odświeżenie listy moderatorów
a bo zaznaczyłeś akcesoria, ale nie powiedziałeś że ich nie masz już zrobione.
Zastanawiam się co zrobić z Rosą, jak wchodzi tak rzadko na forum że tego tematu nie zauważył, no to chyba nie ma co trzymać go w podpisach. W końcu to raczej jest dla użytkowników, żeby wiedzieli do którego moderatora się zgłosić jak coś potrzebują.
Zastanawiam się co zrobić z Rosą, jak wchodzi tak rzadko na forum że tego tematu nie zauważył, no to chyba nie ma co trzymać go w podpisach. W końcu to raczej jest dla użytkowników, żeby wiedzieli do którego moderatora się zgłosić jak coś potrzebują.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
nie no widać Janusz tutaj już długo nie zaglądał to nie ma sensu żeby był w podpisach, lepiej żeby byli tylko Ci aktywni, do których można się odezwać.
-
moge byc icognito
ostatnio rzadko zagladam, sezon sie zaczol i jestem urobiony po pachy. Postaram sie poprawic. Marcin zmniejsz mi prosze uprawnienia do off roadu, mechaniki i techniki jazdy
ostatnio rzadko zagladam, sezon sie zaczol i jestem urobiony po pachy. Postaram sie poprawic. Marcin zmniejsz mi prosze uprawnienia do off roadu, mechaniki i techniki jazdy
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Jeżeli mój nick jest dwukrotnie zawarty w polu dotyczącym osób moderujących HydePark, to to oznacza, że mogę moderować z podwojoną siłą?
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
kto moderuje w skuterach w ten sposób że zamyka tematy bez żadnej notki? Jak już zamykać to przynajmniej w poście zakładającym temat na czerwono napisać czemu itd, albo dodać swój post na samym dole...
poza tym zawsze kiedy zamykałem tematy bezsensowne, po paru dniach/na drugi dzień usuwałem je... teraz też tego się już nie praktykuje widzę..
kto tam teraz tak działa?
poza tym zawsze kiedy zamykałem tematy bezsensowne, po paru dniach/na drugi dzień usuwałem je... teraz też tego się już nie praktykuje widzę..
kto tam teraz tak działa?
-
kravec - Administrator
Ja czasem tam zagladam. Ostatnio bardzo malo bo nie mam czasu na siedzenie przy komp. Ale przy zamykaniu albo pisze post co i jak albo wysylam notke na pw. Tez kiedys usuwalem. Teraz po prostu nie mam na to czasu.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Proponowałbym zrobić kolejne odświeżenie moderatorów, kto przez najbliższe dwa-trzy tygodnie nie odezwie się w tym temacie, to będzie jednoznaczne że nie jest aktywny na forum i niech lepiej swoje miejsce odda komu innemu, kto będzie pilnował porządku, a nie miał tylko nick wyróżniony kolorkiem
-
Ja zaglądam w wolnych chwilach. Ktoś musi Legiona trochę pilnować...
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Marcin jeśli to w jakikolwiek sposób "zalega" to kasuj mi ten kolor trawy. Jeśli nie- możesz zostawić (jak będzie kiedy chwila to zawsze coś można zdziałać)... na razie chwil takich nie mam wcale, tylko siedzę z kumplami z przymusu- cegłami od anatomii itd.... także po prostu nawet się nie loguję od jakiegoś czasu, a i widoków na to nie ma.
-
kravec - Administrator
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Panowie admini rzadko tu zagladam wiec mod ze mnie slaby dlatego chcialbym sie zrzec tej funkcji i przywrocenie mi mojego starego statusu.Thx
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość