Zmniejszenie mocy w Yamaszce R6 99'
• Strona 1 z 1
Zmniejszenie mocy w Yamaszce R6 99'
Witam, niedawno spełniłem swoje marzenie kupując Yamahe R6 z 99 roku. Jak każdy wie to nie jest motor na początek, więc moje pytanie: W jaki sposób można zmniejszyć moc np. do 60-70km? Gdzie to można zrobić(jestem z Wrocka)? I ile gdzies tak może to kosztować? Domyślam sie że takie pytanie już padało ale chodzi mi o konkretne odpowiedzi. Prosze nie pisać postów typu - Nie lepiej kupić słabszy motocykl itp. Prosze o konkretne odpowiedzi na moje pytanie. Z góry bardzo dziękuje.
- Pablo91
- Świeżak
Re: Zmniejszenie mocy w Yamaszce R6 99'
@Nurofen
Pablo91 napisał(a):Jak każdy wie to nie jest motor na początek...
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kupiłem ten motor bo od paru lat mi sie marzył, jeżeli ma ktoś namiary na mechanika który takie coś robi w okolicach Wrocka to bardzo prosze pisać. Albo czy da sie takie coś kupić i zamontować u jakiegoś mechanika. Bardzo prosze o odpowiedzi bo chce to jutro zrobić .
- Pablo91
- Świeżak
Tak, mechanik to zrobi. Zawsze możesz kupić moduł z jakiejś francuskiej zblokowanej wersji 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Pablo91 napisał(a):Kupiłem ten motor bo od paru lat mi sie marzył, jeżeli ma ktoś namiary na mechanika który takie coś robi w okolicach Wrocka to bardzo prosze pisać. Albo czy da sie takie coś kupić i zamontować u jakiegoś mechanika. Bardzo prosze o odpowiedzi bo chce to jutro zrobić .
Tutaj możesz podjechać www.bike4you.pl ( wrocław )
<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
Do R6 z 99 roku nie kupisz Modułu blokującego moc.
Tylko ograniczyć otwieranie przepustnic.
Tak to bywa jak się nie słucha bardziej doświadczonych kolegów ... moc przeraża.
Tylko ograniczyć otwieranie przepustnic.
Tak to bywa jak się nie słucha bardziej doświadczonych kolegów ... moc przeraża.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości