Zobacz wątek - <i>[Enduro]</i> Łukasz Kurowski i jazda motocyklem po...
NAS Analytics TAG

[Enduro] Łukasz Kurowski i jazda motocyklem po...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez cyp » 17/2/2007, 13:26

widze pewne zakoplexionne osoby sie juz zdazyly popisac na forum swoja szczeniacka zazdrosca i pseudoanonimowoscia, ale nie o nich mowa, frajerzy byli sa i beda.

FQ pomysl na to lodowisko niezly. z tylu normala guma, przod kolce ... nie probowalem jeszcze. jak wylecze bark napewno cos bede robil w tym kierunku.... lol no i musze od Ponga ten aparat zakosic (: fachowy jest ;)

odnosnie teamu jak to ktos wczesniej napisal.... polecam zachodnie strony i info, zapoznanie sie dokladniej z tematem, a dopiero pozniej frajerska krytyke.

Jezeli chodzi o watpliwosci co do techniki i umiejetnosci i nazewnictwa mistrzem lukasza zapraszam na tor myse ze sprawa sie wyklaruje. heh.

ps. jezeli cos pominalem dopisze pozniej teraz drzemka poobiednia.
cyp
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2007, 14:50

Komentatorzy napisał(a):Maciej Zdunek ,Marek Przybysz , Jacek Lonka,Stanisław Olszewski ,Ryszard Gancewski ,Bartek Obłucki . A Kurowski to nie mistrz tylko Bajer-mistrz<br><hr>Gandzia<br>
Komentatorzy napisał(a):z tego co sobie przypominam,to Pan Obłucki /PAN przez duże P-tata Bartka/wkrecił tego sanczeza czy jak mu tam w te rajdy motorowe. wczesniej chyba mial jakies podłe zajecie ten gawędziarz. a jakie? moze ktos wie to niech napisze,bo ja niesprawdzonych informacji nie pisze<br><hr>Łomża cool<br>
Komentatorzy napisał(a):ja wiem jakie miał zajęcie Sanchez wcześniej!!! Dymał takiego Palanta jak ty / Palanta przez duże P! ty nie jesteś Łomża cool tylko Łomża Cwel<br><hr>dymacz<br>
Ciekawie! ktoś trafił nieźle.he he! w czuły punkt- i co wyszło z tego? KULTURA a`la KURA ! tacy to właśnie są,o czym się wie,jak sie kadra popisuje. Podpisz sie dymaczu z wąsem.<br><hr>Luzaros
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2007, 17:55

Komentatorzy napisał(a):Panowie nie mylcie tematów! Nie chodzi oto że kurak przekazuje kiepskie uwagi na temat zimowj jazdy na motocyklu,bo tak nie jast.Natomiast gdzie on jast mistrzem to inny temat.Chyba lepiej zeby na temat technik jazdy wypompwiadał się np. Pan Wójcik który jest wielokrotnym Mistrzem i na dodatek ukończył AWF. Kurakom życzę troczę więcej skromności.Do mistrzostwa daleko.<br><hr>Gandzia<br>
Komentatorzy napisał(a):TY Gandzia widze że się nadajesz na tarcie chrzanu! Kurowski jest zawodnikiem Enduro Palancie ma 22 lata i sześć złotych medali z SIX DAYS i jest wielokrotnym Mistrzem Polski w Enduro i Motocroosie. Mylisz pojęcia i jesteś dla mnie zwykłym palantem. Jak masz problem to zadzwoń cipo 514301572 <br><hr>X?<br>
Posłuchaj głupawy pieniaczu!! i zakoduj sobie te wiadomości!! srednio na 400 zawodnikow startujących w Six days 200 otrzymuje złoty medal 120 ciu srebrny a 80ciu brązowy, ale ma sie to nijak do posługiwania sie tytułem Mistrza lub vice Świata!!!baranico! Niech ci to utkwi w łepetynie znawco tematu. Proponuje żeby ten wasz maestro i jego papasinniore/guru teamu/ zastartowali w indywidualnych Mistrzostwach Świata i zajeli np.10 miejsce-nierealne o czym wie każdy, A w tym sezonie mlodziutki chłopaszek pokaże co znaczy jazda tym gazetowym mistrzom. Wiadomo o kogo chodzi! Bartek-róbcie swoje! tak trzymać<br><hr>real-kris
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2007, 18:34

Komentatorzy napisał(a):Panowie nie mylcie tematów! Nie chodzi oto że kurak przekazuje kiepskie uwagi na temat zimowj jazdy na motocyklu,bo tak nie jast.Natomiast gdzie on jast mistrzem to inny temat.Chyba lepiej zeby na temat technik jazdy wypompwiadał się np. Pan Wójcik który jest wielokrotnym Mistrzem i na dodatek ukończył AWF. Kurakom życzę troczę więcej skromności.Do mistrzostwa daleko.<br><hr>Gandzia<br>
Komentatorzy napisał(a):TY Gandzia widze że się nadajesz na tarcie chrzanu! Kurowski jest zawodnikiem Enduro Palancie ma 22 lata i sześć złotych medali z SIX DAYS i jest wielokrotnym Mistrzem Polski w Enduro i Motocroosie. Mylisz pojęcia i jesteś dla mnie zwykłym palantem. Jak masz problem to zadzwoń cipo 514301572 <br><hr>X?<br>
Komentatorzy napisał(a):Posłuchaj głupawy pieniaczu!! i zakoduj sobie te wiadomości!! srednio na 400 zawodnikow startujących w Six days 200 otrzymuje złoty medal 120 ciu srebrny a 80ciu brązowy, ale ma sie to nijak do posługiwania sie tytułem Mistrza lub vice Świata!!!baranico! Niech ci to utkwi w łepetynie znawco tematu. Proponuje żeby ten wasz maestro i jego papasinniore/guru teamu/ zastartowali w indywidualnych Mistrzostwach Świata i zajeli np.10 miejsce-nierealne o czym wie każdy, A w tym sezonie mlodziutki chłopaszek pokaże co znaczy jazda tym gazetowym mistrzom. Wiadomo o kogo chodzi! Bartek-róbcie swoje! tak trzymać<br><hr>real-kris<br>
pieniacz głupawy to ty!!! złoty medal nie dostaje 200 zawodników tylko ci którzy mają maxymalnie 10% straty do pierwszego. jesteś cieńki bolek<br><hr>X?
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2007, 18:39

Komentatorzy napisał(a):Posłuchaj głupawy pieniaczu!! i zakoduj sobie te wiadomości!! srednio na 400 zawodnikow startujących w Six days 200 otrzymuje złoty medal 120 ciu srebrny a 80ciu brązowy, ale ma sie to nijak do posługiwania sie tytułem Mistrza lub vice Świata!!!baranico! Niech ci to utkwi w łepetynie znawco tematu. Proponuje żeby ten wasz maestro i jego papasinniore/guru teamu/ zastartowali w indywidualnych Mistrzostwach Świata i zajeli np.10 miejsce-nierealne o czym wie każdy, A w tym sezonie mlodziutki chłopaszek pokaże co znaczy jazda tym gazetowym mistrzom. Wiadomo o kogo chodzi! Bartek-róbcie swoje! tak trzymać<br><hr>real-kris<br>
Komentatorzy napisał(a):pieniacz głupawy to ty!!! złoty medal nie dostaje 200 zawodników tylko ci którzy mają maxymalnie 10% straty do pierwszego. jesteś cieńki bolek<br><hr>X?<br>
RACJA! tylko brązowy medal dostaje się za skończenie imprezy a złoto i srebro według straty do pierwszego! real-kris jesteś słaby <br><hr>igor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2007, 18:04

Komentatorzy napisał(a):To robi się nudne, każdy kładzie Qurakowi szkoda tylko ,że żadna z tych osób nie może pochwalić się takimi osiągnięciami jak on. Co do Sancheza to z tego co wiem to od małolata zajmuje się motorkami. Co do mistrza to ludzie przeprowadzający wywiady z nim tak go nazywają, a nie on sam. Większość ludzi szuka tylko pretekstu żeby mu pojechać. Napiszcie co wy robicie by było lepiej. To wolny kraj nikt nikogo nie zmusza do oglądania tych zdjęć i czytania artykułów przeprowadzonych z Qurakiem.<br><hr>BZIK<br>
każdy bzik to łeb!!!<br><hr>bzykobzik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2007, 18:07

Komentatorzy napisał(a):To robi się nudne, każdy kładzie Qurakowi szkoda tylko ,że żadna z tych osób nie może pochwalić się takimi osiągnięciami jak on. Co do Sancheza to z tego co wiem to od małolata zajmuje się motorkami. Co do mistrza to ludzie przeprowadzający wywiady z nim tak go nazywają, a nie on sam. Większość ludzi szuka tylko pretekstu żeby mu pojechać. Napiszcie co wy robicie by było lepiej. To wolny kraj nikt nikogo nie zmusza do oglądania tych zdjęć i czytania artykułów przeprowadzonych z Qurakiem.<br><hr>BZIK<br>
Komentatorzy napisał(a):każdy bzik to łeb!!!<br><hr>bzykobzik<br>
oj Bziku jesli piszesz że każdy kładzie Qrakowi to popieram wczejsniejszą wypowiedz że jesteś zwykłą Łepetyną<br><hr>robert też mogę bzyknąć BZIKA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2007, 23:38

BRAĆ sluchaj pisze do ciebie nazywam sie darjusz kozlowski jestem menadzerem gadzeta nie jestes w temacieto nie pisz ze kozlowski laduje chajs kurakowi bo kozlowski sie kapnąl o co chodzi i odszedl z timu nim tim zacząl dzialac kurak jako trner jest dobry ale na menadzera sie nie nadaje a za takiego sie uwarza dlatego nie pozwolilem aby syn go reprezentowal a ci co zostali w timie to ich sprawa mnie to nie interesuje znam jednego i derugiego jeden jest w porzadku drugi dwa razy gorszy od tego co o nim rozmawiamy.DZIEKUJE.<br><hr>KOZLOWSKI DARJUSZ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/2/2007, 23:22

darjusz kozlowski chcialbym sprostowaać ze kolega jarek odebral ze chodzi o niego w wczesniejszej wypowiedzi chce oficjalnie napisac ze w moim opisie nie chodzi o jarka i lukasza tylko o kolegow z timu w ktorym muj syn nie jest zangazowany za co goraco przepraszam ze tak to odebral. kozlowski.<br><hr>kozlowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/2/2007, 23:22

darjusz kozlowski chcialbym sprostowaać ze kolega jarek odebral ze chodzi o niego w wczesniejszej wypowiedzi chce oficjalnie napisac ze w moim opisie nie chodzi o jarka i lukasza tylko o kolegow z timu w ktorym muj syn nie jest zangazowany za co goraco przepraszam ze tak to odebral. kozlowski.<br><hr>kozlowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/2/2007, 08:59

ILE BŁĘDÓW, BRAK SKŁADNI, AŻ SZKODA KOMENTOWAĆ. TO JEST JEDEN WIELKI STEK BZDUR...
<br><hr>MAŁY
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/2/2007, 09:02

NAWET BŁĄD W IMIENIU, CO ZA TYP<br><hr>MAŁY
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez cyp » 24/2/2007, 10:17

heh widzę wciaz jest wesolo. panowie i panie
zal jest straszny, wpakowana kasa w mx tez, ale widze ze tutaj czesc ludzi lacznie z panem kozlowskim (ktorego pozdrawiam) , probuja zrzucic wine za te czyny na kogos innego - zalosne. ale niestety stolica rzadzi sie swoimi prawami ; )
motocross nie jest dla wszystkich - pamietajcie!.
Lukasz nie za pieniadze ma wynik tylko za ciezka prace(wykluczam tutaj pana Jarka - nie znam tematu) Nie jezdzi sie dla medali tylko aby podnosic kwalifikacje wiec zapraszam na trening, a nie przed kompy, a pozniej na tor (rotfl).

Administratorom gratuluje portalu, ostatnio regularnie zaczalem go przegladac chociaz z "plastikam" niewiele mam wspolnego poza kilkoma incydentami :roll:

p.s. forum jest po to, aby cos wniesc nowego (czyt. madrego) wiec moze wkoncu bezuzyteczne posty beda usuwane.?
cyp
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 26/2/2007, 11:46

Komentatorzy napisał(a):BRAĆ sluchaj pisze do ciebie nazywam sie darjusz kozlowski jestem menadzerem gadzeta nie jestes w temacieto nie pisz ze kozlowski laduje chajs kurakowi bo kozlowski sie kapnąl o co chodzi i odszedl z timu nim tim zacząl dzialac kurak jako trner jest dobry ale na menadzera sie nie nadaje a za takiego sie uwarza dlatego nie pozwolilem aby syn go reprezentowal a ci co zostali w timie to ich sprawa mnie to nie interesuje znam jednego i derugiego jeden jest w porzadku drugi dwa razy gorszy od tego co o nim rozmawiamy.DZIEKUJE.<br><hr>KOZLOWSKI DARJUSZ<br>
no nie!! JAKI "MANAGER" ! ale wory! menager analfabetów chyba? nawet własne imie-błędnie pisze.Ha! ha! co na to profesor Jarek?<br><hr>pan Kleks
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2007, 19:03

cześć jestem monika aty mam 11 lat i chciałam bym przeprowadzić z tobom wywiad<br><hr>monika
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2007, 19:04

cześć poklikamy<br><hr>sara
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2007, 19:06

Komentatorzy napisał(a):cześć poklikamy<br><hr>sara<br>
cześć jetem sara i chcem z kimś przeprowadzić wywiwd<br><hr>sara
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/3/2007, 17:24

Te komentarze to po prostu jedna wielka parodia ! KANAŁ NA MAKSA. Tu chyba te komentarze dzieci i analfabeci piszą. Pan "Darjusz" już się wybitnie popisał. <br><hr>Miachał Zakrzewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2007, 19:11

Komentatorzy napisał(a):cześć jestem monika aty mam 11 lat i chciałam bym przeprowadzić z tobom wywiad<br><hr>monika<br>
hej zgadzam sie na wywiad masz gg?<br><hr>nanka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2007, 00:09

Mam pytanie czy trnował byś młodego 13 latka<br><hr>Chłopak z piaskarni z twojej okolicy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl