pasja nie dla kobiet ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
I znowu gadanie o cyckach się zacznie. hemiki1406 napisał(a):A i dawaj swoją fotkę... hehe... Wiesz musimy ocenić nowy motocyklowy narybek
Jak Ci się podoba NSR to bierz NSR. Ale żeby jakimkolwiek motocyklem jezdzic trzeba mieć prawo jazdy. Jak masz aspiracje żeby teraz jezdzic i zrobić prawko to rób ! A jak wytrzymasz to zrób kat. A i dozbieraj kasy na nowsze moto

Pozdrawiam
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
jeśli masz 17 lat, to nie warto już robić A1, poczekaj do 18-ki i zrób A.
w międzyczasie dozbieraj kasy
to jeszcze kilka miesięcy, żeby cokolwiek bardziej w typie moto się wykrystalizowało:
nejked, ścigacz, czy jakiś mały chopper
w międzyczasie dozbieraj kasy
to jeszcze kilka miesięcy, żeby cokolwiek bardziej w typie moto się wykrystalizowało:
nejked, ścigacz, czy jakiś mały chopper
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
W Lesznie zdajesz na GN 250. Ostatnio widziałem trase przejazdu w mieście i jest normalnie "przedszkole" , zdać na tym jest prosto . Ulice wszystkie w sąsiedztwie rynku. 30km/h i jedziesz na 2wójce 

Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
czekajcie jak to było... "poka duppe!" czy jakoś tak
Nie moge więcej bo mnie Daga zaje*ie
Zrozumie mam nadzieję męski, samczy pęd
A co do tematu - katuj na razie skuter, później go spal, a jak stuknie 18tka to rób prawko na A, kup jakąś 500tkę za 4,5tyś zł a po sezonie lub 2 wyklarujesz sobie co kupić i co Cie kreci

Nie moge więcej bo mnie Daga zaje*ie

A co do tematu - katuj na razie skuter, później go spal, a jak stuknie 18tka to rób prawko na A, kup jakąś 500tkę za 4,5tyś zł a po sezonie lub 2 wyklarujesz sobie co kupić i co Cie kreci

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
KUPUJ HAYABUSE!
Prawko jazdy na kat A to latwizna - nie masz o co sie martwic. Nie mozna ryzykowac jezdzac bez prawka... W razie wypadku wina zawsze po Twojej stronie poniewaz Ciebie tam mialo nie byc jako kierowca
Jaka jazde preferujesz? Turystyka, Terror a moze lans?
Prawko jazdy na kat A to latwizna - nie masz o co sie martwic. Nie mozna ryzykowac jezdzac bez prawka... W razie wypadku wina zawsze po Twojej stronie poniewaz Ciebie tam mialo nie byc jako kierowca

Jaka jazde preferujesz? Turystyka, Terror a moze lans?
-
rossavu - Stały bywalec
rossavu napisał(a):(...)Terror(...)
Tylko terror!!! DBKiller suck... hehe Ogień dym i wiórki. Nie ma to jak wk....ny sąsiad...
P.S. Ciśnienie mnie roznosi bo wczoraj po 2,5miesiącach odpaliłem fajera
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
co do crossa podoba mi sie jazda na torze, ale chce spróbować czegos szybszego sportowego na ulice ; )
sprzet miałam juz miec prawie 2 lata temu dlatego kurtkę spodnie kask i reszte juz mam, tylko z moto nie wypaliło.
chyba jednak poczekam do prawka wtedy kupie cos fajnego... pewnie i tak bede wtedy korzystać z waszej pomocy w wyborze ;p no ale ;p to za nie cały rok.
"A i dawaj swoją fotkę... hehe... Wiesz musimy ocenić nowy motocyklowy narybek " ocenic ? ha ha ha
sprzet miałam juz miec prawie 2 lata temu dlatego kurtkę spodnie kask i reszte juz mam, tylko z moto nie wypaliło.
chyba jednak poczekam do prawka wtedy kupie cos fajnego... pewnie i tak bede wtedy korzystać z waszej pomocy w wyborze ;p no ale ;p to za nie cały rok.
"A i dawaj swoją fotkę... hehe... Wiesz musimy ocenić nowy motocyklowy narybek " ocenic ? ha ha ha
- kaya
- Świeżak
kur.wa jestescie zajeb... xd
katuj skuter potem go spal.. xd
znowu zacznie sie gadanie o cyckach xd
teoretycznie lepiej poczekac.. ale ja czekam juz 2lata. wrrr... co jak co i tak jezdze różnościami (wuja jest mechanik elektryk i takie tam wiec jak cos naprawi to potem sprawdzamy czy wszystko chodzi jak powinno ;d w lesie daje mi samej jezdzic ale na krótkich odcinkach.) co do typu jazdy to sie okaże chyba pozniej.
katuj skuter potem go spal.. xd
znowu zacznie sie gadanie o cyckach xd
teoretycznie lepiej poczekac.. ale ja czekam juz 2lata. wrrr... co jak co i tak jezdze różnościami (wuja jest mechanik elektryk i takie tam wiec jak cos naprawi to potem sprawdzamy czy wszystko chodzi jak powinno ;d w lesie daje mi samej jezdzic ale na krótkich odcinkach.) co do typu jazdy to sie okaże chyba pozniej.
- kaya
- Świeżak
nie patrz na łosi, co piszą głupoty i ślinią się na żeński nick.
zastanów się czy warto teraz, skoro tyle czekałaś, angażować 900-1000 zł na kurs na A1?
potem angażować kolejne 500 zł na kolejny kurs na A lub A2 (w zależności od tego, czy wyrobią się do końca roku w sejmie i senacie z nową ustawą o kierujących)?
czy nie lepiej zaoszczędzone te 500 zł w ten sposób przeznaczyć n dokładkę do kasy na moto albo uzupełnienie "garderoby" (zawsze się znajdzie coś, co można dokupić
) motocyklisty?
nadto zaoszczędzisz teraz na wasze, więc w kasie też kilka stówek przybędzie - ale jeśli zsumować zooszczędzoną kasę z kursu i to z paliwa, to możesz mieć już 1000 zł, które warto dorzucić do moto
z propozycji uliczno drogowych, wg twoich potrzeb, proponuję ninję 250
zastanów się czy warto teraz, skoro tyle czekałaś, angażować 900-1000 zł na kurs na A1?
potem angażować kolejne 500 zł na kolejny kurs na A lub A2 (w zależności od tego, czy wyrobią się do końca roku w sejmie i senacie z nową ustawą o kierujących)?
czy nie lepiej zaoszczędzone te 500 zł w ten sposób przeznaczyć n dokładkę do kasy na moto albo uzupełnienie "garderoby" (zawsze się znajdzie coś, co można dokupić

nadto zaoszczędzisz teraz na wasze, więc w kasie też kilka stówek przybędzie - ale jeśli zsumować zooszczędzoną kasę z kursu i to z paliwa, to możesz mieć już 1000 zł, które warto dorzucić do moto
z propozycji uliczno drogowych, wg twoich potrzeb, proponuję ninję 250
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
utrzymasz bezproblemowo
przeczytaj zresztą tekst Ani Jędrasik z jej testu
tu masz link
http://www.scigacz.pl/Kawasaki,250R,821 ... ,9071.html
przeczytaj zresztą tekst Ani Jędrasik z jej testu
tu masz link
http://www.scigacz.pl/Kawasaki,250R,821 ... ,9071.html
-
madcap - Administrator
madcap_72 napisał(a):nie patrz na łosi, co piszą głupoty i ślinią się na żeński nick.(...)
A mam się ślinić na męski nick??

O widzisz ninja 250 spoko... Możesz popatrzeć też za innymi moto klasy 250
VTR 250, ZZR 250... To fajne sprzęciki
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
miki najpierw cały musiałbyś się wydepilować przez woskowanie xD
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.