Yamaha Dt 50r rocznik 2001 PROBLEM
• Strona 1 z 1
Yamaha Dt 50r rocznik 2001 PROBLEM
Witam wszystkich!!
Dzisiaj jechalem sobie z kolega moja Yamaha, gdy wjechalismy pod gore to za okolo 100m motocykl zaczal tak powioli tracic obroty i zgasl, poczekalismy z 20 min i nie chcial odpalic. Wiec zaczelismy go pchac po 2 km podjelismy prube odpalenia odpalil!! Jechalismy z 1 km i znowu to samo zaczal tracic obroty. Znowu poczekalismy myslelismy, ze to zadziala, ale znowu nic, wiec pchalismy go z 3 km do domu!!
Nie wiem co z nim jest paliwo mam i to duzo i nie wiem co z nim jest!
Prosze odpiszcie !!
Za odpowiedzi serdeczne dzieki.
Ps. Nie posiedam polskich znakow.
Dzisiaj jechalem sobie z kolega moja Yamaha, gdy wjechalismy pod gore to za okolo 100m motocykl zaczal tak powioli tracic obroty i zgasl, poczekalismy z 20 min i nie chcial odpalic. Wiec zaczelismy go pchac po 2 km podjelismy prube odpalenia odpalil!! Jechalismy z 1 km i znowu to samo zaczal tracic obroty. Znowu poczekalismy myslelismy, ze to zadziala, ale znowu nic, wiec pchalismy go z 3 km do domu!!
Nie wiem co z nim jest paliwo mam i to duzo i nie wiem co z nim jest!
Prosze odpiszcie !!
Za odpowiedzi serdeczne dzieki.
Ps. Nie posiedam polskich znakow.
- Terminator
- Świeżak
może po prostu trzeba przeczyścić gaźnik
jeśli jechałeś w deszczu lub wcześniej jeździłeś w deszczu to sprawdź filtr powietrza.
jeśli jechałeś w deszczu lub wcześniej jeździłeś w deszczu to sprawdź filtr powietrza.
- danielekoo7
- Świeżak
- Terminator
- Świeżak
1. Nie ten dział.
2. Wygląda na to że tłok się zaczął przycierać.
Miałem kiedyś w 50ccm podobny efekt, jak silnik wystygł odpalał i było wszystko OK do rozgrzania, rozgrzewał się zaczynał tracić moc i gasł, wystygł i znowu OK.
A olej w zbiorniczku do 2T jest ? Jaki ?
2. Wygląda na to że tłok się zaczął przycierać.
Miałem kiedyś w 50ccm podobny efekt, jak silnik wystygł odpalał i było wszystko OK do rozgrzania, rozgrzewał się zaczynał tracić moc i gasł, wystygł i znowu OK.
A olej w zbiorniczku do 2T jest ? Jaki ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości