[Aktualności] Pięcioletni Eryk i motocykle
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Pięcioletni Eryk i motocykle
Dyskusja na temat: Pięcioletni Eryk i motocykle
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pięcioletni Eryk i motocykle
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pięcioletni Eryk i motocykle
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ukłony dla tego smyka. Będą z niego ludzie. Aczkolwiek jako matka piekielnie bym się o niego bała..<br><hr>landrynka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego żal?Komentatorzy napisał(a):Kolejne dziecko w stuncie żal mi was!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Żal<br>
żal to jest ciebie<br><hr>icecube
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A moim zdaniem super sprawa! Niezależnie od tego czy jest to stunt, motocross czy wyścigi. Brawo za rozsądne podejście rodziców. Sam bym chciał, żeby 20 lat temu mój tata pomagał mi w realizacji moich marzeń. Dzięki takim rodzicom 18-letni synkowie, nagrzani przez kilka lat kiedy im nie było wolno jeździć, dosiadają szybkich motocykli i kończą na drzewie albo latarni. Dzięki takiemu podejściu dla Eryka motocykle nie będą traktowane jako zabawka, ale jako normalny środek lokomocji, który dodatkowo można wykorzystać w jakiejś dyscyplinie sportowej. BRAWO!<br><hr>Andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja piernicze...dlaczego żal? czy tylko dorośli ludzie mogą jeździć na motorach?!
Powodzenia życzę młodzieńcowi
<br><hr>Domin
Powodzenia życzę młodzieńcowi

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się jak najbardziej<br><hr>folleyKomentatorzy napisał(a):A moim zdaniem super sprawa! Niezależnie od tego czy jest to stunt, motocross czy wyścigi. Brawo za rozsądne podejście rodziców. Sam bym chciał, żeby 20 lat temu mój tata pomagał mi w realizacji moich marzeń. Dzięki takim rodzicom 18-letni synkowie, nagrzani przez kilka lat kiedy im nie było wolno jeździć, dosiadają szybkich motocykli i kończą na drzewie albo latarni. Dzięki takiemu podejściu dla Eryka motocykle nie będą traktowane jako zabawka, ale jako normalny środek lokomocji, który dodatkowo można wykorzystać w jakiejś dyscyplinie sportowej. BRAWO!<br><hr>Andrzej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Heh. Zazdroszczę Młodemu talentu i podejścia rodziców do sprawy. Ja czekałam na swój motor 17 lat a On ma go już od 6 roku życia. Z tym trzeba się urodzić, motocyklista to nie zwykły człowiek
Benzyna we krwi i olej w głowie.
Sama mam siostrzeńców którzy mają 6 i 8 lat i już też śmigają off-road choć mają trochę strachu. Życzę Młodemu powodzenia, rozsądnych decyzji i sukcesów !
Może w stuncie przebije samego Raptownego ? Życzę mu tego, niech się rozwija.
Pozdrawiam
A.G.<br><hr>motocyklistkaGda

Sama mam siostrzeńców którzy mają 6 i 8 lat i już też śmigają off-road choć mają trochę strachu. Życzę Młodemu powodzenia, rozsądnych decyzji i sukcesów !
Może w stuncie przebije samego Raptownego ? Życzę mu tego, niech się rozwija.
Pozdrawiam
A.G.<br><hr>motocyklistkaGda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości