Można pozbyć sie PC r6 2006?
• Strona 1 z 1
Można pozbyć sie PC r6 2006?
witam przymierzam się do zakupu ściga i mam na oku r6 z 2006 roku ale z power commanderem :http://allegro.pl/item1062298938_yamaha_r6_2006_power_commander_iii_usb_alarm_igla.html
Raczej chciałbym aby moto było na fabrycznych ustawieniach bo nie wiem jak z zywotnością jednostki po takiej przeróbce. Jak takie coś zdemontować ? w przyszłości gdy już mniej więcej ogarnał bym sprzeta to zamontowałbym go z powrotem:)
Raczej chciałbym aby moto było na fabrycznych ustawieniach bo nie wiem jak z zywotnością jednostki po takiej przeróbce. Jak takie coś zdemontować ? w przyszłości gdy już mniej więcej ogarnał bym sprzeta to zamontowałbym go z powrotem:)
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
Odpinasz kable wpinasz te odlaczone i wsio... A pewnie bedzie musial zdjac zadupek bak i airboxa ;P by powyciagac kable. Jak jest dobrze ustawione ratio paliwa do powietrza to powinno byc oki.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
No ja u siebie sam montowałem... zazwyczaj do PCIII jest dołączona instrukcja. Myśle ,że na stronie Dynojeta jest do sciagniecia.
-
http://www.powercommander.com/powercomm ... fault.aspx
Jest instrukcja do większości ...
Po co demontować ?
Jest niech sobie będzie.
Jest instrukcja do większości ...
Po co demontować ?
Jest niech sobie będzie.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Mozesz wgrac zerową mapę. Poza tym bez przesady aż tak silnika to nie zyluje. Dostosujesz tylko mape do przelotu i KN i gitara. Ja zyskalem z 5 kucy na modyfikacjach. Paliwa tez zbytnio wiecej chlac nie bedzie wiem bo mam pzdr.
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 54 gości