[suzuki gsx550 es]Skrzynia
• Strona 1 z 1
[suzuki gsx550 es]Skrzynia
Witam.
Zastanawiam sie nad kupnem gsx550 (tzn jade go ogladac w sobote) cena jest bardzo atrakcyjna ale ma on jeden mankament. Facet napisał mi tak
"W skrócie 2 bieg przerywa , nie wyskakuje . Gdy obroty wrastają po woli przenosi moc idealnie , gdy gwałtownie się odkręci przeskakuje jak łańcuch na zębatce. Proszę nie pytać dlaczego bo się nie znam".
Wydaje mi sie ze skrzynia do wymiany ... i z tad moje pytanie:
Czy z jakiś innych modeli pasuje skrzynia ? bo ten model jest troche stary 87r i nie latwo bedzie cos takiego dostać ... I czy w ogole sie brać za niego?
Aa to ma być moj 1 motor
Pozdrawiam i czekam na odp.
Zastanawiam sie nad kupnem gsx550 (tzn jade go ogladac w sobote) cena jest bardzo atrakcyjna ale ma on jeden mankament. Facet napisał mi tak
"W skrócie 2 bieg przerywa , nie wyskakuje . Gdy obroty wrastają po woli przenosi moc idealnie , gdy gwałtownie się odkręci przeskakuje jak łańcuch na zębatce. Proszę nie pytać dlaczego bo się nie znam".
Wydaje mi sie ze skrzynia do wymiany ... i z tad moje pytanie:
Czy z jakiś innych modeli pasuje skrzynia ? bo ten model jest troche stary 87r i nie latwo bedzie cos takiego dostać ... I czy w ogole sie brać za niego?
Aa to ma być moj 1 motor

Pozdrawiam i czekam na odp.
Ostatnio edytowano 23/4/2010, 08:49 przez choota, łącznie edytowano 1 raz
- choota
- Świeżak
.
Zabieram ze sobą gościa co sie bawi w motory juz od 15 lat i sam wszystko w nich robi wiec sie zna. Niby napęd jest w dobry stanie a rozrząd zmieniany 4k km temu. Chodzi mi tylko o tą skrzynie ... czy z jakiegos innego modelu pasuje ...
- choota
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości