[Aktualności] Moto Popołudnia 2010 - treningi na...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przy tych cenach czas bedzie przesiąść się na motocross,taniej ze sprzetem i torami,AW lekko przegina<br><hr>smi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki za informację.Sorry ale nie dołączę,przynajmniej zaoszczędzę na benzynkę ew.na części.Nie przez to że mnie nie stać ale dla zasady.Nie zapłacę tyle za byle co.<br><hr>marian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to świetnie!Komentatorzy napisał(a):Jeśli chodzi o zawieszenia to słyszałem że Bitubo wchodzi grubo w Polski sport motocyklowy... Serwis na torze inclusive...<br><hr>amator lotów<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ojciec dyrektor był tylko jeden i był to Mietek Kałuża, który dorobił się tego tytułu przez lata pracy przy wyścigach szkoląc grono godnych zastępców. A Molik póki co dorobił się jedynie wrogów.<br><hr>latdwKomentatorzy napisał(a):Cześć.Przepraszam,ale nie jestem w temacie.Czy ktoś mógł by mi odpisać co daje Tor Poznań za taką cenę oprócz możliwości bezpiecznego rozbicia motocykla?Mam nadzieję że nie chodzi tu tylko o możliwość samej jazdy ale także o jakieś szkolenie z instruktorem,wyżerkę lub coś innego bo cena jest moim zdaniem wysoka.<br><hr>marian<br>Komentatorzy napisał(a):no przecież ojciec dyrektor Molik będzie szkolił jak zwykle. Najmądrzejszy jest przecież.<br><hr>gal Anonim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ojciec dyrektor był tylko jeden i był to Mietek Kałuża, który dorobił się tego tytułu przez lata pracy przy wyścigach szkoląc grono godnych zastępców. A Molik póki co dorobił się jedynie wrogów.<br><hr>latdwKomentatorzy napisał(a):Cześć.Przepraszam,ale nie jestem w temacie.Czy ktoś mógł by mi odpisać co daje Tor Poznań za taką cenę oprócz możliwości bezpiecznego rozbicia motocykla?Mam nadzieję że nie chodzi tu tylko o możliwość samej jazdy ale także o jakieś szkolenie z instruktorem,wyżerkę lub coś innego bo cena jest moim zdaniem wysoka.<br><hr>marian<br>Komentatorzy napisał(a):no przecież ojciec dyrektor Molik będzie szkolił jak zwykle. Najmądrzejszy jest przecież.<br><hr>gal Anonim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czytając te wypowiedzi PUSTY śmiech mnie ogarnia. Ci wszyscy wypowiadający się tu "mistrzowie prostej" nie mają zielonego pojęcia o jeździe motocyklem. Odkręcić do oporu i śmigać od Pleszewa do kalosza.... to TYLKO potraficie. Każdy zakręt na torze to nauka pokory synkowie, POKORY...
<br><hr>maca
<br><hr>maca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uhh maca, powiało grozą..
w ogóle to możesz wypowiedzieć się o co ci tak wlaściwie chodzi?.. <br><hr>macanie
w ogóle to możesz wypowiedzieć się o co ci tak wlaściwie chodzi?.. <br><hr>macanie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości