[biblioteka] Szybka jazda - tu siÄ™ nie da
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[biblioteka] Szybka jazda - tu siÄ™ nie da
Dyskusja na temat: Szybka jazda - tu siÄ™ nie da
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Szybka jazda - tu siÄ™ nie da
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Szybka jazda - tu siÄ™ nie da
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
"kończysz swój żywot z widelcem USD w miejscu kręgosłupa, a jakiś nałogowy alkoholik dostaje Twoją wątrobę (...)"
jestes zalosny
<br><hr>Devil
jestes zalosny
<br><hr>Devil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O, przepraszam, faktycznie, powinienem był napisać "Dzieje Ci się spora krzywda, tudzież doświadczasz trwałego uszczerbku na zdrowiu"Komentatorzy napisał(a):"kończysz swój żywot z widelcem USD w miejscu kręgosłupa, a jakiś nałogowy alkoholik dostaje Twoją wątrobę (...)"
jestes zalosny
<br><hr>Devil<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No coz... polska rzeczywistosc. Tutaj kazda dziedzina zycia kierowana jest zasadami absurdu, a tzw. rzadzacy tylko ten stan poglebiaja. Artykul badz co badz zawiera duzo prawdy, tylko jaki jest w tym wszystkim moral? Dac sobie spokoj z motocyklami? Czy moze nie kupowac nic szybszego niz 50ccm bo jak przekroczymy 45km/h to mamy zapewniona pewna smierc? <br><hr>brak moralu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
najlepsze to jest to, że do niektórych ten artykuł przemówi i zobrazuje im sytuacje taką jaka jest. Niektórzy jednak czytając sam nagłówek mogą poczuć się urażeni na ambicji i skończy sie na tym: "Jak to sie nie da? ja nie dam rady?! " i powstanie następny wątek na forum pt. " Wypadki z udziałem motocyklistów"<br><hr>Bambi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pani z fioletowego TT także może wyjechać z podporządkowanej innej pani, która właśnie prowadzi motocyklKomentatorzy napisał(a):Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...<br><hr>Marta<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To Ty powinnas wstydzić się swojej reakcji. Tekst w porusza znacznie ważniejsze kwestie niz równouprawnienie. Jeśli tylko tyle zrozumialaś z tego artykułu to naprawde szczerze Ci współczuje. <br><hr>OsekKomentatorzy napisał(a):Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...<br><hr>Marta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiem że porusza inne kwestie nie kwestia równouprawnienia, ale posługuję się tu nic nie wartymi stereotypami. Naucz się czytać ze zrozumieniem, nie tylko tekst artykułu, ale także wypowiedzi pod nim. Głupi blondyn...<br><hr>MartaKomentatorzy napisał(a):Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...<br><hr>Marta<br>Komentatorzy napisał(a):To Ty powinnas wstydzić się swojej reakcji. Tekst w porusza znacznie ważniejsze kwestie niz równouprawnienie. Jeśli tylko tyle zrozumialaś z tego artykułu to naprawde szczerze Ci współczuje. <br><hr>Osek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stare, do podobnych wniosków doszedłem analizując swoje wyczyny na drodze. I jedyne rozwiązanie to przesiadka ze ściga na crossa/supermoto. <br><hr>:O)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Autor miał dobre chęci, wyszło tak sobie.
Równie dobrze można sobie zrobić podobną krzywdę samochodem, albo skuterem czy czymkolwiek innym szybszym, niż auto-pięta. Ale nie- trzeba przedstawić statystycznego motocyklistę jako wariata, wymienione 150 KM brzmi jak takie motocyklowe minimum.
Drogi, mimo że nie są w Polsce ogólnie dobre, nie stanowią przeszkody do podróżowania motocyklem. Oczywiście- trzeba przewidywać i dostosować prędkość. Ale co ja tam wiem, jak nie tylko tutaj, ale bez mała wszystkich we polskich gazetach motocyklowych pisze się (szczególnie jeśli się pisze o motocyklach używanych), że prędkość podróżna 160 km/h- 180 km/h to norma.
Jak ktoś nie umie zachować umiaru, niech sobie idzie załatwi żółte papiery dla własnego i innych bezpieczeństwa.
Komentarza na inne głupoty z mojej strony na dzisiaj wystarczy.<br><hr>Slayer
Równie dobrze można sobie zrobić podobną krzywdę samochodem, albo skuterem czy czymkolwiek innym szybszym, niż auto-pięta. Ale nie- trzeba przedstawić statystycznego motocyklistę jako wariata, wymienione 150 KM brzmi jak takie motocyklowe minimum.
Drogi, mimo że nie są w Polsce ogólnie dobre, nie stanowią przeszkody do podróżowania motocyklem. Oczywiście- trzeba przewidywać i dostosować prędkość. Ale co ja tam wiem, jak nie tylko tutaj, ale bez mała wszystkich we polskich gazetach motocyklowych pisze się (szczególnie jeśli się pisze o motocyklach używanych), że prędkość podróżna 160 km/h- 180 km/h to norma.
Jak ktoś nie umie zachować umiaru, niech sobie idzie załatwi żółte papiery dla własnego i innych bezpieczeństwa.
Komentarza na inne głupoty z mojej strony na dzisiaj wystarczy.<br><hr>Slayer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pozwól, że wyklaryfikujeKomentatorzy napisał(a):Autor miał dobre chęci, wyszło tak sobie.
Komentarza na inne głupoty z mojej strony na dzisiaj wystarczy.<br><hr>Slayer<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
noo, dokładnie! jeszcze trzeba było napisać, że to była murzynka żydowskiego pochodzenia ty degeneracie!<br><hr>rabin nygaKomentatorzy napisał(a):Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...<br><hr>Marta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie bardzo denerwuje sposób latania dziur. Naleja do niej smoły nasypią gtrochę żwirku nawet go nie rozprowadzą i jadą dalej. Żwirek roznosi się po całej drodze a dziura pełna smoły zostaje oblepiając koła pojazdów. <br><hr>krzysztof
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a to czemu ja pałuje skoro się nie da? a jeśli się nie da, to gdzie się da?<br><hr>???Komentatorzy napisał(a):Autor miał dobre chęci, wyszło tak sobie.
Komentarza na inne głupoty z mojej strony na dzisiaj wystarczy.<br><hr>Slayer<br>Komentatorzy napisał(a):Pozwól, że wyklaryfikuje:motocyklem nie da się pałować po miastach bo: 1-dziury, 2-koleiny,3-piesi, 4-szaleni puszkarze, 5 - piach i żwir pobudowlany. Oczywiście, że nie wszystkie drogi w Polsce są tragiczne. Dajmy np krajową 8-mkę, czy S7, są w sumie całkiem niezłe. Ale gdzie najczęściej się dziduje? Właśnie, w mieście, gdzie ... no sam wiesz, co się znajduje
<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Problem leży w tym że motocyklista jest w miarę bezpieczny gdy PRZED NIM nie ma innych pojazdów. No i bądź tu mądry, ruszasz pierwszy spod świateł i chcesz dawać przepisowo 50kmh a tyłu puszki z tyłu 70-80kmh, doganiają po 400m, i zaczyna się spychanie na pobocze, zajeżdżanie drogi zmiany pasa bez kierunku... masakra. Po mieście to najlepiej się jeździ jak są konkretne korki: auta stoją lub prawie stoją a ty jedziesz przepisowo. Jak drogi nie są pokorkowane to o rany... jakbym miał kamerę w służbowej furze to tylko dziś ze 200 mandatów.<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie, nie Boczo żadnego ukojenia dla pani, ostatnio widziałem na dojazdówce do Opola paniusie w nowiusim BMW rej. wrocek, jak wyczyniała cuda na pasach wyłączonych z ruchu i jakby jej auto, mogło pożerać to co przed nim, zapewne nie wahałaby się.Komentatorzy napisał(a):Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...<br><hr>Marta<br>Komentatorzy napisał(a):Pani z fioletowego TT także może wyjechać z podporządkowanej innej pani, która właśnie prowadzi motocyklJeśli ukoję tym Twoje oburzenie, to ustalmy, że zamiast fioletowego TT, może to być techno-boy w 23 letnim Kadecie? Ukoiłem ?:)<br><hr>Boczo<br>
<br><hr>jk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fajny artykuł obrazujący błędy tych co jadą na wprost jak i tych co wypadają z lewej! a ćwierćmózgi żyjące chwilą jak muszki owocówki, zawsze powiedzą, że im nie pasuje kropka lub przecinek nie w "tą" stronę.
trafne opisy jak budzisz/nie budzisz siÄ™ po wypadku
sam mrugnąłem oczami i obudziłem się (dzięki bogu)
zakrwawiony pod płotem, a wokół mnie mnóstwo gapiów... tak to właśnie wygląda!
<br><hr>jk
trafne opisy jak budzisz/nie budzisz siÄ™ po wypadku
sam mrugnąłem oczami i obudziłem się (dzięki bogu)
zakrwawiony pod płotem, a wokół mnie mnóstwo gapiów... tak to właśnie wygląda!
<br><hr>jk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości