Zobacz wÄ…tek - 4 SR RR vs Berik LS2-5872-BK
NAS Analytics TAG

4 SR RR vs Berik LS2-5872-BK

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

4 SR RR vs Berik LS2-5872-BK

Postprzez S3T » 5/5/2010, 23:23

Mam pytania bo stoję przed wyborem kombi i chce kupić któryś z wymienionych w temacie, tylko nie wiem który jest lepszy.4SR ma ochraniacze ProLife i Beteca i skóra też wydaje się być na prawdę dobra http://www.4sr.cz/co-vydrzi-4sr-720.html .Co do Berika to nie wyczytałem jakiej firmy ma ochraniacze i nie znalazłem zdjęć po glebach :) wiem tylko że ma dodatkowo tytanowe ochraniacze,wzmocnienia i więcej ,,poduszek'' bo jeszcze na dupsku i barkach.Ale nie wiem co do tych tytanowych ochraniaczy one są naprawdę ważne czy to tak dla wyglądu trochę ?? Bo nawet najdroższy model Alpiny nie ma takiego wynalazku :) (u Dainase widziałem takie coś) Proszę nie pisać ,,weź Berika bo lepsza firma'' itp Chodzi mi po prostu który z tych kombiaków zapewni większe bezpieczeństwo.
S3T
Świeżak

Postprzez emwu » 6/5/2010, 08:04

Spójrz na cenę i sobie odpowiedz który zapewni Ci większe bezpieczeństwo.

Nie wierzysz, idź do sklepu, przymierz Berika a później 4SR (lub odwrotnie) i poczujesz różnicę.

Nie patrz na tych co piszą, płacisz za markę, bo niestety tak nie jest. Diabeł tkwi w szczegółach.
Użądlony
emwu
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 6/5/2010, 15:01

Ja mam Berika... 4RS nie przymierzalem ale ochranicze np. Nog w Beriku sa masssyyywne.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez S3T » 6/5/2010, 15:11

Masz akurat ten model czy jakiś inny ?? I jak się sprawuje Berik ?? Nic nie pęka nic się nie pruje ??
S3T
Świeżak

Postprzez skinny500 » 6/5/2010, 18:09

emwu napisał(a):Spójrz na cenę i sobie odpowiedz który zapewni Ci większe bezpieczeństwo.

Nie wierzysz, idź do sklepu, przymierz Berika a później 4SR (lub odwrotnie) i poczujesz różnicę.

Nie patrz na tych co piszą, płacisz za markę, bo niestety tak nie jest. Diabeł tkwi w szczegółach.

Możesz wymienić te szczegóły?
be unique!
skinny500
Świeżak

Postprzez emwu » 11/5/2010, 10:03

skinny500 napisał(a):
emwu napisał(a):Spójrz na cenę i sobie odpowiedz który zapewni Ci większe bezpieczeństwo.

Możesz wymienić te szczegóły?

Nie mogę ich wymienić, musisz udać się do sklepu i przymierzyć oba kombiaki jeden po drugim. W ten sposób dla siebie wybierałem strój i wiem co mnie uciska i jest mało wygodne, a co leży na mnie idealnie.
Nie mam wiedzy technicznej by Ci wymienić różnicę, zrób jak napisałem wcześniej i sam je sobie wymienisz.
Użądlony
emwu
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê