Profesjonalny buzer zamiast skóry
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Profesjonalny buzer zamiast skóry
Kolejny mój pomysł z serii jak tu sobie ułatwić życie... Wiadomo, klimat się zmienia, skórzana kórtka przy 30 stopniach, a my stoimy na światłach, moszna mokra, nic przyjemnego... Może jest sens nosić profesjonalny buzer zamiast skóry? Najchętniej założyłbym pod kurtke skórzaną dla większego bezpieczeństwa, ale tak się po prostu nie da. Np dobry buzer typu
http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... ts_id=1464
albo jakiejś innej dobrej firmy (nie znam się). Ceny nie są kosmiczne, a widziałem ludzi, którzy tak robią.
http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... ts_id=1464
albo jakiejś innej dobrej firmy (nie znam się). Ceny nie są kosmiczne, a widziałem ludzi, którzy tak robią.
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
ja mam zbroje firmy super shield w louis kupilem .... o jej jakosci opowiem jak sie wywale i sprawdze jak dziala ale na pewno ta moja wyglada bardziej solidnie niz np utika czy inne w tej cenie bo jest teraz w louis promocja ze 100 euro zeszloroczny model przecenili na 50 euro
mam w zamiarze wozic sie w tym a na to zakladac np bluze w cieple dni ..zawsze lepsze to niz np jezdzenie w krotkim rekawku bez niczego
mam w zamiarze wozic sie w tym a na to zakladac np bluze w cieple dni ..zawsze lepsze to niz np jezdzenie w krotkim rekawku bez niczego
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
-
kris - VIP Ścigacz.pl
Ładny sprzęt. Sam się zastanawiałem długo, czy nie lepiej kupić buzer ale w końcu zdecydowałem się na kombi. W zasadzie nadal nie wiem czemu
. Taki buzer to dobra sprawa, sam się zastanawiam nad czymś tego typu do krótkich przelotów, wg. mnie dobry pomysł.
Odnośnie upałów to myślę, że upocisz się i w jednym i w drugim
.
Pozdrawiam.

Odnośnie upałów to myślę, że upocisz się i w jednym i w drugim

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
powiedzcie mi - czy hefronowi chodzilo o zakladanie takiej zbroi na wierzch, zamiast kurtki?? to nie wyglada glupio??.. turtles rules
Bo w sumie pomysl jest extra tylko nie jestem pewna, czy dobrze rozumiem. A buzer w rzeczy samej niezly jest....

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):powiedzcie mi - czy hefronowi chodzilo o zakladanie takiej zbroi na wierzch, zamiast kurtki?? to nie wyglada glupio??.. turtles rulesBo w sumie pomysl jest extra tylko nie jestem pewna, czy dobrze rozumiem. A buzer w rzeczy samej niezly jest....
Ja bym zakładał na wierzch czyli na bluze . Bo fajnie wygląda ;D ;p
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
kurde ja dalej mam potezne watpliwosci co do tych kombi itp.
no bo... no bo przeciez ja potrzebuje motoru rowniez na dojazd do budy - i co, mam codzienie przez 5 dni w tygodniu spacerowac po budzie w skorze??
a na motor nie wsiade bez stosownej ochrony, juz sie przekonalam czym to grozi... kurde, przeciez Wy kupe czasu jezdzicie, jak zalatwiacie takie rzeczy?? Albo bierzmy np. wyskok z laska na zakupy (w moim - z kolezanka albo siostra
) - jak tu cos przymierzyc?? Zanim sie wydostaniesz z tych butow to juz sie spocisz jak szczur... o reszcie nie wspominajac :/ zanim sie czlowiek wykaraska z tego calego kominezonu to sklepy zdaza zamknac
:P:P

-
patty_brawurka napisał(a):kurde ja dalej mam potezne watpliwosci co do tych kombi itp.no bo... no bo przeciez ja potrzebuje motoru rowniez na dojazd do budy - i co, mam codzienie przez 5 dni w tygodniu spacerowac po budzie w skorze??
a na motor nie wsiade bez stosownej ochrony, juz sie przekonalam czym to grozi... kurde, przeciez Wy kupe czasu jezdzicie, jak zalatwiacie takie rzeczy?? Albo bierzmy np. wyskok z laska na zakupy (w moim - z kolezanka albo siostra
) - jak tu cos przymierzyc?? Zanim sie wydostaniesz z tych butow to juz sie spocisz jak szczur... o reszcie nie wspominajac :/ zanim sie czlowiek wykaraska z tego calego kominezonu to sklepy zdaza zamknac
:P:P
Zależy jakie moto kupisz

Tyle kosztuje na allegro ..
http://www.moto.allegro.pl/item16509499 ... buzer.html
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
nie, nie chce skutera. Mowie o czyms, co nie ma pojemnosci mniejszej niz 400 ccm.
-
Buzer to nie skora i wedlog mnie nie nadaje sie do szybkiej jazdy,organizm bedzie sie wychladzal.Dlatego w wiekszosci stosuje sie w motocrossie,co oznacza,ze ma dobra skutecznosc.
Wyglada fajnie ale sam buzer to tylko pare plastikow a reszta to cienki material,czy siatka.Lepiej cos zarzucic dodatkowo.Jesli juz ktos chce to mozna by pokombinowac z jakas textylna kurtka na wierzch.
Patty-brawurka kup na poczatek skuter,bedziesz miec osloniete kolana. I jak juz zakonczysz te zakupy z siostra itd. to przynajmniej bedziesz miala gdzie te zakupy wlozyc
Wyglada fajnie ale sam buzer to tylko pare plastikow a reszta to cienki material,czy siatka.Lepiej cos zarzucic dodatkowo.Jesli juz ktos chce to mozna by pokombinowac z jakas textylna kurtka na wierzch.
Patty-brawurka kup na poczatek skuter,bedziesz miec osloniete kolana. I jak juz zakonczysz te zakupy z siostra itd. to przynajmniej bedziesz miala gdzie te zakupy wlozyc

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
polsky, prosze cie, skuter ??!! Co to za przyjemnosc - skuter?? siedzisz jak na kiblu, bawisz sie tylko hamulcem i gazem... jak dla niedorozwinietych ;/ nie, nie, nie, juz wole zrezygnowac z zakupow (ej, te zakupy to tylko taki przyklad byl ;P)... albo jeszcze troche pokombinowac. Potrzebuje jednoslad do jazdy po Wroclawiu i na trasie Wroclaw - Wolow. Ale skuter odpada. Samochod tez. Nie chce auta. A problem pozostaje problemem - w co sie ubrac jak pojade do budy
:D:D heh, najwyzej bede sie przebierac

-
Patty napisala:
siedzisz na kiblu, bawisz sie tylko hamulcem i gazem...
Wypraszam sobie,ja jestem za duzy chlopiec na takie rzeczy...
Oj Patty,Patty ale mi pojechalas... teraz...
siedzisz na kiblu, bawisz sie tylko hamulcem i gazem...
Wypraszam sobie,ja jestem za duzy chlopiec na takie rzeczy...
Oj Patty,Patty ale mi pojechalas... teraz...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Patty zaczynasz od d .. strony
co Ty się przejmujesz w czym będziesz jeździć do szkoły?
Najpierw zacznij jeździć w ogóle to sama się przekonasz w czym
się dobrze czujesz a w czym nie.
Ostatecznie zostaje przebieranie, ja dwa lata woziłam zestaw do biura w plecaku (tylko zawsze były wygniecione ciuchy potem
)
ale nie myślę, żebyś do szkoły musiała chodzić w białej koszuli,
no chyba, że nasz minister wprowadzi mundurki i na uczelniach czy gdzie tam się uczysz
co Ty się przejmujesz w czym będziesz jeździć do szkoły?
Najpierw zacznij jeździć w ogóle to sama się przekonasz w czym
się dobrze czujesz a w czym nie.
Ostatecznie zostaje przebieranie, ja dwa lata woziłam zestaw do biura w plecaku (tylko zawsze były wygniecione ciuchy potem

ale nie myślę, żebyś do szkoły musiała chodzić w białej koszuli,
no chyba, że nasz minister wprowadzi mundurki i na uczelniach czy gdzie tam się uczysz

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
heh, Kaja, masz racje... Kupie do motoru jakies wygodne wdzianko i w praktyce sprawdze, jak sie sprawia. Tak bedzie najlepiej
Niepotrzebnie dramatyzuje 

-
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3