Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Powiedzieli po pikniku w Modlinie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Powiedzieli po pikniku w Modlinie

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Powiedzieli po pikniku w Modlinie

Postprzez Ścigacz » 4/5/2010, 11:52

Dyskusja na temat: Powiedzieli po pikniku w Modlinie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Powiedzieli po pikniku w Modlinie
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 11:52

Dobrze, że bilet wygrałem a nie kupiłem bo nie byłbym zadowolony... Chociaż chciałbym zobaczyć jak ten bilet wyglądał... hehe :)<br><hr>bronek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 11:52

Ale kicha! Na miejscu Szkopka spaliłbym się ze wstydu, ugryzł się w język, zapadł pod ziemię... takim kwasem jakiego narobił można ogórki kisić!<br><hr>Kaj Gerdowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 12:20

Wrzućcie prosze te nagrania z tych zebrań w modlinie. Było to całkiem ciekawe i niech inni też to zobaczą :))<br><hr>Jakub S
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 12:37

Komentatorzy napisał(a):Wrzućcie prosze te nagrania z tych zebrań w modlinie. Było to całkiem ciekawe i niech inni też to zobaczą :))<br><hr>Jakub S<br>
Czy rzeczywiście chcecie się tym chwalić przed swoimi kibicami?<br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 12:59

"Kontem" oka daje się zauważyć, że kilka wypowiadających się w artykule osób ortografię konsekwentnie traktuje "pokontnie":)))<br><hr>czytelnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 13:16

Pytanie do organizatorow:
Czy z zwiazku z faktem, ze sama impreza nijak sie miala do tego co bylo zapowiadane moge oczekiwac zwrotu kasy za niewykorzystany bilet wstepu, ktory (niepotrzebnie) kupilem z wyprzedzeniem?<br><hr>oscar
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 13:48

Komentatorzy napisał(a):"Kontem" oka daje się zauważyć, że kilka wypowiadających się w artykule osób ortografię konsekwentnie traktuje "pokontnie":)))<br><hr>czytelnik<br>
Ortografia nie jest tu chyba najważniejsza...<br><hr>quo vadis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 13:52

Z tego wszystkiego wynika, że organizacją MP (podkreślmy - międzynarodowych) zajęły się 2 osoby: G. Jędrzejewski i P. Szkopek..
Widać było że pomagały jeszcze osoby z AW i 2 dziewczyny w Biurze Zawodów... a impreza miała być na ok 500 ludzi w Team'ach i 15tys publiczności...<br><hr>wrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 13:55

Komentatorzy napisał(a):Wrzućcie prosze te nagrania z tych zebrań w modlinie. Było to całkiem ciekawe i niech inni też to zobaczą :))<br><hr>Jakub S<br>
Komentatorzy napisał(a):Czy rzeczywiście chcecie się tym chwalić przed swoimi kibicami?<br><hr>Żmija<br>
Po tym oświadczeniu Szkopka, to jak najbardziej należy pokazać ten materiał! Żmija nie zachowuj się jak cenzor z epoki PRL-u ! Czy nie zauważyłaś, że Szkopek ma dalsze zakusy na organizowanie tego typu imprez w przyszłości? Kiedy odda ludziom pieniądze za bilety, wpisowe itp. Widać, że on naprawdę ma ludzi za frajerów i udaje, że nic się nie stało!!!<br><hr>quo vadis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 13:59

Komentatorzy napisał(a):"Kontem" oka daje się zauważyć, że kilka wypowiadających się w artykule osób ortografię konsekwentnie traktuje "pokontnie":)))<br><hr>czytelnik<br>
Komentatorzy napisał(a):Ortografia nie jest tu chyba najważniejsza...<br><hr>quo vadis<br>
ale mile widziana<br><hr>wemi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 14:06

Komentatorzy napisał(a):Czy rzeczywiście chcecie się tym chwalić przed swoimi kibicami?<br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):Po tym oświadczeniu Szkopka, to jak najbardziej należy pokazać ten materiał! Żmija nie zachowuj się jak cenzor z epoki PRL-u ! Czy nie zauważyłaś, że Szkopek ma dalsze zakusy na organizowanie tego typu imprez w przyszłości? Kiedy odda ludziom pieniądze za bilety, wpisowe itp. Widać, że on naprawdę ma ludzi za frajerów i udaje, że nic się nie stało!!!<br><hr>quo vadis<br>
Ne chodzi tutaj o cenzurę. Każdy z Was ma prawo do własnej wypowiedzi i zabrania głosu pod artykułami w postaci komentarzy. Nikt Wam tego nie broni. Chodziło mi raczej o pokazanie tych nagrań kibicom (podkreślam kibicom). To może być miecz obusieczny. Zrobicie jak uważacie - to wolny kraj, ja tylko zwróciłam uwagę na publiczne pranie brudów w tej postaci. Poza tym szkoda, że wielu z udzielających się tutaj osób nie zabiera głosu podpisując się imieniem i nazwiskiem.<br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 14:07

Komentatorzy napisał(a):Z tego wszystkiego wynika, że organizacją MP (podkreślmy - międzynarodowych) zajęły się 2 osoby: G. Jędrzejewski i P. Szkopek..
Widać było że pomagały jeszcze osoby z AW i 2 dziewczyny w Biurze Zawodów... a impreza miała być na ok 500 ludzi w Team'ach i 15tys publiczności...<br><hr>wrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!<br>
to się nazywa cięcie kosztów i szukanie pseudo-oszczędności.<br><hr>quo vadis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 14:24

Żeby nie było,że chłopaki nie reklamowali imprezy. W majowy weekend w SOPOCIE widziałem dwa billboardy reklamujące zawody :D
smutna sprawa, ale może do paru osób dotrze, że zorganizowanie jakichkolwiek zawodów to nie kwestia dwóch telefonów i 100 PLN<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 14:24

Komentatorzy napisał(a):Dobrze, że bilet wygrałem a nie kupiłem bo nie byłbym zadowolony... Chociaż chciałbym zobaczyć jak ten bilet wyglądał... hehe :)<br><hr>bronek<br>
Bronek :D Ale za to jaka impreza była na miejscu :D Hehehe :D<br><hr>Martini Flavour
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez enzo » 4/5/2010, 15:01

Komentatorzy napisał(a):
Komentatorzy napisał(a):Po tym oświadczeniu Szkopka, to jak najbardziej należy pokazać ten materiał! Żmija nie zachowuj się jak cenzor z epoki PRL-u ! Czy nie zauważyłaś, że Szkopek ma dalsze zakusy na organizowanie tego typu imprez w przyszłości? Kiedy odda ludziom pieniądze za bilety, wpisowe itp. Widać, że on naprawdę ma ludzi za frajerów i udaje, że nic się nie stało!!!<br><hr>quo vadis<br>
Ne chodzi tutaj o cenzurę. Każdy z Was ma prawo do własnej wypowiedzi i zabrania głosu pod artykułami w postaci komentarzy. Nikt Wam tego nie broni. Chodziło mi raczej o pokazanie tych nagrań kibicom (podkreślam kibicom). To może być miecz obusieczny. Zrobicie jak uważacie - to wolny kraj, ja tylko zwróciłam uwagę na publiczne pranie brudów w tej postaci. Poza tym szkoda, że wielu z udzielających się tutaj osób nie zabiera głosu podpisując się imieniem i nazwiskiem.<br><hr>Żmija

Zgadzam się z koleżanką, że taka publikacja uderzała by bardziej w obraz wyścigów w Polsce niż samego Szkopka. Każdy kto choć trochę ineresuje się tematem i przeczyta co Szkopek spłodził na stronie Modlina, prędzej czy później trafi na artykuły w ścigaczu bądź jakieś info na forach i na tej podstawie sam sobie wysnuję wnioski... . Nie pogrążajmy w tym wszystkim siebie i wizerunku wmmp, powinnismy raczej działać w drugą stronę...

Łukasz
'If you're not gonna die doing it..do it'
enzo
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 15:05

Komentatorzy napisał(a):Ne chodzi tutaj o cenzurę. Każdy z Was ma prawo do własnej wypowiedzi i zabrania głosu pod artykułami w postaci komentarzy. Nikt Wam tego nie broni. Chodziło mi raczej o pokazanie tych nagrań kibicom (podkreślam kibicom). To może być miecz obusieczny. Zrobicie jak uważacie - to wolny kraj, ja tylko zwróciłam uwagę na publiczne pranie brudów w tej postaci. Poza tym szkoda, że wielu z udzielających się tutaj osób nie zabiera głosu podpisując się imieniem i nazwiskiem.<br><hr>Żmija<br>
jestem jak najbardziej za tym żeby pokazać wszystkim PRAWDE !!! Paweł odnosi sie do Wszystkich jak do kibiców więc niech Wszyscy zobaczą o co chodzi naprawdę , po to żeby w przyszłości nikt nie próbował zacierać śladów. Po za tym , jestem przekonany iż kibice/fani nie zmienią zdania o wyścigach czy zawodnikach... co najwyżej o Pawle. A dystansując się od sytuacji ,jestem pewnien ,że każda "afera" powiększa grono zaciekawionych tematem co w dłuższym okresie czasu skutkuje wzrostem popularności dyscypliny :)<br><hr>redakcja wie kto :)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 15:09

Komentatorzy napisał(a):Ne chodzi tutaj o cenzurę. Każdy z Was ma prawo do własnej wypowiedzi i zabrania głosu pod artykułami w postaci komentarzy. Nikt Wam tego nie broni. Chodziło mi raczej o pokazanie tych nagrań kibicom (podkreślam kibicom). To może być miecz obusieczny. Zrobicie jak uważacie - to wolny kraj, ja tylko zwróciłam uwagę na publiczne pranie brudów w tej postaci. Poza tym szkoda, że wielu z udzielających się tutaj osób nie zabiera głosu podpisując się imieniem i nazwiskiem.<br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem jak najbardziej za tym żeby pokazać wszystkim PRAWDE !!! Paweł odnosi sie do Wszystkich jak do kibiców więc niech Wszyscy zobaczą o co chodzi naprawdę , po to żeby w przyszłości nikt nie próbował zacierać śladów. Po za tym , jestem przekonany iż kibice/fani nie zmienią zdania o wyścigach czy zawodnikach... co najwyżej o Pawle. A dystansując się od sytuacji ,jestem pewnien ,że każda "afera" powiększa grono zaciekawionych tematem co w dłuższym okresie czasu skutkuje wzrostem popularności dyscypliny :)<br><hr>redakcja wie kto :)<br>
...w imię zasady 'nie ważne jak mówią...' ? Chyba nie o to chodzi :)<br><hr>enzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 15:12

Pani Żmijo! Zadaniem dziennikarza jest rzetelne przekazywanie informacji dla opinii publicznej, jeżeli Pani tego nie rozumie sugeruję zająć sie PR a nie dziennikarstwem. <br><hr>Krzysztof Molenda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 15:41

Komentatorzy napisał(a):Pani Żmijo! Zadaniem dziennikarza jest rzetelne przekazywanie informacji dla opinii publicznej, jeżeli Pani tego nie rozumie sugeruję zająć sie PR a nie dziennikarstwem. <br><hr>Krzysztof Molenda<br>
ma pan 100% racji !! nic dodać , nic ująć.. ścigacz.p to nie portal informacyjny tylko motocyklowy pudelek.pl . Żmija przesiąkła Swiderkiem a Swiderek Panem Kwasem. Zamknięte koło :(<br><hr>jakie to ma znaczenie ?
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl