[SPRZEDAM] KYMCO SUPER 8 -50cc-
• Strona 1 z 1
[SPRZEDAM] KYMCO SUPER 8 -50cc-
Witam, mam na sprzedaż Kymco Super 8. Kolor żółto - niebieski. Przebieg motoru ok 5200 km. Skuter serwisowany, posiadam go od nowości 2008 r., garażowany, znajduje się w Iławie (woj. warmińsko-mazurskie), jeżdżony na dobrych olejach, zarejestrowany, posiadam wszystkie dokumenty włącznie z kartą gwarancyjną. Przegląd oraz ubezpieczenie jest. Wszystko oryginalne, nawet blokady są, więc motorek nie był katowany i dotarty bardzo dobrze. Problemów z nim nie mam, jestem zadowolony, lecz chciałbym się przesiąść na ścigacza. Jestem również otwarty na propozycje zamiany na Yamahę TZR z dopłatą z mojej strony. Cena jaka mnie interesuje to ok. 3500zł do negocjacji. Kontakt pod nr gg 1953731. Więcej zdjęć mogę przesłać, wystarczy tylko napisać na gadu-gadu lub wysłać mi wiadomość na pw/posta pod tematem. Pozdrawiam, Kuba.

Ostatnio edytowano 27/9/2010, 19:58 przez Kubaopi, łącznie edytowano 1 raz
- Kubaopi
- Świeżak
odświeżam, cena spada do 3500 (do negocjacji) przebieg wzrósł, możliwa zamiana na jakąś 50 lub 125 (manual) czekam na oferty, gg:1953731 lub mail kubaopi@wp.pl ostatnio została wymieniona tylna oponam zdjęta 1 blokada co daje 62km/h ZAPRASZAM
- Kubaopi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość