POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam Wszystkich!
Krzysztof z Tarnowa Podgórnego k/Poznania. Obecnie latam na zx6r '07 w oczojebnym kolorze orange
Krzysztof z Tarnowa Podgórnego k/Poznania. Obecnie latam na zx6r '07 w oczojebnym kolorze orange
-
orange-zx6r - Świeżak
witam, może trochę nie w porę ale jeszczę się tu nie witałem Mam na imię Adam, mam 27 lat moje moto to...hmm po sprzedaniu blade'a sc33 zamierzam kupić wymarzone 929 sc44, pozdrawiam wszystkich.
-
>Blade< - Świeżak
- KernelPanic
- Świeżak
Jako nowy użytkownik tego forum witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Piotr, mieszkam od ...nastu lat w Warszawie i jeżdżę Suzuki GSF 650 Bandit. Ponieważ miałem długą przerwę w prowadzeniu motocykla to staram się jeździć przede wszystkim spokojnie a ponadto tak aby inni użytkownicy szos nie musieli przeze mnie nagle hamować . Pozdro dla wszystkich
- icy
- Świeżak
Lukasz, 28 lat swiezak do potegi, od niedawna kalecze cbr 250r z 92 roku wczesniej z 10 lat temu byla shl 175 gazela kumpla i rozne romety, komary i inne pierdy. Wiedze o motocyklach mam znikoma natomiast mozg chlonny wiec jest to strona idealna dla mnie spowodu wyczerpania kazdego mozliwego tematu.Smigam w Irl wiec jak jest ktos w Clare, Galway lub Limerick to zapraszam na wspolne zylowanie tylko prosze zadnych prosow bo mi smutno jezdzic 10 km z tylu. Tyle o sobie, dziekuje za uwage.
-
Murd0ch - Świeżak