Zobacz wÄ…tek - witam czy to dobry pomysl na poczatek?ducati monster
NAS Analytics TAG

witam czy to dobry pomysl na poczatek?ducati monster

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

witam czy to dobry pomysl na poczatek?ducati monster

Postprzez miler2 » 3/5/2010, 15:44

Witam wszystkich z tej strony Krzysiek. W przyszlym roku planujen kupic motocykl natomiast juz teraz sie do tego przygotowuje, tzn zaisalem sie na kat A:) i powoli planuje kupowac ubrania. (tu bym prosil o podpowiedzi co warto a czego nie warto kupowac)

Jaki motor?

Do glownego watku, moim mazeniem jest ducati monster zakochalem sie w tym motorze. I w zasadzie to on mnie tak nakrecil na kupno motoru:) I teraz mam pytanko czy to dobry motor na poczatek przygody? Kumpel tez mi mowil ze mam kupic od razu 1000 a nie 600ke bo po 2 miesiacach bedzie mi malo mocy, mi sie natomiast wydaje ze na poczatek to za duzo. kto ma racje?:)

Moje oczekiwania:

Jesli chodzi o mnie to z motorami mam zero stycznosci natomiast jezdze regularnie quadem raptorkiem 350tka. Mialem juz naprawde szybkie auta i raczej sie juz wyszalalem zreszta blizej mi 30tki chodzi mi raczej o motor ktory bedzie dawal przyjemnosc z jazdy. Motor wykorzystywany bedzie tylko w ladna pogode i glownie do poruszania sie po miescie na odcinkach 10km -20km najdluzszy to moze 70km droga na dzialke raz w miesiacu:)

prosze o pomoc pozdrawiam dzieki:)

W zalaczniku monster jaki mi sie marzy:)
Załączniki
d3.jpg
d3.jpg (47.08 KiB) PrzeglÄ…dane 2635 razy
miler2
Świeżak

Postprzez arktan » 3/5/2010, 19:37

zdecydowanie Ty masz racje a Twój kumpel niech sie puknie w łepetynke. Potworek to b. przyjemny sprzet jak na 1sze moto, z tym że ten na zdjeciu to po ,,przeróbkach na streeta" ^^
arktan
Bywalec

Postprzez Landryss25 » 3/5/2010, 20:54

Kup Monstera 600 bądź jeśli masz trochę więcej kasy to 620. Jest to dobre moto na początek. Niskie i lekkie, bardzo poręczne i wygodne nawet dla osób o wzroście 180cm+. Jeśli kupisz ładną sztukę to moto będzie tanie w utrzymaniu i nigdy Cię nie zawiedzie. Miałem Monstera 600 przez 2 lata i na brak mocy nie narzekałem.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê