co myslicie o dwu cylindrowcach
• Strona 1 z 1
co myslicie o dwu cylindrowcach
mysle zeby w przyszlym roku zmienic motor mam teraz 04 gsxr600 nie jezdze nim duzo ze wzgledu na rodzine ale w przyszlym roku mysle ze bedzie lepiej i bardzo mi sie podoba chonda rc51 1000rr nigdy nie jezdzilem na dwu cylindrownach wiecie cos o nich.
- gixxer
- Świeżak
No i tu się z evilem zgodze w 1000%. Dają frajde Vki, ale VTRa przy Ducatach to...wygodny motocykl:)Jednak gixxer jak przejdziesz z Suzy na VTR to tyłek Ci bedzie odpadał:)...choc przy przebiegach jakie robisz to raczej bym się o to nie martwił:)
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
a z tymi przebiegabi sie czepiacie w przyszlym roku mam nadzieje ze bede jezdzil duzo wiecej a pozatym w czerwcu jedziemy na formule 1 do indianapolis takze z robie ok 1000km. Bylem u dilera patrzec na rc 51 ich juz nie produkuja takze diler wola za nie sporo kasy ok 11000 dolcow za 05 rocznik a ductti jest cholernie drogie.
- gixxer
- Świeżak
co ty stary wszyscy robia przekrety to byl duzy diler facet mi powiedzial ze to jest nowiutki motor to sobie pomyslalem zebym zamienil swojego doplacil troche kasy ale jak sie przyjzalem mu mial jeszce paski na papciach ake jusz troche zdarte to znaczy ze ktos sie nim kawalek przejechal
- gixxer
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości