Rozwaliłem XJ
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Przyjmij moje kondolencje i ubolewamy w bólu wraz z Toba i Twoim bratem!!!
P.S. Nie nasmiewam sie i tez jezdze moto brata i BARDZO nie chcialbym go skasować. ale pamietaj najwązniejsze zdrowie. trzymaj sie
P.S. Nie nasmiewam sie i tez jezdze moto brata i BARDZO nie chcialbym go skasować. ale pamietaj najwązniejsze zdrowie. trzymaj sie
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
hehe t_racer to zabrzmialo jakbys zalowal ze nic mu sie nie stalo hehe
ja wykrecilem dzisiaj swiece ze swojej XJ'oty i czarnawe sa :/ biore sie za czyszczenie jak sie uda to spoko jak nie to kupie nowy komplet...

-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
Saimek napisał(a):hehe t_racer to zabrzmialo jakbys zalowal ze nic mu sie nie stalo heheja wykrecilem dzisiaj swiece ze swojej XJ'oty i czarnawe sa :/ biore sie za czyszczenie jak sie uda to spoko jak nie to kupie nowy komplet...
A zmieniles juz je na nowe po zakupie sprzeta?
jesli nie,to bez zastanowienia bierz nowy komplet.
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Saimek napisał(a):hehe t_racer to zabrzmialo jakbys zalowal ze nic mu sie nie stalo hehe
"Kara musi być długa i uciążliwa" za rozbicie XJotki coś mu się należy

A tak na poważnie, nie życzę nikomu krzywdy, jeśli nic mu się nie stało to dobrze. Poprostu nie bardzo wierzę, że wyszedł z takiej kraksy bez szwanku. Ja stłukłem kolanko i łokieć na kursie i to mnie nauczyło respektu do dwóch kółek

-
t_racer_ napisał(a):Naprawdę nic sobie nie obiłeś? To by był chyba cud.
Jestem cały obity i obolały. Żebra, szyja itp. No i w brzuchu coś mnie boli, ale to najmniejsze zmartwienie

-
barteckstreet - Świeżak
barteckstreet napisał(a):cały obity i obolały. Żebra, szyja itp. No i w brzuchu coś mnie boli, ale to najmniejsze zmartwienie
Idź do lekarza, możesz mieć jakieś pęknięcia, lub uraz wewnętrzny, jak się boisz powiedzieć, że na moto walnełeś, to powiedz, że na roweże.
Mój ojciec spadł z ambony, i kilka dni chodził poobijany nim poszedł do lekarza, to było głupie bo tylko cierpiał niepotrzebnie. Naszczęście prześwietlenie niewykazało złamań, ale staw barkowy dokucza mu już ponad rok. Spadł z ambony bo jest myśliwym... nie księdzem

Z tym bólem brzucha to nie czekaj tylko niech Cię lekarz obejrzy, to może być ważne, to JEST największe zmartwienie.
-
Czesci do motocykla latwo dostac , ale czesci "zamienne" do czlowieka juz nie . Zdrowie i zycie na pierwszym miejscu , rzeczy materialne na dalszym planie .
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Dobrze by bylo,zebys poszedl na badanie.
Myslalem,ze to zrobiles...
Mozliwe,ze dostales kierownica w brzuch lub czyms innym.
Masz mlody organizm,nie olewaj tego.
Myslalem,ze to zrobiles...
Mozliwe,ze dostales kierownica w brzuch lub czyms innym.
Masz mlody organizm,nie olewaj tego.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Czesci do motocykla latwo dostac , ale czesci "zamienne" do czlowieka juz nie . Zdrowie i zycie na pierwszym miejscu , rzeczy materialne na dalszym planie .
Jak to nie mysle ,że rodzinka Aryana bedzie miała niedługo do sprzedania, wszystko prócz głowy.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Kwazi napisał(a):Naogladał sie chłopak w Srode Biker Boyz i w Czwartek tez chciał pojezdzic sobie bez kasku,tak jak chłopaki na filmie...
Dobre:D - Barteckstreet nie przejmuj się ze mnie dalej leją w robocie po ostatnim szlifie, dziwne ale trzeba sie przyzwyczaić.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
To fakt ale ja Ci powiem ,ze żałuje ,że kupiłem na pierwsze moto CB1 bo tylko straciłem kasę - sprzedałem taniej niż kupiłem i jeszcze siano w nią wpakowałem ale żyje
A nie śpie bo wczoraj zajebunda była po pracy i dopiero sie po niej obudziłem - ale mnie muli :/
Po za tym po co ta afera on się tylko przejechał sprzętem brata - nic więcej, gdyby nie czapka to by się nic nie stało.
A ty czemu nie spisz?

A nie śpie bo wczoraj zajebunda była po pracy i dopiero sie po niej obudziłem - ale mnie muli :/
Po za tym po co ta afera on się tylko przejechał sprzętem brata - nic więcej, gdyby nie czapka to by się nic nie stało.
A ty czemu nie spisz?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
A bo zaraz do roboty
.... jedno wiem na pewno, przepiździ mnie za przeproszeniem. Widzę, że masz w podpisie coś o Suzuki
przyznam Ci rację, piękne motocykle i po wczorajszym Motor Bike Show właśnie marzy mi się taki GSXR 600, ale.... jestem też pod wrażeniem Fazerka 600tki :O i motocykli BMW :O - mają w sobie to coś.

-
gelo007 - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości