Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
Latanie - sobota
Hej, będę na Suzuki Bandit 650 z 2009, szary, z owiewkami.
Pozdro

Pozdro
- Wysia_Wawa
- Świeżak
- Wysia_Wawa
- Świeżak
Trzeba ludzi rozruszać, bo jakoś w tym roku nie ma chętnych na wspólne jazdy, albo mają już stałą ekipę, albo mają to w du@)ie
Dzisiaj o 21:00 na placu bankowym zbiórka, trochę się poczeka i jedziemy gdzieś...

Dzisiaj o 21:00 na placu bankowym zbiórka, trochę się poczeka i jedziemy gdzieś...

- 

MaRRiusz
- Świeżak
za późno odwiedziłem forum ;/
				Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
			- 

sepo
- VIP Åšcigacz.pl
A ja dopiero dzisiaj odebrałem laptoka z serwisu... Ale byłem dzisiaj popołudniu na zakładach i wkońcu przejechałem do samej bramy na stopalu:)
				Hajka juz stoi 

- 

Warsaw Stunt Squad
- Świeżak
Myślę że niedziela wieczór znowu by pasowała, można polatać a trochę później odwiedzić Cargo.

- 

MaRRiusz
- Świeżak
proponuję w niedzielę wieczorkiem polatać, ma być dobra pogoda, można także odwiedzić cargo - 21 może 2130 na Bankowym - ktoś się pisze?

- radziu_wawa
- Świeżak
radziu_wawa napisał(a):proponuję w niedzielę wieczorkiem polatać, ma być dobra pogoda, można także odwiedzić cargo - 21 może 2130 na Bankowym - ktoś się pisze?
No wstępnie ja mogę

Jak coś to często wieczorami latam na przy M1 więc jak ktoś chętny to zapraszam bo samemu to nie to..

YZF - R6  RJ05
			- 

Maykey
- Świeżak
Raczej nie mam planów więc wstępnie na tak, może tylko trochę wcześniej bo czas szybko leci ? Tak na 20:30 pl.bankowy ?

- 

MaRRiusz
- Świeżak
mnie strasznie kusi debata K vs K  także zaraz po niej mogę dołączyć do ekipy tak ok 21 - dajcie znać czy widzimy się na Placu Bankowym czy gdzieś na mieście o tej 21
 także zaraz po niej mogę dołączyć do ekipy tak ok 21 - dajcie znać czy widzimy się na Placu Bankowym czy gdzieś na mieście o tej 21

także zaraz po niej mogę dołączyć do ekipy tak ok 21 - dajcie znać czy widzimy się na Placu Bankowym czy gdzieś na mieście o tej 21
 także zaraz po niej mogę dołączyć do ekipy tak ok 21 - dajcie znać czy widzimy się na Placu Bankowym czy gdzieś na mieście o tej 21- radziu_wawa
- Świeżak
Wilku111 - spokojnie nadążysz; my czoperami jeździmy także nie będzie problemu  spróbuję coś zorganizować na niedzielę, tutaj też napiszę, także zaglądać na ten wątek koniecznie
 spróbuję coś zorganizować na niedzielę, tutaj też napiszę, także zaglądać na ten wątek koniecznie

spróbuję coś zorganizować na niedzielę, tutaj też napiszę, także zaglądać na ten wątek koniecznie
 spróbuję coś zorganizować na niedzielę, tutaj też napiszę, także zaglądać na ten wątek koniecznie- radziu_wawa
- Świeżak
radziu_wawa napisał(a):Wilku111 - spokojnie nadążysz; my czoperami jeździmy także nie będzie problemuspróbuję coś zorganizować na niedzielę, tutaj też napiszę, także zaglądać na ten wątek koniecznie
No, ja tak przeglÄ…dam temat i widze tylko "r6, 600rr, zx12, jakiÅ› bandit"

O to mi chodziło

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
			- 

Wilku111
- VIP Åšcigacz.pl
ja na takie ustawki biore psa więc przy odrobinie szczęścia i katingu nadążysz  Chyba że chcesz sie wybrać gdzies wokoło komina to juz raczej napewno nie nadążysz
 Chyba że chcesz sie wybrać gdzies wokoło komina to juz raczej napewno nie nadążysz 
				 Chyba że chcesz sie wybrać gdzies wokoło komina to juz raczej napewno nie nadążysz
Hajka juz stoi 

- 

Warsaw Stunt Squad
- Świeżak
Nie ma co gadać tylko podawać jakieś konkretne terminy, mi pozostał w tym tygodniu tylko dzisiejszy wieczór na latanie :/

- 

MaRRiusz
- Świeżak
czas na spotkanko w Wawie!
proponuję niedzielne popołudnie ok 1430 polatamy po mieście a jak przyjdzie ochota to i nawet troszkę poza kto może?
 kto może?

proponuję niedzielne popołudnie ok 1430 polatamy po mieście a jak przyjdzie ochota to i nawet troszkę poza
 kto może?
 kto może?- radziu_wawa
- Świeżak
- radziu_wawa
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości