Który motocykl kupić?
• Strona 1 z 1
Który motocykl kupić?
Witam, zamierzam kupić motocykl i tu rodzi się pytanie jaki. Myślę nad kawasaki zx6r, honda cbr600, yamaha fz6 motocykle potrzebuje głównie do jazdy po mieście i może raz za jakiś czas gdzieś dalej pojechać. Jeśli ktoś miał styczność jednym z tych moto to proszę powiedźcie jak się spisują po mieście i na trasie, jaka jest pozycja za kierownicą itp. A mam 170cm, z góry dziękuje za odp
- wito1906
- Świeżak
Przede wszystkim do jazdy po mieście i na jakieś krótkie wypady na Słowacje może troche dalej, na razie nie planuje jakiś dłuższych tras. Zależy mi na tym żeby był mało awaryjny i dobrze spisywał się w miejskiej dżungli 

- wito1906
- Świeżak
nsr miałem swojego, a jeździłem jeszcze na yamaha xj600 kumpla i jakoś sobie radziłem i dlatego uważam, że jestem wstanie sobie poradzić z taką maszyną. nie zamierzam od razu wyciskać go na maksa tylko na początku delikatnie i pewnie podjade na jakiś plac manewrowy żeby go wyczuć
- wito1906
- Świeżak
I po jakimś czasie kot nadawał się tylko na żyletki... Ale pan Miecio z pod sklepu posklejał go kropelką i sprzedał.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Polecam FZ6 (głównie na miasto) lub Fazer 600 (miasto i trasa) od 2004 roku, najwygodniejszy z podanych 98KM, moc oddaje bardzo liniowo i łagodnie (z tych 600 którymi jeździłem), wystarczająca ochrona przed wiatrem w wersji Fazer, bardzo wygodna pozycja (na CBR i ZX 6 jest niestety gorzej).
Szukaj Fazera 600 od 2004 roku jest to idealny motocykl na miasto i w trasÄ™.
Szukaj Fazera 600 od 2004 roku jest to idealny motocykl na miasto i w trasÄ™.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości