Romet Ogar 900 >>WARTO?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
W tej cenie dostaniesz już nawet ładny suzuki Rg Lub honda mbX każdym z tych motorków zajeździsz wiele takich rometów rozejrzyj się też za Aprillia AF-1
- szyceq3095
- Świeżak
chyba zostane przy tym ogarze. bo ja juz nie z gory mowie ze nie bd mial go na cale zycie, bo jak za 3 latka zrobie prawko 'b' no to juz nie bd na nim jezdzil. a poniewaz ja dbam o rzeczy to go ladnie dotre i mam nadzieje, ze mi posluzy 

- Alexx
- Świeżak
heh to bylby cud gdyby ci przejezdzil 3 sezony bez zadnej awari..
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
to tak bądźmy obiektywni. Ogar 900 będzie lepszy od simsona pod każdym względem, no może oprócz ceny i wyglądu, simson mimo że stary do bardziej do gustu przypada niż ten Romet. Ale mam kumpla który jeździ rometem i nic mu się psuje, a ma już go parę miesięcy, więc myślę że trochę przesadzacie, to jeden z lepszych Chińczyków. Mimo wszystko jednak polecam ci jakąś włoszke albo japońca z przed paru lat, może nawet trochę dorzuć, jeśli trafisz w dobrym stanie minarelli to masz bezobslugowy motor. Lejesz paliwo, olej i jeździsz i co ważne przy sprzedaży utrzymasz jako taką cene i wogóle to sprzedaż. Bo kto ci kupi 3 letniego rometa, którego w salonie ma za 3k??
- matm117
- Świeżak
Alexx -> mam ogara z 2008 r. Nic mi się w nim nie rozwaliło. Jest on garażowany, ani śladu rdzy. Jeżeli będziesz się z nim należycie obchodził to będzie długo służył. Przejechałem nim 2700 km. Padł tylko bezpiecznik (koszt naprawy 50 gr.
). Opony sÄ… fatalne na piasku
. Jak chcesz często jeździć to musisz kupić lepsze.
Jak oglądam, czytam głupoty jakie ludzie wypisują o tym modelu to jestem zdumiony. Widziałem filmiki jak idioci "pala gume", używają go jako cross'a i później płaczą, jaki to chińczyk blee. Jeżeli nie będziesz dbał o sprzęt zapomnij o tanich chińczykach.
Ja Ci go polecam. Jakbyś miał pytania, pisz.
Przyczepności

Jak oglądam, czytam głupoty jakie ludzie wypisują o tym modelu to jestem zdumiony. Widziałem filmiki jak idioci "pala gume", używają go jako cross'a i później płaczą, jaki to chińczyk blee. Jeżeli nie będziesz dbał o sprzęt zapomnij o tanich chińczykach.
Przyczepności
- Byku87
- Świeżak
Byku87 napisał(a):Alexx -> mam ogara z 2008 r. Nic mi się w nim nie rozwaliło. Jest on garażowany, ani śladu rdzy. Jeżeli będziesz się z nim należycie obchodził to będzie długo służył. Przejechałem nim 2700 km. Padł tylko bezpiecznik (koszt naprawy 50 gr.). Opony są fatalne na piasku
. Jak chcesz często jeździć to musisz kupić lepsze.
Przyczepności
Dzięki, Byku87

Wzajemnie, Przyczepności
- Alexx
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości