Fjr co sadzicie
• Strona 1 z 1
Fjr co sadzicie
Witam stoję przed wyborem kupna motocyklu jeździłem rożnymi 50 <senda,gpr.rs> i później zrobiłem prawko na Kat A1 przejeździłemlem dwa lata na dt i teraz przyszła kolej na zwykły motocykl i mam dosyć spory wzrost <198> , Niechce jakieś sporta czy golasa chce dosyć dużego sportowo-turystycznego motoru na dalsze przejażdżki itp . Mam do wydania z 17 tys zl. Jedynie dosyć sporo ta maszyna ma koni i wiem ze dużo ludzi będzie pisać ze to jest jednak ponad liter itp . Może znacie coś podobnego do fjr ale z mniejszej pojemności vfr jest tez dosyć ciekawym motocyklem ale jest jakby bardziej sportowy jak dla-mnie a liczy się dosyć dużym stopniu wygoda kierowcy jak i plecaczka .
Chyba ze jednak może się przesiąść na wymarzonego fjr na dt nakręciłem około 14 tys tylko ze ile taka dt ma koni co kolo 28
Co wy o tym sadzicie
Chyba ze jednak może się przesiąść na wymarzonego fjr na dt nakręciłem około 14 tys tylko ze ile taka dt ma koni co kolo 28

Co wy o tym sadzicie
- avila5
- Świeżak
O coÅ› tego typu chodzi ?
http://www.motorakowski.pl/component/jo ... y&catid=76
Fajny wygodny turystyk, duży i ciężki, ma elektrycznie regulowaną wysokość szyby, napęd: wał kardana (po za wymianą oleju bez obsługowy).
Do tego jak uda się znaleźć wersje z kuframi nic tylko podróżować.
Na miasto nie zbyt się nadaje ze względu na gabaryty, chyba że lubisz stać w korkach.
Mi nie przypadła do gustu.
http://www.motorakowski.pl/component/jo ... y&catid=76
Fajny wygodny turystyk, duży i ciężki, ma elektrycznie regulowaną wysokość szyby, napęd: wał kardana (po za wymianą oleju bez obsługowy).
Do tego jak uda się znaleźć wersje z kuframi nic tylko podróżować.
Na miasto nie zbyt się nadaje ze względu na gabaryty, chyba że lubisz stać w korkach.
Mi nie przypadła do gustu.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Może na początek Honda NT650V Deauville warto pojeździć czymś trochę słabszym żeby nabrać wprawy i doświadczenia, po za tym 260kg wagi (237kg na sucho) do tego 143KM robi swoje.
Warto stopniować moc po szczebelku.
Ewentualnie Yamaha Fazer model FZ6 z owiewkÄ….
Warto stopniować moc po szczebelku.
Ewentualnie Yamaha Fazer model FZ6 z owiewkÄ….
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
- xede
- Świeżak
-
Kula07 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości