Wiadomość usunięta.
• Strona 1 z 1
Wiadomość usunięta.
Wiadomość usunięta.
Ostatnio edytowano 12/5/2010, 19:21 przez XvAK, łącznie edytowano 3 razy
- XvAK
- Świeżak
oł ale ktoś ostro poszedł z modułem,mógł coś w nim uszkodzic.
rozetnij dyfuzor od wydechu co idzie pod silnikiem to powinna być blokada w postaci rurki wspawanej na przelocie,albo jakies blachy,wywal to wszystko zeby był pusty i daj do dobrego pospawania.
rozetnij dyfuzor od wydechu co idzie pod silnikiem to powinna być blokada w postaci rurki wspawanej na przelocie,albo jakies blachy,wywal to wszystko zeby był pusty i daj do dobrego pospawania.
- Eryko21
- Świeżak
To ze ktoś rozwalił moduł co mu dało myślał ze co wlutuje jeden czy 2 kabelki mu to pomoże??/ chyba śnisz musisz wyczaic jakie ma on oznakowanie jakie ma nr producenta a następnie kupić moduł odblokowany musisz szukać na internecie jaki nr jest odblokowany musisz kupić odblokowany i podmienić go a następnie przydałoby się także wymienić moduł przepustnicy ten moduł steruje silniczkiem elektrycznym i on otwiera wydech kiedy maja wylecieć spaliny na zablokowanym module przepustnicy on się otwiera tylko na 70% odblokowany na 100% możesz to zrobić bez kupowania ale lepiej kupić taki moduł myślę ze za 150zl kupi . Odkręcasz tłumik jak masz kolanko to powinny być tam 2 spawy na kolanku przecinasz w Polowie tych spawów i tam jest zwężka ona ma okolo3-4 mm dajesz komuś na tokarnie i ci to wytnie lub zwykła elektryczna spawarka to wypali bez problemu . Tego typu blokady znajdują się w Hondzie NSR 125 1997-2003 kocie oczy wyciągniesz to i zapi.....erncza myślę ze w RS tez to będzie
Czasem na drodze spotykam szaleńców, którzy pędzą na złamanie karku... Naprawdę - Nawet czasem ciężko ich dogonić.
-
mariusz198918 - Świeżak
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Takie same pierdoły tez pisano o modułach Hondy ze wystarczy wywierci dziurę i odblokowany to nie prawda miałem 3 NSR i zawsze wymieniałem moduł chciałem zrobić tanim kosztem dałem elektrykowi i nic to ze ktoś napisał ze wystarczy coś tam wywiercić to są pierdoły mogę jedynie się zgodzić do modułu przepustnicy bo jest tam możliwość odpięcia kabla i ustawienie ręcznie przepustnicy na 100%
Czasem na drodze spotykam szaleńców, którzy pędzą na złamanie karku... Naprawdę - Nawet czasem ciężko ich dogonić.
-
mariusz198918 - Świeżak
z dyfuzora wywalasz wszystko...
elektromagnes widac na tym zdjeciu- to jest ten okragly element po prawej stronie zbiorniczka od plynu... znajdz od niego wtyczke i zobacz czy bedzie pasowac...
elektromagnes widac na tym zdjeciu- to jest ten okragly element po prawej stronie zbiorniczka od plynu... znajdz od niego wtyczke i zobacz czy bedzie pasowac...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości