Zobacz wątek - <i>[Motonowości]</i> Kawasaki GTR 1400 – potwory i...
NAS Analytics TAG

[Motonowości] Kawasaki GTR 1400 – potwory i...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 5/3/2008, 23:39

Mam moje marzenie od trzech tygodni GTR 1400 ( turystyk)- potwory i spółka - to dobre nazwanie czegoś takiego. Kierowca ma do dyspozycji potężne monstrum. Bardzo grzeczne do 4-5 tys/obr ale powyżej to diabeł wcielony miałem okazję sprawdzić ABS może być przydatny uwierzcie. Zakręty to poezja i miodzio nawet z pełnym obciążeniem. No cóż pasazer przy prędkościach powyżej 140 dostaje solidnie po kasku strugami powietrza ale póżniej to już sport ekstremalny. Regulowana owiewka do doskonały pomysł, chcesz się pościgać nie ma sprawy niezła dawka emocji. Niesamowicie wygodny i z dużym zapasem mocy - polecam.
Co potrafi to coś w wersji ZZR to już trudno sobie wyobrazić.<br><hr>Kiwi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/3/2008, 11:32

nio super sprzecik... <br><hr>julita
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/4/2008, 19:27

Komentatorzy napisał(a):Kurcze wreszcie ktoś dokopie FJR1300<br><hr>Bartek<br>
Komentatorzy napisał(a):Polska tylko w tym kraju nie ważne ,żeby było lepiej tylko żeby dokopać...w co wątpie bo Yamaha to lider rynku ,a setki tysięcy motocyklistów kupujących FJRy nie może się mylić...
Jak można wychwalać motocykl wiedząc o nim tyle co napisali i sfotografowali????<br><hr>Fan FJR1300A<br>
Komentatorzy napisał(a):Popieram! Takie głupoty o dokopaniu nie piszą szanujący się motocykliści tylko żądni zemsty "mistrzowie prostej". Pozdrawiam!<br><hr>rafal fjr 1300A<br>
Widzę że Panom od fjr gul skacze. I po co od razu takie nerwy?? GTR pokazał ze fjr nie jest żadną konkurencją:) Taaa a pisanie o mistrzach prostej i podobne głupoty w odpowiedzi na fakty raczej nie mają sensu:) <br><hr>zx10r
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/4/2008, 21:19

Komentatorzy napisał(a):Polska tylko w tym kraju nie ważne ,żeby było lepiej tylko żeby dokopać...w co wątpie bo Yamaha to lider rynku ,a setki tysięcy motocyklistów kupujących FJRy nie może się mylić...
Jak można wychwalać motocykl wiedząc o nim tyle co napisali i sfotografowali????<br><hr>Fan FJR1300A<br>
Komentatorzy napisał(a):Popieram! Takie głupoty o dokopaniu nie piszą szanujący się motocykliści tylko żądni zemsty "mistrzowie prostej". Pozdrawiam!<br><hr>rafal fjr 1300A<br>
Komentatorzy napisał(a):Widzę że Panom od fjr gul skacze. I po co od razu takie nerwy?? GTR pokazał ze fjr nie jest żadną konkurencją:) Taaa a pisanie o mistrzach prostej i podobne głupoty w odpowiedzi na fakty raczej nie mają sensu:) <br><hr>zx10r<br>
Poza tym "dokopanie" można rozumiec na wiele sposobów, nie tylko odnośnie mocy i "prostej" ale także w innych ważnych dla tej klasy motocykli cechach(co zresztą GTR udowodnił w testach). No cóż każdy swoją miarą mierzy Panowie "szanujący sie motocykliści".<br><hr>zx10r
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/6/2008, 10:57

Komentatorzy napisał(a):Widzę że Panom od fjr gul skacze. I po co od razu takie nerwy?? GTR pokazał ze fjr nie jest żadną konkurencją:) Taaa a pisanie o mistrzach prostej i podobne głupoty w odpowiedzi na fakty raczej nie mają sensu:) <br><hr>zx10r<br>
Jakie fakty? Właśnie o to chodzi, że czas pokaże jak spisują się GTR-y. Fakty, póki co, są tylko na papierze. Poczekajmy kilka sezonów. Niech ładny GTR pojeździ trochę. Jeśli rzeczywiście okaże się równie niezawodną i udaną konstrukcją, to można pomyśleć o tej maszynie poważnie. Pozdrawiam!<br><hr>rafal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/1/2009, 01:55

Od 2009 na wyposażeniu Inspekcji Transportu Drogowego :) Inspektorzy ITD będą nim ścigać TIR-y :) Policja ze swoimi hulajnogami może się schować :)<br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/5/2009, 22:23

Planowałem Hondę Gold Wing ale od dzisiaj ujał mnie ten model i łykam go, zobaczymy.....<br><hr>Łodziak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/4/2010, 09:51

Komentatorzy napisał(a):wkonicu hayabuza sie chowa!!!!EKSTRA<br><hr>PAWEŁ<br>
do Hayki się nie umywa,nie te podzespoły....nawet map zapłonu nie ma<br><hr>Motolew
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/5/2010, 20:25

Witam fanów dwóch kółek.
Jeździłem moim GTR1400 co prawda tylko dwa sezony ale ciężko go porównać do konkurencji, przy spokojnej jeździ spalał nwet 4,2 l/100km przeloty po 600 km i więcej nie stanowią problemów niesamowicie wygodna pozycja. Pozornie ciężki ale po ruszeniu lekkość baletnicy. Nie zalecam do jazdy po mieście , natomiast na autostradzie sama poezja nawet gówniane porche wymięka max prędkość z jaką jechałem sam to 290 km/h więcej nie da rady z we dwójkę z kuframi ciężko jest osiągnąć 240 km/h. Teraz bed news przy prędkości 20 km/h przy czołowym uderzeniu w bok auta pękła rama za gówką kierownicy niewiarygodne a jednak. Moja kawa odeszła do legengy! Ciekawy jestem innych opinii<br><hr>Jerzy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/5/2010, 00:22

Komentatorzy napisał(a):ja trochę dłużej ale też jestem jeszcze zadowolony zajebista lokomotywa klasa sama dla siebie jeżdziłem też na fjr ale bym się nie zamienił pozdro tomek<br><hr>tomek<br>
sam zastanawiam się nad fjr czy możesz napisać co jest nie tak z tym motorkiem i dlaczego lepszy jest gtr ?<br><hr>Jerzy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl