Stan naszych dróg
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
po części ma rację
zbyt duży off-top idzie w poszczególnych tematach
lepiej byłoby mieć temat do off-top'u, sb nie wystarcza - mam na myśli długość wypowiedzi, której liczba znaków literowychblokuje elokwencję co poniektórych
zbyt duży off-top idzie w poszczególnych tematach
lepiej byłoby mieć temat do off-top'u, sb nie wystarcza - mam na myśli długość wypowiedzi, której liczba znaków literowychblokuje elokwencję co poniektórych

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ludzie czy na prawdę macie klapki na oczach, jesteście emo czy coś w stym stylu ? wybaczcie mi to, że korzystam z mojego życia na maxa, czuję że żyję i chcę wykorzystywać każdy dzień wo 100% !!!
Bierzecie wszystko na poważnie, szkoda mi Was. Mam do Was wszystkich , szacunek, no może prócz sieksonka, który w doopie ma to forum i jest tylko po to żeby mnie wkurrwiać. Nie znacie mnie w realu, to forum jest po to żeby poznawać nowych ludzi, ugadywać się na picie wódki itp....
Zauważcie, że "my" piszemy posty w takim stylu jedynie w HP. Nie poraficie znieść tego że podchodzimy z dystansem do życia, że kumplujemy sie nie tylko na forum lecz także i poza nim, możemy sobie zaufać itd, boli Was to...
sieksonku, jesli masz do mnie jakiś problem, chętnie cię wysłucham, najbliższa okazja to exmoto, zapraszam.
Bierzecie wszystko na poważnie, szkoda mi Was. Mam do Was wszystkich , szacunek, no może prócz sieksonka, który w doopie ma to forum i jest tylko po to żeby mnie wkurrwiać. Nie znacie mnie w realu, to forum jest po to żeby poznawać nowych ludzi, ugadywać się na picie wódki itp....
Zauważcie, że "my" piszemy posty w takim stylu jedynie w HP. Nie poraficie znieść tego że podchodzimy z dystansem do życia, że kumplujemy sie nie tylko na forum lecz także i poza nim, możemy sobie zaufać itd, boli Was to...
sieksonku, jesli masz do mnie jakiś problem, chętnie cię wysłucham, najbliższa okazja to exmoto, zapraszam.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):Zauważcie, że "my" piszemy posty w takim stylu jedynie w HP.
Podpisuję się pod powyższym. Pisałem gdzieś głupoty np. w dziale "prawo"?
A tak na marginesie , Panowie, trochę dystansu do życia, jak to napisał Szafa. Ja mam prawie 30 lat ale widocznie syndrom dorosłości mnie na tyle nie dotknął żebym był śmiertelnie poważny. Poważnie to mogę pisać w innych działach a w Hydeparku będę pisał głupoty. Mam wszędzie popisywać się elokwencją? Nawet nie mam zamiaru.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Pomijajac zwyczajową stronę SPAMU i wracając do tematu chętnie podzielę się swoją dokumentacją zdjęciową z bodajze 2008 roku, gdzie przeprowadzano "łatanie dziur" w jednej z dolnośląskich miejscowości. Jak tylko wróce na chate wrzuce foty i dokladny opis groteskowych robót, które w efekcie jeszcze bardziej zagrażały życiu i zdrowiu motocyklistów jak sama dziura... do zoba 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Ale w hajdparku jak najbardziej możesz....
ponadto przelewać złe emocje na wirtualny papier oraz tworzyć pozera.....

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
mam w dalekim poważaniu wasze osobiste relacje, tylko chodzi o to żebyście na forum nie robili meliny, bo inaczej się tego nie da nazwać.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
CalibraHunter napisał(a):Pomijajac zwyczajową stronę SPAMU i wracając do tematu chętnie podzielę się swoją dokumentacją zdjęciową z bodajze 2008 roku, gdzie przeprowadzano "łatanie dziur" w jednej z dolnośląskich miejscowości. Jak tylko wróce na chate wrzuce foty i dokladny opis groteskowych robót, które w efekcie jeszcze bardziej zagrażały życiu i zdrowiu motocyklistów jak sama dziura... do zoba
Nie krępuj się, spamuj do woli xD
Marcin wiesz co, nudne juz robi sie to że ty, sieksonek, icid i landrys ciągle coś do mnie macie i ciągle staracie się mi dosrać i za wszelką cenę odebrać mi moda. Zrozumiałbym gdybyś miał do pretensje o tego typu temat w innym dziale, np mechanice czy kij wie gdzie jeszcze ale powtórzę to jeszcze raz, tu jest HP i tematy w tym dziale nie muszą byc do końca na poważnie. Więcej razy powtarzał tego nie będę, nikt nie zmusza cię do czytania moich tematów a co więcej pisania w nich. Omijaj je szerokim łukiem, razem z sieksonkiem, landrysiem i icidem. A jeśli chcesz mi coś powiedzieć to nie krępuj się.
Co do naszych dróg. Są jakie są. Osobiście wolę mieć takie drogi niż mieć jakieś mega zayebyste i płacić mandaty milirad razy większe niż te, które mamy obecnie. Podam przykład z pewnego forum, zapewne każdy wie jakiego. Jeździł sobie pan na prywatnym placu na moto bez papierów, nie kradzionym itd, wjechała policja, moto zabrali i sprawa w sądzie. Moto już nie odzyska, dodatkowo zapłaci dość sporą sumkę łącznie. A więc ja wolę nasze piekne drogi, mimo że są dziurawe, przynajmniej nie jest nudno w czasie jazdy

A teraz prawdziwi motonici do boju, jedźcie po mnie jak po psie, straasznie ale to strasznie przejmuję się waszym zdaniem na mój temat

Pozdro Wilku i Czester :*
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Łooo kwa:D Przeczytałem cały temat i zaraz padnę. Z jednej strony rację ma Szafa ( to tylko HP i nikt nie musi czytać jego wypowiedzi (99% jest śmiesznych)) a z drugiej strony to jednak czasami mógłby się powstrzymać od kłótni. Do mnie nikt nic nie ma, ja do nikogo też nic nie mam, więc mi to wisi, zawsze obserwuje "takie" tematy na bieżąco bo gdyby każdy pisał wszystko na poważnie to poczułbym się jak dziecko z podstawówki wśród studentów. Taka jest rola forum. Każdy ma inne zdanie.......
Yo
Yo
-
Arturo925 - Stały bywalec
Pamiętajcie o jednym. Jazda po drogach publicznych BEZ KAMIZELKI to zuuuuoooo!!!!
Stan polskich drog jest znany i kazdy wie ze nie jest dobrze
Pozdrawiam wszystkich motocyklistow a nie tych no "lobuzow"
Pa:*
btw. kto usunal mojego siga?
PRECLOZAURY ATAKUJA!
Stan polskich drog jest znany i kazdy wie ze nie jest dobrze
Pozdrawiam wszystkich motocyklistow a nie tych no "lobuzow"
Pa:*
btw. kto usunal mojego siga?

PRECLOZAURY ATAKUJA!
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Szafa napisał(a):Marcin wiesz co, nudne juz robi sie to że ty, sieksonek, icid i landrys ciągle coś do mnie macie i ciągle staracie się mi dosrać i za wszelką cenę odebrać mi moda.
Spoko, fajna teoria, szkoda tylko że mongolska. Nie wiem po czym to stwierdzasz. Gdzie Ci dosrałem? Co niby robię żeby odebrano Ci moda? Nie wymyślaj bo to nudne się robi. Jak chcesz mi coś powiedzieć to na PW.
Pozdro
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
madcap_72 napisał(a):Ale w hajdparku jak najbardziej możesz....
Kogo nazywasz pozerem? Znasz mnie?
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):madcap_72 napisał(a):Ale w hajdparku jak najbardziej możesz....
Kogo nazywasz pozerem? Znasz mnie?
cos czester się zjeżył jak naelektryzo wany kot za wypowiedź?
1. napisałem z przymróżeniem oka, soł traktuj to jako żart
2. temat jest w hajdparku, a ponieważ broniona jest idea hajdparku, więc czemu nie miałem swojej myśli takiej a nie innej nawet jesli to żart tu wpisać?
3. nie znam Cię, mimo wszystki szanuję
4. niektórzy (podkreślam - niektórzy) mogą twoje wypowiedzi tak odebrać na zasadzie: jak piszesz - tak cię oceniają
-
madcap - Administrator
heh i tym sposobem wyszło dobre podsumowanie sytuacji. Jak kółko wzajemnej adoracji coś pisze, to to są żarty/podchodzenia na luzie/nie branie życia na poważnie. Jak ktoś inny im coś napisze to już nie są żarty. pozdro buntownicy z wyboru 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Na tym forum jest zdecydowanie za malo kobiet i zdecydowanie za duzo testosteronu
Panowie Moderatorzy i Administratorzy-swoje wasnie rozstrzasajcie na PW,takie dyskusje nie powinny miec miejsca na forum.Powinniscie chociaz stwarzac wrazenie,ze jestescie solidarni-w koncu jest to najwieksze forum ogolnopolskie n.t.motocykli...?
Jesli moge...Dobrze by bylo,by kazdy sobie zadal pytanie,czym powinien sie charakteryzowac DOBRY Moderator.Mysle,ze jednym z jego zadan jest dawanie dobrego przykladu...?Szafa,bez urazy-mowie to calkowicie obiektywnie-pojechales po bandzie
Jesli ktos pisze cos na forum i ma calkowicie WYJE***E,co o tym pomysla inni,to po cholere pisze cokolwiek...?A jesli choc troche obchodzi go cos wiecej niz wlasny czubek nosa,to powinien sie zastanowic,dlaczego "ktos sie go czepia".
Koniec off topa.
Dziury,koleiny,niewyprofilowane zakrety,piach,w miastach TRAGICZNIE duzo oleju,ktorego nikt nie usuwa oraz zasypywanie dziur grysikiem czy innym go..em. na ktorym sie mega latwo wylozyc...Co tu duzo mowic???Ponoc po pijaku latwiej sie jezdzi po naszych drogach
Acha.No i jeszcze te blondynki za kierownica...

Panowie Moderatorzy i Administratorzy-swoje wasnie rozstrzasajcie na PW,takie dyskusje nie powinny miec miejsca na forum.Powinniscie chociaz stwarzac wrazenie,ze jestescie solidarni-w koncu jest to najwieksze forum ogolnopolskie n.t.motocykli...?
Jesli moge...Dobrze by bylo,by kazdy sobie zadal pytanie,czym powinien sie charakteryzowac DOBRY Moderator.Mysle,ze jednym z jego zadan jest dawanie dobrego przykladu...?Szafa,bez urazy-mowie to calkowicie obiektywnie-pojechales po bandzie

Koniec off topa.
Dziury,koleiny,niewyprofilowane zakrety,piach,w miastach TRAGICZNIE duzo oleju,ktorego nikt nie usuwa oraz zasypywanie dziur grysikiem czy innym go..em. na ktorym sie mega latwo wylozyc...Co tu duzo mowic???Ponoc po pijaku latwiej sie jezdzi po naszych drogach

Acha.No i jeszcze te blondynki za kierownica...
DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
-
Daga - Świeżak
w temacie dziur
ostatnio widziałem jak nasi "drogowcy" łatali, włos mi się na łysym łbie zjeżył
było to po deszczu, dziury zapchane błotem, na żywca zasypywali mazutem i podgrzewali gazowo, nawet nie raczyli wybrać błota
równie fascynujące jest to, że droga z koleinami o głębokości 6 cm powinna być wyłączona z ruchu....
było to po deszczu, dziury zapchane błotem, na żywca zasypywali mazutem i podgrzewali gazowo, nawet nie raczyli wybrać błota
równie fascynujące jest to, że droga z koleinami o głębokości 6 cm powinna być wyłączona z ruchu....
-
madcap - Administrator
madcap_72 napisał(a):w temacie dziur
To hardcore, u mnie w Szczecinie nieźle wzięli się za drogi... zrywają zniszczone nawierzchnie i kładą cacy nówki, normalnie nie wiem co jest, ale w Szczecinie z drogami robi się dobrze!
Choć nie gloryfikując zdarza się na mniej ważnych drogach pan mietek, który robi jak mówisz, wpier** trochę ch* wie czego do dziury udeptuje butem i łopatą, zostawia, po tygodniu znów dziura - kase za to dostają nie małą. Po prostu żal.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3