dam rade na 600ccm?
• Strona 1 z 1
dam rade na 600ccm?
Jak w temacie, więc opisze swoja historię z motocyklami. nie licząc epizodu z rometem to od 13 roku zycia (z otrzymaniem karty motorowerowej) jezdżę co sezon około 1.5-2tys km najpierw na japońskim shicie (jincheng) a od 3 sezonów na aprilii red rose 80ccm. czy waszym zdaniem w tej sytuacji dam rade przesiąść się na np bandita lub może na cbr-ke?? wiem że to zupełnie rózne motocykle, ale czy to doswiadczenie które mam (kilka razy było "o mały włos od...") wystarczy do ogarnięcia takiego motocykla?? dzięki za wszystkie odpowiedzi.
-
luucan - Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Jeśli chcesz jakiś "dorosły" motocykl to zacznij od GS500, CB500, lub XJ600. To już dość duże motocykle, ale jeszcze nie piekielnie mocne szlifierki. Przyzwyczaisz się do masy i gabarytów, a i mocy wystarczy na pierwsze kilka tysięcy kilometrów. Ponadto to są dobre ekonomiczne i mało awaryjne maszyny. Wszystkie są maszynami "środka" polatasz trochę na którejś i potem możesz się określić, czy chcesz ścigacza, czy może raczej turystyka, lub choppera. Nie kupuj jeszcze motocykla stukonnego, po co masz się go bać? Lepiej wybierz coś co będzie całkowicie przewidywalne i nie zaskoczy Cię eksplozją mocy.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Re: dam rade na 600ccm?
luucan napisał(a):Jak w temacie, więc opisze swoja historię z motocyklami. nie licząc epizodu z rometem to od 13 roku zycia (z otrzymaniem karty motorowerowej) jezdżę co sezon około 1.5-2tys km najpierw na japońskim shicie (jincheng) a od 3 sezonów na aprilii red rose 80ccm. czy waszym zdaniem w tej sytuacji dam rade przesiąść się na np bandita lub może na cbr-ke?? wiem że to zupełnie rózne motocykle, ale czy to doswiadczenie które mam (kilka razy było "o mały włos od...") wystarczy do ogarnięcia takiego motocykla?? dzięki za wszystkie odpowiedzi.
drogi kolego dasz rade ale po co ci jakaÅ› 600 kup sobie odrazu 1000 przecierz z twojim doswiadczeniem to spokojnie dasz rade

- mafioza
- VIP Åšcigacz.pl
motoman napisał(a):najważniejsze czuć rispekt
A Å›wistak siedzi i zawija w sreberka….
CzÅ‚ek to taka gÅ‚upia istota, co przestaje w pewnym momencie rozsÄ…dnie myÅ›leć i wpada mu do gÅ‚owy takie coÅ›: „A może jeszcze troszeczkÄ™, przecież nic siÄ™ nie stanie, przecież czujÄ™ ze jest OK.” i tak kilka razy po troszeczkÄ™ i nawet nie wiesz ile zapierdalasz.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
a skad my mamy wiedziec czy dasz rade? Moze jestes drugim rossim a moze jestes totalna pierdola. Znam takich co dali rade na 600 na pierwszy motocykl i znam takich co nie dali rady.
P.S
Bandita bez problemu ogarnie przecietny zjadacz chleba. Z CBR roznie bywa
P.S
Bandita bez problemu ogarnie przecietny zjadacz chleba. Z CBR roznie bywa
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Re: dam rade na 600ccm?
luucan napisał(a):Jak w temacie, więc opisze swoja historię z motocyklami. nie licząc epizodu z rometem to od 13 roku zycia (z otrzymaniem karty motorowerowej) jezdżę co sezon około 1.5-2tys km najpierw na japońskim shicie (jincheng) a od 3 sezonów na aprilii red rose 80ccm. czy waszym zdaniem w tej sytuacji dam rade przesiąść się na np bandita lub może na cbr-ke?? wiem że to zupełnie rózne motocykle, ale czy to doswiadczenie które mam (kilka razy było "o mały włos od...") wystarczy do ogarnięcia takiego motocykla?? dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Dasz rade ja zaczynałem od litra, sprzedałem miesiąc temu i teraz niewiem co kupić

- CBR954
- Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości