kask, kurtka, rękawice za 1500zł
• Strona 1 z 1
kask, kurtka, rękawice za 1500zł
Witam
Chcę sobie kupić kask, kurtkę i rękawice za około 1500zł. Podzieliłem sobie kasę na mniej więcej takie przedziały kask 600zł, kurtka 700zł, rękawice 200zł. Oczywiście jeżeli np kupię kask za 500zł to reszta kasy powiększa budżet na zakup innych akcesoriów.
Dodam jeszcze że będę jeździł na sporcie i kurtkę chciałbym tekstylną.
Chcę sobie kupić kask, kurtkę i rękawice za około 1500zł. Podzieliłem sobie kasę na mniej więcej takie przedziały kask 600zł, kurtka 700zł, rękawice 200zł. Oczywiście jeżeli np kupię kask za 500zł to reszta kasy powiększa budżet na zakup innych akcesoriów.
Dodam jeszcze że będę jeździł na sporcie i kurtkę chciałbym tekstylną.
- qwerty93
- Świeżak
No i czego nie wiesz?
Po prostu wejdz na allegro albo w jakis sklep internetowy i wybierz ciuchy zgodnie z przedzialem jaki zalozyles.
W ciemno sadze ze kupisz dobre ciuchy bo i przedzialy cenowe sa sensowne.
Po prostu wejdz na allegro albo w jakis sklep internetowy i wybierz ciuchy zgodnie z przedzialem jaki zalozyles.
W ciemno sadze ze kupisz dobre ciuchy bo i przedzialy cenowe sa sensowne.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Ja zamówiłem dzisiaj:
http://moto.allegro.pl/item1047906779_k ... s_0zl.html
Jak przyjdzie to coś o niej więcej powiem, myślę że będzie ok!
http://moto.allegro.pl/item1047906779_k ... s_0zl.html
Jak przyjdzie to coś o niej więcej powiem, myślę że będzie ok!

-
motoftw - Stały bywalec
Co do kurtki mało sie znam, ale koledzy moi mają mega full lans DAJNIS i wg mnie i wg nich moja HeinGericke ma O WIELE LEPRSZĄ skórę niż ich, po prostu grubszą. A cena chyba 1/3 ich kurtek.
- Materialmord
- Świeżak
- xede
- Świeżak
wybierz się do sklepu, poprzymierzaj, żebyś wiedział jak się w tym czujesz i jak wyglądasz, spisz ceny, popatrz w necie za cenami i opiniami, tak nadal przze pół roku będziesz stał w miejscu
możesz też tu zapodać modele, jeśli ktoś ma to zapewne się odezwie i wyrazi swą opinię......
możesz też tu zapodać modele, jeśli ktoś ma to zapewne się odezwie i wyrazi swą opinię......
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
dokładnie.. najlepiej iść i poprzymierzać, bo co z tego ze na przyklad taki Alpinestars jak ktoś wrzucił tutaj zajebiscie wygląda i w ogole lans, jak mi na przyklad ta kurtka w ogole nie leżała :/ pamietam ze jak ja wybierałem kurtałe to sie wahałem między modeką Romą, RST Ventilator i Held (jakaś długa, nie pamietam nazwy, adventure moze albo co) i po prostu wzialem tą ktora mi najlepiej leżała. a w defenderze do Romy jeszcze dawali w gratisie pas nerkowy i kominiare wiec sie opłacało
teraz Roma to taki uniwersal, poczytaj recenzje na motogenie, dostala z tego co pamietam 9/10, duzo ludzi ją bierze teraz, schodzi jak ciepłe bułeczki. ja jestem z niej zadowolony, ale to już mowilem w poprzednim poście. weź to w czym Ci bedzie najwygodniej!

teraz Roma to taki uniwersal, poczytaj recenzje na motogenie, dostala z tego co pamietam 9/10, duzo ludzi ją bierze teraz, schodzi jak ciepłe bułeczki. ja jestem z niej zadowolony, ale to już mowilem w poprzednim poście. weź to w czym Ci bedzie najwygodniej!
- Lasica
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości