POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siemka Jestem Marcin i mam 29 lat jeżdże motosami od dziecka oczywiście miom pierwszym moto była motorynka hahah zawsze ineresowało mnie MOTOGP i scigacze a więc jezdziłem tylko ścigawkami miałem R1,NINJE,CBR,GSXR ale od dwuch lat jeżdże tylko CROSSEM i to jest to miałem 125 SX KTM potem EXC 525 a teraz posiadam KTM SX 144 i to jest to Pozro
- KTM144
- Świeżak
Witam :)
Witam,
Mam na imie Dorota, mam 25 lat i obecnie mieszkam w krk
dopiero co zrobiłam prawko i szukam właśnie odpowiedniego moto...
Pozdrawiam wszystkich:)
Mam na imie Dorota, mam 25 lat i obecnie mieszkam w krk
dopiero co zrobiłam prawko i szukam właśnie odpowiedniego moto...
Pozdrawiam wszystkich:)
Ostatnio edytowano 8/6/2010, 07:52 przez didi7, łącznie edytowano 1 raz
- didi7
- Świeżak
Dobry, cześć! Mam na imię Piotrek, mam 21 lat, mieszkam w Wawie (z racji studiów, tak w ogóle jestem z mazur) i dwie godziny temu zdałem prawko na dwa kółka moto nie posiadam. Po wakacjach coś się kupi Pozdro!
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Witam wszystkich serdecznie
mam na imię Marek,
jestem z Poznania,
wiek 22 lata,
planuję zrobić prawo jazdy,
wzrost 193cm, waga ok. 85kg (i stąd pytanie jaki pierwszy motor byście polecali ze względu na moje "gabaryty"?) Myślałem o jakiejś 250 na początek, ewentualnie 600 (Suzuki GSX-R 600?) Pozdrawiam
mam na imię Marek,
jestem z Poznania,
wiek 22 lata,
planuję zrobić prawo jazdy,
wzrost 193cm, waga ok. 85kg (i stąd pytanie jaki pierwszy motor byście polecali ze względu na moje "gabaryty"?) Myślałem o jakiejś 250 na początek, ewentualnie 600 (Suzuki GSX-R 600?) Pozdrawiam
- stajo
- Świeżak
Witam, jestem Michał. Mam 19 lat, mieszkam w okolicach Ostrołęki i od niedawna jestem posiadaczem swojego pierwszego poważniejszego motocykla - zabytkowej już Hondy CBR 1000f (kwestia ograniczonego budżetu). Teraz właśnie rozpoczynam poszukiwanie porad dotyczących naprawy wyżej wymienionego motocykla (a niby miał być niezawodny)... Gdyby natknęła się na ten wpis osoba znająca się na tym motocyklu, proszę o kontakt
- miczaw22
- Świeżak
Witam. Mam na imię Damian. Lubię motocykle. Moje ulubione marki to Yamaha i kymco. Mam nadzieje że poznam tu wielu fajnych ludzi Zawsze służę pomocą.
Uśmiechnij się!
- Damianos500
- Świeżak
- rasta rules
- Świeżak
Hello:D
Cześć. Jestem Ernest. Mieszkam w woj. mazowieckim...Jestem zajarany motocyklami odkąd pamiętam. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych Wojowników Ulicy:D
- Ernestciolek
- Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam, Nazywam sie Mariusz lub Dziubek.
Mieszkam w Swiss w Zürichu.
Moj bike to Aprilia Caponord.
Duzo podrozuje z moja partnerka.
Ostatnio bylismy w Grecji zaliczajac balkany i Albanie
Pozdrawiam.
Mieszkam w Swiss w Zürichu.
Moj bike to Aprilia Caponord.
Duzo podrozuje z moja partnerka.
Ostatnio bylismy w Grecji zaliczajac balkany i Albanie
Pozdrawiam.
Arilia Caponord
-
dziubek_zurich - Świeżak
Witam serdecznie
Cześć!
Jako że jestem nowym użytkownikiem tego forum witam wszystkich serdecznie.
Mam na imię Krzysiek i po prawie 20 latach przerwy postanowiłem zacząć od nowa swoją przygodę z motocyklem.
Co prawda jeszcze nie zakupiłem moto ale najprawdopodobniej niebawem stanę się posiadaczem Kawasaki BN 125 Eliminatora, Hondy Rebel lub Yamahy Virago. Pojemność, moc i Vmax jak dla mnie w zupełności wystarczająca (proszę się nie śmaić z dziadka, będzie to moto typowo do rekreacyjnych przejażdżek, poza tym po tylu latach muszę się ponownie nauczyć jeździć i oswoić z motocyklem ).
Tak więc do zobaczenia na drodze!
Jako że jestem nowym użytkownikiem tego forum witam wszystkich serdecznie.
Mam na imię Krzysiek i po prawie 20 latach przerwy postanowiłem zacząć od nowa swoją przygodę z motocyklem.
Co prawda jeszcze nie zakupiłem moto ale najprawdopodobniej niebawem stanę się posiadaczem Kawasaki BN 125 Eliminatora, Hondy Rebel lub Yamahy Virago. Pojemność, moc i Vmax jak dla mnie w zupełności wystarczająca (proszę się nie śmaić z dziadka, będzie to moto typowo do rekreacyjnych przejażdżek, poza tym po tylu latach muszę się ponownie nauczyć jeździć i oswoić z motocyklem ).
Tak więc do zobaczenia na drodze!
- kriss2k
- Świeżak
WITAJCIE !!!
Mam na imię Paweł i mieszkam w Warszawie. Tutaj też się urodziłem, uczyłem i pracuję. Mam 31 lat.
Motocyklami interesuję się od dziecka. Czemu ? Nie wiem. Jedni lubią ciężarówki, inni samoloty, a ja motocykle.
Uważam, że każdy motocykl ma coś w sobie. Gdyby wszyscy jeździli na ścigaczach albo wszyscy z nogami do przodu to pewnie byłoby nudny. A tak każdy uważa, że jego motocykl jest najlepszy i najpiękniejszy i tak powinno być. Wszystkim "lewa w górę"
Moim pierwszym motocyklem było Kawasaki ZZR 600. Następnie Yamaha YZF 600 R ThunderCat, później Yamaha YZF 1000 R ThunderAce, a ostatnio wymarzona, ukochana zielona Kawusia ZX 9 R. Do wczoraj gdyż został perfidnie ukradziona
Jej zdjęcie :
http://docs.google.com/View?id=dgrbmkn5_0cpgkxqc5
Czytam forum od jakiegoś czasu i stale odkładałem na później zarejestrowanie się. Dziś nareszcie to zrobiłem. Przykro mi tylko, że witam się z Wami w takich okolicznościach... (
Równych dróg i wielu nakręconych kilometrów wszystkim życzę !
Paweł.
Motocyklami interesuję się od dziecka. Czemu ? Nie wiem. Jedni lubią ciężarówki, inni samoloty, a ja motocykle.
Uważam, że każdy motocykl ma coś w sobie. Gdyby wszyscy jeździli na ścigaczach albo wszyscy z nogami do przodu to pewnie byłoby nudny. A tak każdy uważa, że jego motocykl jest najlepszy i najpiękniejszy i tak powinno być. Wszystkim "lewa w górę"
Moim pierwszym motocyklem było Kawasaki ZZR 600. Następnie Yamaha YZF 600 R ThunderCat, później Yamaha YZF 1000 R ThunderAce, a ostatnio wymarzona, ukochana zielona Kawusia ZX 9 R. Do wczoraj gdyż został perfidnie ukradziona
Jej zdjęcie :
http://docs.google.com/View?id=dgrbmkn5_0cpgkxqc5
Czytam forum od jakiegoś czasu i stale odkładałem na później zarejestrowanie się. Dziś nareszcie to zrobiłem. Przykro mi tylko, że witam się z Wami w takich okolicznościach... (
Równych dróg i wielu nakręconych kilometrów wszystkim życzę !
Paweł.
- pawka
- Świeżak
Cześć, mam na imię Mariusz.
Emigracja do Irlandii pozwoliła mi na spełnienie swojego marzenia o własnym moto. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem yamahy MT-03 (zdławionej do przepisowych 33KM). Cóż, muszę stwierdzić że chyba trochę za ambitnie zacząłem i lepszym pomysłem byłaby planowana Huska sm125s ale dobra okazja i piękno tego motocykla wzięły trochę górę nad rozsądkiem
Po nabyciu doświadczenia i umiejętności a także pełnego prawka (miast aktualnego "learner permit") chciałbym 'emteka' zamienić na Duke'a ale do tego jeszcze dłuuuga droga...
Pozrowienia dla wszystkich miłośników motocykli!
Emigracja do Irlandii pozwoliła mi na spełnienie swojego marzenia o własnym moto. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem yamahy MT-03 (zdławionej do przepisowych 33KM). Cóż, muszę stwierdzić że chyba trochę za ambitnie zacząłem i lepszym pomysłem byłaby planowana Huska sm125s ale dobra okazja i piękno tego motocykla wzięły trochę górę nad rozsądkiem
Po nabyciu doświadczenia i umiejętności a także pełnego prawka (miast aktualnego "learner permit") chciałbym 'emteka' zamienić na Duke'a ale do tego jeszcze dłuuuga droga...
Pozrowienia dla wszystkich miłośników motocykli!
-
Voltazar - Świeżak