Zobacz wÄ…tek - Berlin - Sklepy Louisa
NAS Analytics TAG

Berlin - Sklepy Louisa

O wszystkim
_________

Berlin - Sklepy Louisa

Postprzez rosomak2000 » 16/2/2007, 19:34

Witam,

Ponad miesiąc temu informowałem że wybieram się do Berlina poskakać po sklepach celem kupienia kurtki, spodni i rękawic.

Dzisiaj cały szczęśliwy wróciłem z zakupów.
Kupiłem ubiór streetfightera ale nie w tym rzecz. Jeśli ktoś może i planuje zakupy radzę wybrać się prędko - zaoszczędziłem 116 Euro - od cen katalogowych Louisa a to ze względu na przeceny które aktualnie są. Katalog ich nie uwzględnia, firmy które sprzedają rzeczy Louisa w polsce również nie a w sklepie masa obniżek, jak mówili przecy będą do końca lutego - później ceny w górę.

Polecam wszystkim którzy planują zakup aby pospieszyli się z decyzją. Adresy sklepów w Berlinie są na stronie www.louis.de

W razie pytań chętnie pomogę

PZDR
Bart
Pozdrawiam

Bartek
rosomak2000
Świeżak

Postprzez polsky » 17/2/2007, 00:21

Spoko,ze Szczecina to masz rzut beretem :)

Czy mozesz przyblizyc roznice cen,
co za ile oficjalnie a jak w sklepie.
To co zapamietales... ;-)

Czy warto dla kogos walic ladnych pare kilometrow aby zaoszczedzic a na paliwo tez trzeba swoje wydac...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosomak2000 » 18/2/2007, 08:09

Jasne nie ma problemu,

Kurtka - katalog 179 euro - sklep 129 euro
Spodnie - katalog 150 euro - sklep 99 euro
Rekwaice - katalog 59 euro - sklep 44 euro

kupiłem jeszcze sporo dodatków, żółwika, ochraniacze, pokrowce - naprawde można było się obłowić.

Jeśli chodzi o kilometry to w obie strony wyszło mi równo 300.
Pozdrawiam

Bartek
rosomak2000
Świeżak

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości

na górê