Stan naszych dróg
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Stan naszych dróg
16 maja - niedziela
Wstałem o 8.30, poszedłem pobiegać, wróciłem po godzinie i wtem naszła mnie mega ochota na jazdę i straszenie staruszek pod kościołem. Dawida nie trzeba było długo namawiać.... tłumiki zdjęte, nalane paliwska pod korek i heja na terror. Zaczęło się ładnie, świeciło słoneczko. Dojechaliśmy pod kościół akurat kiedy ludzi zaczęli z niego wychodzić. Podjara na maxa i pyyzda do odcinki w jedną stronę, droga powrotna wolna guma i kombo i tak pare razy, ludzie patrzyli się jak na bandytów
1-ka, 2-ka do końca, sprzęgło i odciiinaaaaa !!!! Totalne zniszczenie, terror jakiego dawno nie widzieli, dzieci osmarkane po pachy z radości, co niektórzy kumaci pokazują gesty " zajebichoo" " dawaj jeszcze raz" " siej zniszczenie !" Widząc to aż robi się milej i cieplej na sercu. Stare babki zniesmaczone oddalają się szybko co by zawału ze złości nie dostały. Tłum powoli się rozchodził na obiad a i my zgłodnieliśmy i postanowiliśmy się zwijać co by panowie niebiescy się nie doczepili do tłumików. Droga powrotna również owocowała w terror i zniszczenie jakiego świat nie widział. Wróciłem do domu, mama pyta : " I jak było ? Mam nadzieję że jeździłeś ostrożnie? " " Tak mamo..."
Rogal na papie i chęć do życia jakiej nigdy nie zaznał żaden preclozaur, precele, harlejowiec czy też każdy inny leszcz, który boi się o swoje życie do tego stopnia że już sobie trumne i miejsce na cmentarzu wykupił.
Aha co do stanu dróg, fatalny.... wyjścia z zakrętów za każdym razem kończyły się shimmą, ale lekki strzał ze sprzęgła i wejście na koło i shimma znika
Najgorszy jest piasek, pare razy miałem gorąco na dohamowaniu bo dupa wyprzedzła przód
jednak za każdym razem jeszcze bardziej odkręcałem i chciałem czuć to osranie
A jak to jest u Was ze stanem dróg ? Służby porządkowe robią coś żeby było bezpieczniej i mniej hardcore'owo ?
Aha, moja sekto, tak przy okazji zmieńcie sobie z pospisów słowo K.UTAS na KOOTAS a jeśli to nie pomoże to wymyślimy coś innego.
Pozdrawiam Was wszystkich, uśmiechnięty od ucha do ucha z rozmarynem płynącym we krwi
Wstałem o 8.30, poszedłem pobiegać, wróciłem po godzinie i wtem naszła mnie mega ochota na jazdę i straszenie staruszek pod kościołem. Dawida nie trzeba było długo namawiać.... tłumiki zdjęte, nalane paliwska pod korek i heja na terror. Zaczęło się ładnie, świeciło słoneczko. Dojechaliśmy pod kościół akurat kiedy ludzi zaczęli z niego wychodzić. Podjara na maxa i pyyzda do odcinki w jedną stronę, droga powrotna wolna guma i kombo i tak pare razy, ludzie patrzyli się jak na bandytów

1-ka, 2-ka do końca, sprzęgło i odciiinaaaaa !!!! Totalne zniszczenie, terror jakiego dawno nie widzieli, dzieci osmarkane po pachy z radości, co niektórzy kumaci pokazują gesty " zajebichoo" " dawaj jeszcze raz" " siej zniszczenie !" Widząc to aż robi się milej i cieplej na sercu. Stare babki zniesmaczone oddalają się szybko co by zawału ze złości nie dostały. Tłum powoli się rozchodził na obiad a i my zgłodnieliśmy i postanowiliśmy się zwijać co by panowie niebiescy się nie doczepili do tłumików. Droga powrotna również owocowała w terror i zniszczenie jakiego świat nie widział. Wróciłem do domu, mama pyta : " I jak było ? Mam nadzieję że jeździłeś ostrożnie? " " Tak mamo..."
Rogal na papie i chęć do życia jakiej nigdy nie zaznał żaden preclozaur, precele, harlejowiec czy też każdy inny leszcz, który boi się o swoje życie do tego stopnia że już sobie trumne i miejsce na cmentarzu wykupił.
Aha co do stanu dróg, fatalny.... wyjścia z zakrętów za każdym razem kończyły się shimmą, ale lekki strzał ze sprzęgła i wejście na koło i shimma znika

Najgorszy jest piasek, pare razy miałem gorąco na dohamowaniu bo dupa wyprzedzła przód

A jak to jest u Was ze stanem dróg ? Służby porządkowe robią coś żeby było bezpieczniej i mniej hardcore'owo ?
Aha, moja sekto, tak przy okazji zmieńcie sobie z pospisów słowo K.UTAS na KOOTAS a jeśli to nie pomoże to wymyślimy coś innego.
Pozdrawiam Was wszystkich, uśmiechnięty od ucha do ucha z rozmarynem płynącym we krwi

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
u mnie większość dróg wylotowych jest wyremontowana i w dobrym stanie . Wszystkie wylotówki z Kalisza na : Konin , Łódz , Turek czy ostrów są w zajebistym stanie. Na okolicznych wiochach dziura na dziurze . Teraz drogowcy bedą remontować i poszerzać jakieś 30 km drogi chyba powiatowej , która teraz jest mało uczęszczana . Będzie to dobra miejscówka bo kilka km przechodzi przez las i jest tam mały ruch jak narazie
Ostatnio edytowano 16/5/2010, 11:50 przez Trener, łącznie edytowano 1 raz
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
E tamc wilku parę ulic się znajdzie gdzie mozna zdrowo dokurwiać. Np żwirkami 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
sporo jeżdżę i co zauważyłem z własnej obserwacji piszę, co prawda w duzym uogólnieniu:
najgorsze drogi są na mazowszu, najlepsze dolny śląsk i wielkopolska
najgorsze drogi są na mazowszu, najlepsze dolny śląsk i wielkopolska
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
u mnie drogi nawet ok tylko w mojej malej miescinie i okolicznych wiochach masa piasku i co krzyzowka to do nastepnej na drifcie sie leci
terror tez zasialem w week ale bez gumowania bo przod mam dopiero poklejony no ale z erlanem i z750 1,2 do ociny.... kocham babcie machajace reka
SMIERC KOOOTAS I ZNISZCZENIE!

terror tez zasialem w week ale bez gumowania bo przod mam dopiero poklejony no ale z erlanem i z750 1,2 do ociny.... kocham babcie machajace reka

SMIERC KOOOTAS I ZNISZCZENIE!
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
U mnie duzo dróg odremontownych na cacy,duzo w ok stanie i pare odcinków które przjezdzam na stojaco
Ja tam tez lubie w niedziele pozapierdylac pod kosiolami i innymi koncentratami mocherów 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
eneasz napisał(a):szafa kto ci dal tego moderatora? ty nie tylko jestes niedojrzaly ale jeszcze gorzej ...., dziwie sie ze sie nie wstydzisz wypisywac takie glupoty, normalnie jak "chlop z mazur" tylko zamiast rovera masz motocykl, dorosnij chlopczyku, wiem ze masz ograniczone srodowisko, bo na wiosce wielu ludzi niema i wiele sie nie dzieje i moze ci sie wydawac ze jestes local hero dla 14 letnich dziewczynek ale tak zycie nie wyglada, osobiscie jak cie kiedys spotkam na drodze to ci pokaze jak wyglada terror zniszczenie i bolaca **** grow up little boy
Ps. To dzieki takim wiejskim burakom w polsce nie lubi sie motocyklistow, zajezdza sie im droge spycha i traktuje jak wrogow, tylko ci dziekowac
Co więcej, jeździłem w koszulce i kasku

Wiesz, totalnie mam wyj***ne na opinię o motocyklistach w PL, nie byłem, nie jestem i nigdy nie będę motocyklistą. Jeździj sobie na te zloty, kolekcjonuj znaczki, kamizelki, nie wiem co tam jeszcze robicie... Mieszkasz w Uk czy gdzieś tam to opinia o motocyklistach w PL nie powinna Cię obchodzić. Ty masz swoje zdanie ja mam swoje, więc nie wciskaj mi na siłę tego jak mam jeździć.
Co do tego Twojego terroru, już sobie to wyobrażam, przykładny motocyklista uczy mnie terroryzować ulice

Gwoli ścisłości, mój nick zaczyna się z Wielkiej litery, jesli nie potrafisz tego uszanować/nie potrafisz czytać = ogarnij się.
Temat jest o stanie dróg w naszym kochanym kraju, jako że w nim nie mieszkasz wydaje mi się że mało masz do powiedzenia.
Pozdro600 i koniec OT.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
eneasz napisał(a):
Jak ja go loofciam

Co do stanu dróg. Było znośnie. Do czasu ubiegłotygodniowej ulewy. W jednym miejscu podmyło drogę i zapadła się połowa jednego pasa

Wczoraj obadałem alternatywną trasę, co prawda o kilka km dłuższa i nie ma stacji benzynowej na jej środku ale za to piesków też tam ni ma

I jak jechał ja po wiosce to pannice asz majtasy ściągały i biegły za mnom!
eneasz napisał(a):osobiscie jak cie kiedys spotkam na drodze to ci pokaze jak wyglada terror zniszczenie i bolaca **** grow up little boy

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):eneasz napisał(a):szafa kto ci dal tego moderatora? ty nie tylko jestes niedojrzaly ale jeszcze gorzej ...., dziwie sie ze sie nie wstydzisz wypisywac takie glupoty, normalnie jak "chlop z mazur" tylko zamiast rovera masz motocykl, dorosnij chlopczyku, wiem ze masz ograniczone srodowisko, bo na wiosce wielu ludzi niema i wiele sie nie dzieje i moze ci sie wydawac ze jestes local hero dla 14 letnich dziewczynek ale tak zycie nie wyglada, osobiscie jak cie kiedys spotkam na drodze to ci pokaze jak wyglada terror zniszczenie i bolaca **** grow up little boy
Ps. To dzieki takim wiejskim burakom w polsce nie lubi sie motocyklistow, zajezdza sie im droge spycha i traktuje jak wrogow, tylko ci dziekowac
Co więcej, jeździłem w koszulce i kasku![]()
Wiesz, totalnie mam wyj***ne na opinię o motocyklistach w PL, nie byłem, nie jestem i nigdy nie będę motocyklistą. Jeździj sobie na te zloty, kolekcjonuj znaczki, kamizelki, nie wiem co tam jeszcze robicie... Mieszkasz w Uk czy gdzieś tam to opinia o motocyklistach w PL nie powinna Cię obchodzić. Ty masz swoje zdanie ja mam swoje, więc nie wciskaj mi na siłę tego jak mam jeździć.
Co do tego Twojego terroru, już sobie to wyobrażam, przykładny motocyklista uczy mnie terroryzować ulice![]()
Gwoli ścisłości, mój nick zaczyna się z Wielkiej litery, jesli nie potrafisz tego uszanować/nie potrafisz czytać = ogarnij się.
Temat jest o stanie dróg w naszym kochanym kraju, jako że w nim nie mieszkasz wydaje mi się że mało masz do powiedzenia.
Pozdro600 i koniec OT.
Fajnie, że masz to w dupie ziom, ale przez takie zachowanie, ludzie są wredni dla motocyklistów. Wywołuje to w nich zawiść i sądzę, że nie jeden wypadek mógł być spowodowany z zawiści do motocyklistów, a dokładniej mówiąc do takich ludzi jak Ty. Ja też mam wyje**** na zasady, zapierdalam itd. (ostatnio się działo i mam przerwę) itp. Itd., generalnie nie jeżdżę na zloty, nie zbieram znaczków, mam znajomych, lecz jeżdżę sam. Czasem widzę jak do mnie ludzie podchodzą, też mam ich w dupie, ale bez przesady!!!! Pamiętaj o tym, że zawiść wywołuje zawiść, zresztą… doigrasz się w końcu. Każdy cwaniak, w swym czasie dostaje po dupci od życia.
Zgadzam się z Eneaszem- na moderatora to Ty się nie nadajesz koleś, to musi być osoba, która nie pasuje do Twego schematu – nastolatka – buntownika. Cóż taki okres w życiu.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Wara od Szafki :*
Co ci po opinni mocherow? macha piescia to odcina... zawsze jak na trasie mi ktos zjedzie to albo machne reka albo kierunkami pomrygam a nie bede dbal o opinie zgredow!
Co ci po opinni mocherow? macha piescia to odcina... zawsze jak na trasie mi ktos zjedzie to albo machne reka albo kierunkami pomrygam a nie bede dbal o opinie zgredow!
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Zgadzam się z Eneaszem i z Traperoso - Szafa nie powinien być moderatorem... On powinien być tu adminem i zbanować w pizdu wszystkich precli !!!
Komentując niedzielne wyczyny Szafy przychodzi mi na myśl tylko jedno - ŚMIERĆ, KOOTAS i ZNISZCZENIE !!!
Wracając do tematu, straszenie babek - rzecz bezcenna! Jak większość wie jestem już trochę stary ale w czasach kiedy byłem jeszcze przed dwudziestką kochałem to robić! W maju był szczególny ubaw bo babki organizowały "majówki" pod krzyżem na wiosce. Krzyż ów mieścił się przy skrzyżowaniu dróg żwirowych, więc w czasach kiedy latało się podrasowanym maluchem trudno było o lepszą miejscówkę. Zapierdalało się na ręcznym w tą i z powrotem, aż się kurzyło niemiłosiernie, a miny babek - bezcenne
Dla polepszenia zabawy w tle leciał Behemoth, czy Vader
Byłem wyklęty i przyjeżdżał do mnie dzielnicowy
Równocześnie latając MZ-ką też nie byłem zbytnio lubiany, gdyż sąsiad stwierdził, że jestem po**** jak hamuję koło jego domu wlokąc tył z przeraźliwym piskiem przez 100m. Mniejsza z tym, mnie się to podobało
Ogólnie rzecz biorąc to trzeba mieć na wszystko wyje**** i robić to, co się lubi.
Odnośnie stanu dróg to nie mogę nic powiedzieć bo jestem tępym dresem i na niczym się nie znam.
A teraz przyjdzie jakiś preclozaur i zaje*** mi warna albo bana ale co mi tam
P.S. Wszystko, co powyżej napisałem jest nieprawdą i zostało zmyślone pod wpływem zamroczenia mojego mózgu Amareną. Na co dzień jeżdżę w kamizelce odblaskowej i zawsze bezwzględnie przestrzegam przepisy ruchu drogowego. Kocham zloty i czuję się nieodłączną częścią braci motocyklowej. Moim największym marzeniem jest Honda Goldwing i w związku z tym planuję zaciągnąć kredyt na jej zakup . Poszukuję chętnych na wspólny wypad dookoła Polski. Lewa w dziurę !!!
Komentując niedzielne wyczyny Szafy przychodzi mi na myśl tylko jedno - ŚMIERĆ, KOOTAS i ZNISZCZENIE !!!
Wracając do tematu, straszenie babek - rzecz bezcenna! Jak większość wie jestem już trochę stary ale w czasach kiedy byłem jeszcze przed dwudziestką kochałem to robić! W maju był szczególny ubaw bo babki organizowały "majówki" pod krzyżem na wiosce. Krzyż ów mieścił się przy skrzyżowaniu dróg żwirowych, więc w czasach kiedy latało się podrasowanym maluchem trudno było o lepszą miejscówkę. Zapierdalało się na ręcznym w tą i z powrotem, aż się kurzyło niemiłosiernie, a miny babek - bezcenne

Równocześnie latając MZ-ką też nie byłem zbytnio lubiany, gdyż sąsiad stwierdził, że jestem po**** jak hamuję koło jego domu wlokąc tył z przeraźliwym piskiem przez 100m. Mniejsza z tym, mnie się to podobało

Ogólnie rzecz biorąc to trzeba mieć na wszystko wyje**** i robić to, co się lubi.
Odnośnie stanu dróg to nie mogę nic powiedzieć bo jestem tępym dresem i na niczym się nie znam.
A teraz przyjdzie jakiś preclozaur i zaje*** mi warna albo bana ale co mi tam

P.S. Wszystko, co powyżej napisałem jest nieprawdą i zostało zmyślone pod wpływem zamroczenia mojego mózgu Amareną. Na co dzień jeżdżę w kamizelce odblaskowej i zawsze bezwzględnie przestrzegam przepisy ruchu drogowego. Kocham zloty i czuję się nieodłączną częścią braci motocyklowej. Moim największym marzeniem jest Honda Goldwing i w związku z tym planuję zaciągnąć kredyt na jej zakup . Poszukuję chętnych na wspólny wypad dookoła Polski. Lewa w dziurę !!!
Ostatnio edytowano 17/5/2010, 02:05 przez Czester, łącznie edytowano 3 razy
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Zgadzam się z Eneaszem i z Traperoso - Szafa nie powinien być moderatorem... On powinien być tu adminem i zbanować w pizdu wszystkich pierdolonych precli !!!
Komentując niedzielne wyczyny Szafy przychodzi mi na myśl tylko jedno - ŚMIERĆ, KUUTAS i ZNISZCZENIE !!!
Wracając do tematu, straszenie babek - rzecz bezcenna! Jak większość wie jestem już trochę stary ale w czasach kiedy byłem jeszcze przed dwudziestką kochałem to robić! W maju był szczególny ubaw bo babki organizowały "majówki" pod krzyżem na wiosce. Krzyż ów mieścił się przy skrzyżowaniu dróg żwirowych, więc w czasach kiedy zapierdalało się podrasowanym maluchem trudno było o lepszą miejscówkę. Zapierdalało się na ręcznym w tą i z powrotem, aż się kurzyło niemiłosiernie, a miny babek - bezcenneDla polepszenia zabawy w tle leciał Behemoth, czy Vader
Byłem wyklęty i przyjeżdżał do mnie dzielnicowy
Ogólnie rzecz biorąc to trzeba mieć na wszystko wyjeebane i robić to, co się lubi.
A teraz przyjdzie Landryss, czy Marcin (lub inny sprawiedliwy) i zajebie mi warna albo bana ale co mi tam
Bez takich jak Ty to forum byłoby lepsze. Niestety neostrada jest powszechnie dostępna. Co to kurwa w ogóle za tekst: Śmierć kuutas i zniszczenie, nie wiem ile masz lat, ale takie teksty są na poziomie podstawówki, albo gimnazjum. Porażka totalna. Porażka, Ci co najwięcej sapią apropo precli sami są preclami, trollami i innymi epitetami nie koniecznie pozytywnymi. Ty Czester i tym podobne osoby, nie mają co po prostu w domu robić i śmiecą to forum, chu* wie po co. Dobra to hydepark, ale ktoś wejdzie w temat o stanie dróg i musi patrzeć na to gówno. Szkoda mi tej osoby co musiałaby to czytać, dla jej ogólnego dobra, wypier***** bym wszystkie wasze posty, w tym swojego i dał to w zapomnienie i do przemyślenia na przyszłość.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3