Ns1 PROBLEMIK!
• Strona 1 z 1
Ns1 PROBLEMIK!
Witam!
Mam malutki problem z moją Hondą NS1 Montessa. Otóż kiedy przejade x-dziesiąt kilometrów i motorek się zagrzeje mam problem z utrzymaniem niskich obrotów i ogólnie dodawaniem gazu - Hondzinę zatyka i gaśnie. Kiedy jest zimna lub ostygnie (5 - 10 min) jest wszystko ok. Czy wie ktoś co może być tego przyczyną?
ps: Czy jest możliwe, że posiadam wersję 5-cio biegową?
Mam malutki problem z moją Hondą NS1 Montessa. Otóż kiedy przejade x-dziesiąt kilometrów i motorek się zagrzeje mam problem z utrzymaniem niskich obrotów i ogólnie dodawaniem gazu - Hondzinę zatyka i gaśnie. Kiedy jest zimna lub ostygnie (5 - 10 min) jest wszystko ok. Czy wie ktoś co może być tego przyczyną?
ps: Czy jest możliwe, że posiadam wersję 5-cio biegową?

- Muntao
- Świeżak
jak wbijesz 5 bieg to tak
ale wydaje mi sie ze nie masz ns1 poniewarz ns1 ma 6 skrzynke a nie 4 tak jak mała nsr'ka
ale wydaje mi sie ze nie masz ns1 poniewarz ns1 ma 6 skrzynke a nie 4 tak jak mała nsr'ka
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
- swirus2007
- Stały bywalec
Ja bym na twoim miejscu przeczyścił porządnie gaźnik - miałem podobny problem i kombinowałem już z chłodzeniem, tłokami i wszystkim - okazało się, że po wyczyszczeniu gaźnika wszystko chodzi ok. Ewentualnie jak nic nie pomoże zdejmij cylek i zobacz po pierwsze czy pierścienie ok, a po drugie wtedy stan tłoka powie ci czy to jego wina. Pozdro
-
Aren - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 25 gości