WIELKI PROBLEM ! MODUL ZAPLONOWY !
• Strona 1 z 1
WIELKI PROBLEM ! MODUL ZAPLONOWY !
Witam . Mam pewien problem poniewaz jestem zielony w tych sprawach , a dzis troche pogrzebalem przy module ( chcialem blokade sciagnac ale nie to przecielem ... ) . Chcialem przeciac blokade a przecielem rozowo-bialy kabelek od tych gniazdek ktore podlacza sie do modulu . czy da sie do zlutowac czy cos ? czy moze to sie wymienia razem z modulem co ? prosze o pomoc . ; ( .
- linx15
- Świeżak
Sproboj polutowac... Jak juz bedziesz wiedzial ze nie da sie nic zrobic to kup nowy modul, zawsze mozesz sprobowac
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
-
zarkanis96 - Świeżak
no mozesz sprobowac ale watpie zeby to na tasmie dzialalo ja bym z tym poszedl to najbliszszego w okolicy mechanika motocyklowego on to polutuje,
jak Ci sie uda to wziasc na tasme izolacyjna to i tak pojec z tym do mechanika
jak Ci sie uda to wziasc na tasme izolacyjna to i tak pojec z tym do mechanika
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
zlutowane jest i chodzi ale jest drugi problem ... skuter wyraznie stracil na mocy ;/ . 45 nic wiecej ;/ do tego z gorki . a przed tym 75 z gorki nawet szedl . BLAGAM POMOZCIE ! 35 na godzine nie da sie jezdzic ; ( to jest udreka doslownie .
- linx15
- Świeżak
lol jak ja nigdy nie grzebalem przy cylindrze ; O . to sie stalo po tym zlutowaniu kabli . moze zle wkladam styki ? moze ktos powiedz jak wlozyc ? bo są dwie częsci : jedna , gdzie są cztery styki i druga gdzie dwa styki są . czy jak zle wloze to moze chodzic , ale gorzej ?
- linx15
- Świeżak
To odrazu bylo tzreba mowic jaki to masz modol
Musisz kupic mu sportwowy zeby sie odblokowal a te 2 spinki to jest od rozrusznika
Musisz kupic mu sportwowy zeby sie odblokowal a te 2 spinki to jest od rozrusznika
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości