A1 - Warto?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
po pierwsze to masz caly temat ktory w tej chwili ma juz pewnie ze 300 stron o zmianie przepisow...
po 2 zobacz sobie z ktorego dnia jest pierwszy post w tamtym temacie a dowiesz sie kiedy zrobilo sie glosno.
po 3 jesli wtedy cie to nie interesowalo to dla ciebie nie bylo glosno, tak samo jak ja moge stwierdzic ze wtedy bylo glosniej bo teraz juz mnie ten temat nie dotyczy
po 4 nie ma czegos takiego jak dobre zrodla. ja mam dobrego kumpla ktory ma zajebisty OSK i 2 lata temu mowil mi ze juz dostali odgórne nakazy kupowania motocykli 250ccm. tylko ze do tej pory go nie kupili...
po 5 wlasnie w tamtym temacie bylo napisane ze ustawa jest nie zgodna z prawem panujacym w UE. zauwaz ze wszystkie ustawy sa teraz tak edytowane aby spelnialy wymogi UE a w zadnym kraju UE nie ma niezliczonych ilosci kategorii prawa jazdy.
po 6 bylo juz kilkadziesiat tematow w ktorych wypowiadali sie dzieciaki w stylu "ooo moj wujek jest ministrem i ta ustawa wejdzie od poniedzialku bo mu sie pytalem wiec jak nie wiesz to nie p***dol... " i od tamtego czasu slad po nich zaginal...
po 7 jesli ta ustawa wejdzie w tym roku skoro jestes taki pewny to publicznie Cie przeprosze na tym forum za wprowadzanie. a narazie nie mieszaj w głowie dzieciakowi bo wiem jaki to jest dylemat.
po 8 skonczy sie tak ze chlopak sie wystraszy tego co mu na gadasz bo jestes pewny swojego zdania, kupi 125/50 zeby miec spokoj, najpierw sie zabije a potem szereg ludzi straci prace za takie wały.
po 9 nie mam na celu walczyc tutaj z Toba czy osmieszac, chce poprostu uswiadomic Ci ze to jest pewnego rodzaju straszenie panuf ministruf^^ z ktorego nic nie wychodzi od ładnych paru lat...
To by było na tyle. jesli moja wypowiedz Cie urazila to przepraszam. dziekuje za uwage
po 2 zobacz sobie z ktorego dnia jest pierwszy post w tamtym temacie a dowiesz sie kiedy zrobilo sie glosno.
po 3 jesli wtedy cie to nie interesowalo to dla ciebie nie bylo glosno, tak samo jak ja moge stwierdzic ze wtedy bylo glosniej bo teraz juz mnie ten temat nie dotyczy
po 4 nie ma czegos takiego jak dobre zrodla. ja mam dobrego kumpla ktory ma zajebisty OSK i 2 lata temu mowil mi ze juz dostali odgórne nakazy kupowania motocykli 250ccm. tylko ze do tej pory go nie kupili...
po 5 wlasnie w tamtym temacie bylo napisane ze ustawa jest nie zgodna z prawem panujacym w UE. zauwaz ze wszystkie ustawy sa teraz tak edytowane aby spelnialy wymogi UE a w zadnym kraju UE nie ma niezliczonych ilosci kategorii prawa jazdy.
po 6 bylo juz kilkadziesiat tematow w ktorych wypowiadali sie dzieciaki w stylu "ooo moj wujek jest ministrem i ta ustawa wejdzie od poniedzialku bo mu sie pytalem wiec jak nie wiesz to nie p***dol... " i od tamtego czasu slad po nich zaginal...
po 7 jesli ta ustawa wejdzie w tym roku skoro jestes taki pewny to publicznie Cie przeprosze na tym forum za wprowadzanie. a narazie nie mieszaj w głowie dzieciakowi bo wiem jaki to jest dylemat.
po 8 skonczy sie tak ze chlopak sie wystraszy tego co mu na gadasz bo jestes pewny swojego zdania, kupi 125/50 zeby miec spokoj, najpierw sie zabije a potem szereg ludzi straci prace za takie wały.
po 9 nie mam na celu walczyc tutaj z Toba czy osmieszac, chce poprostu uswiadomic Ci ze to jest pewnego rodzaju straszenie panuf ministruf^^ z ktorego nic nie wychodzi od ładnych paru lat...
To by było na tyle. jesli moja wypowiedz Cie urazila to przepraszam. dziekuje za uwage

Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
toz ogarnijcie sie haha !
Kazdy ma inne zdanie ludzie ! Ja mam takie i bede je glosil chociazby sie swiat walil, bo to sa moje poglady
Gruby nie spinaj sie tak
Wiec.
Po 1. Ten temat ma tyle stron, poniewaz jest zasypywany monstrualna iloscia postow, z ktorych nic nie wynika, i ktore sie powtarzaja
Po 2. Nie mam zamiaru przegladac 300 stron .
Po 3. Racja
Po 4. Oj sa dobre zrodla, moze poprostu ich nie posiadasz co ?
Po 5. Nie rozumiem Cie
Jak to niezliczonych kat. prawa jazdy ? Przeciesz jest dokladnie sprecyzowana, jak to bedzie wygladac, a w wielu krajach jest podobnie. Mozna prowadzic coraz to mocniejsze motocykle z czasem nabywania doswiadczenia.
Po 6. Wiec jak nie wiesz to nie ****.. tutaj zablysnales inteligencja i kultura
Poprostu nie pisz.
Po 7. Przeciez pisalem, ze ma wejsc OD NASTEPNEGO ROKU, nie tego !
Po 8. Ale co ma sie wystraszyc ? Przeciez nie ma zadnych zmian z kat. A1, wiec jesli ma ochote to i tak zrobi prawko
Nie widze sensu Twojej wypowiedzi...
Po 9. Ja tez nie
Po prostu pisze to co mysle i uwazam za sluszne ./
Nie urazilo mnie to, chociaz nast. razem moglbys to troszke strescic
Nie trzeba pisac wypracowania na forum hehe.
Pozdrawiam
Janek- hehe brawo! Zaskoczyles mnie swoja wypowiedzia xd... Kazdy na ten temat ma inne zdanie, ja twierdze, ze wejda i koniec. Jesli Ty uwazasz, ze nie to dobrze
masz do tego prawo./
Kazdy ma inne zdanie ludzie ! Ja mam takie i bede je glosil chociazby sie swiat walil, bo to sa moje poglady

Gruby nie spinaj sie tak

Wiec.
Po 1. Ten temat ma tyle stron, poniewaz jest zasypywany monstrualna iloscia postow, z ktorych nic nie wynika, i ktore sie powtarzaja

Po 2. Nie mam zamiaru przegladac 300 stron .
Po 3. Racja

Po 4. Oj sa dobre zrodla, moze poprostu ich nie posiadasz co ?
Po 5. Nie rozumiem Cie

Po 6. Wiec jak nie wiesz to nie ****.. tutaj zablysnales inteligencja i kultura

Po 7. Przeciez pisalem, ze ma wejsc OD NASTEPNEGO ROKU, nie tego !

Po 8. Ale co ma sie wystraszyc ? Przeciez nie ma zadnych zmian z kat. A1, wiec jesli ma ochote to i tak zrobi prawko

Po 9. Ja tez nie

Nie urazilo mnie to, chociaz nast. razem moglbys to troszke strescic

Pozdrawiam
Janek- hehe brawo! Zaskoczyles mnie swoja wypowiedzia xd... Kazdy na ten temat ma inne zdanie, ja twierdze, ze wejda i koniec. Jesli Ty uwazasz, ze nie to dobrze

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Z00M93 napisał(a):Co do zmian od 1 Stycznia 2011 roku kategoria A dostępna dziś od 18 lat będzie dostępna dopiero od 24 lat, a od 18 lat będzie kategoria A2 Więcej:
Gdzie jest niby napisane, że to prawo wchodzi od 2011r? Według mnie będziemy jeszcze długo na to czekać.
- oVer
- Świeżak
są to wymogi unii europejskiej polska ma czas na wprowadzenie tego do 2020-któregoś roku nie pamiętam dokładnie
. w tym roku miało wejść i nie weszło:). teraz ten cały smoleńsk , powódź to jeszcze moim zdaniem opóźni wprowadzenie tego. Pozdrawiam:). aha. co do tematu . to moim zdaniem opłaca się robić A1 jeżeli jesteś zapalonym motocyklistą wtedy bedzie łatwiej się tobie przesiąść na większą pojemność np.600cm. no i jest plus że zdając na .A. później płacisz tylko za 10godzin jazdy i odrazu masz egzamin praktyczny bez żadnych testów. Pozdro:)

Pozdrawiam Wszystkich Motocyklistów .
-
Zwudu - Świeżak
Z00M93 napisał(a):Co do zmian od 1 Stycznia 2011 roku kategoria A dostępna dziś od 18 lat będzie dostępna dopiero od 24 lat...
Ustawa na pewno wejdzie pytanie tylko raczej kiedy

Istnieję jakieś ryzyko że te przepisy mogą obowiązywać już w wrześniu ;?
-
BestWheelie - Świeżak
Jesli bedziesz posiadaczem kat. A2 przez 2 lata, to mozesz wyrobic kat. A : ) Dla przykladu: Robisz prawko A2 w wieku 18 lat, to prawo jazdy A mozesz zrobic w wieku 20 lat
PozdrAwiam

PozdrAwiam
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Jak zdasz A1 to w wieku 18 lat możesz robić A2, jak ze stawkami? Orientuje się ktoś ile się będzie płaciło? Kiedy najlepiej iść na prawko? Urodziłem się w kwietniu i w przyszłym roku skończę 16 lat i chciałbym zrobić A1. Jakie są u Was stawki? Wiecie ile kosztuje to w warmińsko-mazurskim? Wczoraj gadałem z kumplem, zrobił A1 rok temu i mówił że dał 700zł, czy to jest możliwe?:D Pozdro:)
- Mister
- Świeżak
patrz
nie raz widzisz lekcje na ulicach i na bank sa oklejona nazwami osk,
i teraz twoje zadanie wklepac w google nazwe tego osk i nazwe twojego miasta i na bank na stronie osk sa podane ceny
nie raz widzisz lekcje na ulicach i na bank sa oklejona nazwami osk,
i teraz twoje zadanie wklepac w google nazwe tego osk i nazwe twojego miasta i na bank na stronie osk sa podane ceny
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Mister napisał(a): Wczoraj gadałem z kumplem, zrobił A1 rok temu i mówił że dał 700zł, czy to jest możliwe?:D Pozdro:)
mozliwe. ja dałem 600...
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
-
gruby19 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości