, zamulam, nie trąbić 

- hax-ldz
- Świeżak
jak nie ma wypinanej membrany to ja bym się bardzo mocno zastanowił przed zakupem , raczej bym odpuścił.
-
Boguc - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe