Obudowa podwozia
• Strona 1 z 1
Obudowa podwozia
Witam!
Posiadam skuter Keeway ry8.
Zabieram się za tuning tego motorku techniczny jak i wizualny dlatego mam pytanko. Widziałem na YT obudowy podwozia pomalowane tak że była tylko dziura na amortyzator.
Gdzie to można kupić??
ProszÄ™ o pomoc
Posiadam skuter Keeway ry8.
Zabieram się za tuning tego motorku techniczny jak i wizualny dlatego mam pytanko. Widziałem na YT obudowy podwozia pomalowane tak że była tylko dziura na amortyzator.
Gdzie to można kupić??
ProszÄ™ o pomoc
- djgoral
- Świeżak
chlopie wez ten dylizans sprzedaj puki cokolwiek to kupi podkreslam bo to nie bedzie chyba rozumny czliowkek zeby keełeja kupic ile to ma do setki? chyba w ogoe nie ma
po co ty chcesz go malowac tylko kase tracisz na bdzwieie a i tak drozej tego dylizansu nie przespasz bo nikt nie kupi z sweetasnym nadkolem albo xenomom z allegro za 15 zl sztuka ogarnij sie
po co ty chcesz go malowac tylko kase tracisz na bdzwieie a i tak drozej tego dylizansu nie przespasz bo nikt nie kupi z sweetasnym nadkolem albo xenomom z allegro za 15 zl sztuka ogarnij sie
R1 Stunt edition
- Zetek
- Świeżak
Zetek wnioskuję, że jeździsz R1, trenujesz stunt i siedzisz na pod forum o 50
Twoja rada nic nie wnosi, to ego decyzja czym jeździ i co robi.
djgoral weź nie pie*dol, próbowałeś chociaż czy od razu nie ktoś zrobi i mam to w dupie ?

djgoral weź nie pie*dol, próbowałeś chociaż czy od razu nie ktoś zrobi i mam to w dupie ?
- talta
- Mieszkaniec forum
Nadkole= +15km/h i jeszcze go pomalu na rozowo to kolejne 20km/h wiecej do v-max... Po co Ci tuning optyczny jedziez na jakis pokaz czy co? Ja mam prawie kazdy plastik polamany (nie za mocno, trzyma sie jako tako) Lepiej zainwestuj w tuning mechaniczny, bo mowie nie oplaca sie wydzwonisz gdzies w miescie i bedziesz zalowal wydanej kasy.
-
eloelolol123 - Świeżak
panie "Zetek"
Keewaya kupiłem to tuningu i kieruje te słowa to wszystkich którzy pierdo*ą "Hińskie to badziewie"
Ale jakoś keeway robi silniki jak malaguti i przejoł firme benelli.
Ja tuninguje wizualnie i mechanicznie.
Jeśli chodzi o mechanike to mam:
sprzędło i dzwon sprzęgła Stage6
wariator malossi river
cylinder Hebo
tłumik Leo Vince
wał korbowy top racing
pas napędowy Hebo
gaznik Stage 6 21 mm
łożyska wału stage6.
Jeszcze jakieÅ› wÄ…ty to mechaniki mojego skutera??
Keewaya kupiłem to tuningu i kieruje te słowa to wszystkich którzy pierdo*ą "Hińskie to badziewie"
Ale jakoś keeway robi silniki jak malaguti i przejoł firme benelli.
Ja tuninguje wizualnie i mechanicznie.
Jeśli chodzi o mechanike to mam:
sprzędło i dzwon sprzęgła Stage6
wariator malossi river
cylinder Hebo
tłumik Leo Vince
wał korbowy top racing
pas napędowy Hebo
gaznik Stage 6 21 mm
łożyska wału stage6.
Jeszcze jakieÅ› wÄ…ty to mechaniki mojego skutera??
- djgoral
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości