[Aktualności] Stunt majówka w Broczynie 2010
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Stunt majówka w Broczynie 2010
Dyskusja na temat: Stunt majówka w Broczynie 2010
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunt majówka w Broczynie 2010
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunt majówka w Broczynie 2010
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spoko ze patrzysz jak sie ktos ubiera pajacu, bylo zobaczyc jak zapierdalają ! nie no... rozjebałeś mi rzęsę. co cię obchodzi hejterze na czym ktos jezdzi albo jak sie ubiera ? <br><hr>Fukkkkk yehhhKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyluzuj. W każdym tłumie znajdzie się przynajmniej jeden idiota. Nie ma się co denerwować.<br><hr>BimKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>Komentatorzy napisał(a):spoko ze patrzysz jak sie ktos ubiera pajacu, bylo zobaczyc jak zapierdalają ! nie no... rozjebałeś mi rzęsę. co cię obchodzi hejterze na czym ktos jezdzi albo jak sie ubiera ? <br><hr>Fukkkkk yehhh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Borsku 09 pierwszy raz w życiu siedziałem na motocyklu, nieodpalonym
. Nie mam żadnych zaprzyjaźnionych motocyklistów, a w moim towarzystwie o motocyklach nawet porozmawiać nie mogłem (PG). Sam byłem na spływie kajakowym, rozmawiałem z młodą parką jak to jest. Nie powiedziałbym, że to banda wieśniaków. W końcu mam pieniądze, za dwa miesiące idę na kurs.
Pozdrawiam<br><hr>w

Pozdrawiam<br><hr>w
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spokoKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>Komentatorzy napisał(a):spoko ze patrzysz jak sie ktos ubiera pajacu, bylo zobaczyc jak zapierdalają ! nie no... rozjebałeś mi rzęsę. co cię obchodzi hejterze na czym ktos jezdzi albo jak sie ubiera ? <br><hr>Fukkkkk yehhh<br>Komentatorzy napisał(a):Wyluzuj. W każdym tłumie znajdzie się przynajmniej jeden idiota. Nie ma się co denerwować.<br><hr>Bim<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zamknij morde<br><hr>czarliKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale kretyn masakra , a ty wogóle idz na rowerku trzykołowym dymać kozy<br><hr>GSX_750_fKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale kretyn masakra , a ty wogóle idz na rowerku trzykołowym dymać kozy<br><hr>GSX_750_fKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pfeiffer jakoś wygląda. Więc można. Tylko on występuje w cywilizowanym świecie a nie po wsiach, gdzie kanony mody są inneKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a mnie sie wlasnie to w stuntowych sprzetach podoba, sa zjezdzone, poszlifowane, zmeczone i surowe ;]<br><hr>bailifKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Criss i wam podobni... historii ani zajawki tej dyscypliny i tak byś(cie) nie zrozumieli, więc odpuść, może to jest wieśniackie dla Ciebie, ale właśnie takie ma być, tu nie chodzi o konkurs mody czy inne preclowskie jazdy, masz do czynienia z ludźmi z pasją, i po prostu uszanuj to,
thx za uwagÄ™
cya!<br><hr>adam_1987
thx za uwagÄ™
cya!<br><hr>adam_1987
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chłopczyku nie masz zielonego pojecia o takiej jeżdzie wiec sie nie wypowiadaj a widac ze mama nie pozwalała ci jezdzic nawet na hulajnodze i masz traume?? tylko psycholog a zostaw pasje tym ktorzy ja posiadaja W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE<br><hr>RIPOSTAKomentatorzy napisał(a):Patrząc na motocykle i wygląd stunterów widzę że stunt znalazł sobie miejsce w naszym kraju. Znalazł je na wsi. Dwukołowy odpowiednik discopolo. Wygląda to jak bal pod remizą. Stuntmajówka? Chyba Stuntdożynki na wiosnę.<br><hr>Criss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Crisss albo masz kompleksy albo skuterkiem jezdzisz . Ustawka gruba i klimat luzny przy czym zajebiste foty ! <br><hr>Maciek125
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ładny kolo, chyba do 18 roku zycia ssał cycusia mamusi i dlatego tak pisze! dobrze że wszyscy robimy to dla siebie a nie takich kretynów!!!<br><hr>zx6r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Majówka była zajebista , wiem bo tam byłem ekipa dała dobry popis i śmigali na wysokim poziomie . Pozdro dla wszystkich od Solara z Pomarańczowego Quada
<br><hr>solar

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość