Norwegia jezdzi tam kto na moto,jestem sam?
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

hej no to niezle  hehehhe aj bym chyba glebe zaliczyl jak by mi sie guma na przednim kole przytrafila no ale doswiadczenie robi swoje  ja bylem w polsce ale za krotko i nie kupilem kombi niestety i chyba bede musial tutaj kupic
ja bylem w polsce ale za krotko i nie kupilem kombi niestety i chyba bede musial tutaj kupic  (no jak wrocisz z polandu to moze polatamy razem a dokladniej Ty polatasz a ja bede staral sie utrzymac tempo bo mam duzo do nauki na motorze. moze dasz pare wskazowek. napisz kiedy wrocisz. pozdro
(no jak wrocisz z polandu to moze polatamy razem a dokladniej Ty polatasz a ja bede staral sie utrzymac tempo bo mam duzo do nauki na motorze. moze dasz pare wskazowek. napisz kiedy wrocisz. pozdro
				 ja bylem w polsce ale za krotko i nie kupilem kombi niestety i chyba bede musial tutaj kupic
ja bylem w polsce ale za krotko i nie kupilem kombi niestety i chyba bede musial tutaj kupic  (no jak wrocisz z polandu to moze polatamy razem a dokladniej Ty polatasz a ja bede staral sie utrzymac tempo bo mam duzo do nauki na motorze. moze dasz pare wskazowek. napisz kiedy wrocisz. pozdro
(no jak wrocisz z polandu to moze polatamy razem a dokladniej Ty polatasz a ja bede staral sie utrzymac tempo bo mam duzo do nauki na motorze. moze dasz pare wskazowek. napisz kiedy wrocisz. pozdrogsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
Witam gdzies tak okolo 11 12 sierpien .douslyszenia
				obecnie szlifuje kolanka na skandynawskich winklach(Norway)SUZUKI HAYABUSA open version
			- piotreknorwegia
- Świeżak
hej mam pytanko. bylem w stavanger w suzuki ale nie ma na mnie rozmiaru 58 lekko zamaly wiec 60 lub pewnie 62. chodzi mi o skore w kombi 2 czesciowym.  nie wiem czy jest sens jechac do kristiansand bo pewnie tez nie maja  (( patrzylem alpinestars i mi mowil ze do 60 tylko rozmiarowka. masz podobne do mnie chyba gabaryty mozesz zdradzic co moze na mnie pasowac i gdzi eto kupic slychalem ze u "luigi cos tam " w niemczech w berlinie i luksemburgu i  nie wiem czy warto jechac. prosze o jakas pomoc i czekam do sierpnia 12 to polatamy
(( patrzylem alpinestars i mi mowil ze do 60 tylko rozmiarowka. masz podobne do mnie chyba gabaryty mozesz zdradzic co moze na mnie pasowac i gdzi eto kupic slychalem ze u "luigi cos tam " w niemczech w berlinie i luksemburgu i  nie wiem czy warto jechac. prosze o jakas pomoc i czekam do sierpnia 12 to polatamy
				 (( patrzylem alpinestars i mi mowil ze do 60 tylko rozmiarowka. masz podobne do mnie chyba gabaryty mozesz zdradzic co moze na mnie pasowac i gdzi eto kupic slychalem ze u "luigi cos tam " w niemczech w berlinie i luksemburgu i  nie wiem czy warto jechac. prosze o jakas pomoc i czekam do sierpnia 12 to polatamy
(( patrzylem alpinestars i mi mowil ze do 60 tylko rozmiarowka. masz podobne do mnie chyba gabaryty mozesz zdradzic co moze na mnie pasowac i gdzi eto kupic slychalem ze u "luigi cos tam " w niemczech w berlinie i luksemburgu i  nie wiem czy warto jechac. prosze o jakas pomoc i czekam do sierpnia 12 to polatamygsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
hej chyba spalilem sprzeglo ale jestem wkur,.... ny, jak jade to do 2 tys potem jakbym mial sprzeglo wcisniete ale jakos dajechalem do domku. jutro ide sie spytac do servisu. kombi juz zamowione  ) a i przy okazji olej wymienie:)) a ty kiedy wrocisz do norkowej krainy
) a i przy okazji olej wymienie:)) a ty kiedy wrocisz do norkowej krainy
				 ) a i przy okazji olej wymienie:)) a ty kiedy wrocisz do norkowej krainy
) a i przy okazji olej wymienie:)) a ty kiedy wrocisz do norkowej krainygsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
witam dojechalem wreszcie ,ja uzywam kombiku padana 58r duza wychodzi 189cm wzrost 100cm w pasie daje rady , ale czas na zmiany w nastepnym sezonie.sprzeglo by sie tez przydalo wymienic ?To troche cie szarpnie po kieszeni te sprzeglo.pozdrawiam.
				obecnie szlifuje kolanka na skandynawskich winklach(Norway)SUZUKI HAYABUSA open version
			- piotreknorwegia
- Świeżak
hejka ja w poniedzialek 24 oddaje moto do warsztatu 5tys za same sprzeglo mam tylko cicha nadzieje ze zamknie sie w 10 tys bo to juz przesada bedzie  hehehhe. mam nadzieje ze w next weekend posmigamy.
PS. kombi kupilem IXS firmy. gdzies w nastepna srode napisze co i jak to moze sie w sobote czy niedzile spotkamy . pozdro
				PS. kombi kupilem IXS firmy. gdzies w nastepna srode napisze co i jak to moze sie w sobote czy niedzile spotkamy . pozdro
gsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
hej dzis  dzwonili do mnie odszli  ze to sprzeglo i zamowia i ma  przyjsc za tydzien. caly w nerwach jestem bo stroj i wszytsko mam ale na moto czekam hmmmmmm. tak wiec okolo 5 wrzesnia zaraz ci na priva  wysle moj nr
				gsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
Hej
Odswieze temat. Mieszkam w Varhaug, jakies 50 km od Stavanger. Chwilowo bez motorka, sprzedalem mt-03, mam zamiar latem kupic cos nowego. Jezdzicie na pl blachach czy no ? Devizy mi sie skonczyly i chyba kupie w polsce.
pozdrawiam

Odswieze temat. Mieszkam w Varhaug, jakies 50 km od Stavanger. Chwilowo bez motorka, sprzedalem mt-03, mam zamiar latem kupic cos nowego. Jezdzicie na pl blachach czy no ? Devizy mi sie skonczyly i chyba kupie w polsce.
pozdrawiam
- 

dolarek69
- Świeżak
hej akurat dzis bylem w varhaug. ja mieszkam w Stavanger i mam suzi na NO blachach. jak kupisz to napisz na priv lub odswierz temat. w ost sezonie jezdzilem na sirdal z kolega ale w tym bedzi ejuz nas wieksza grupka.
				gsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
ja latam na polskich blachach , niewyobrazam sobie dac za nastepna hayke 200.000nok lekka przesada i ubezpieczenie   pozatym nieda sie jezdzic po norge moim sprzetem chyba ze na 1biegu 80kmh
  pozatym nieda sie jezdzic po norge moim sprzetem chyba ze na 1biegu 80kmh  .pozdr.
 .pozdr.
				 pozatym nieda sie jezdzic po norge moim sprzetem chyba ze na 1biegu 80kmh
  pozatym nieda sie jezdzic po norge moim sprzetem chyba ze na 1biegu 80kmh  .pozdr.
 .pozdr.obecnie szlifuje kolanka na skandynawskich winklach(Norway)SUZUKI HAYABUSA open version
			- piotreknorwegia
- Świeżak
Upatrzylem sobie mt-01, jak zejdzie snieg to ide na jazde testowa. Mialem go wczesniej na 15 min i bardzo mi przypadl, wezme go jeszcze raz na kilka godzin.
A kupie raczej w Polsce, po roku lub dwoch zaplace clo. Bedzie prawie jak na raty 
Sasiad policjant

A kupie raczej w Polsce, po roku lub dwoch zaplace clo. Bedzie prawie jak na raty

Sasiad policjant

- 

dolarek69
- Świeżak
policjant  ) ja bylem ost i sie pytalem o robote na policji i o dziwo spoko
) ja bylem ost i sie pytalem o robote na policji i o dziwo spoko  ) zreszta fajnie bybylo posmigac policyjna honda tylko najpierw musze sie nauczyc na mojej gsxr-ce smigac heheh. na ale Piotrek juz obiecal o" schodzeniu na kolanko"
) zreszta fajnie bybylo posmigac policyjna honda tylko najpierw musze sie nauczyc na mojej gsxr-ce smigac heheh. na ale Piotrek juz obiecal o" schodzeniu na kolanko"  )jak kupisz to pisz to posmigamy
)jak kupisz to pisz to posmigamy
				 ) ja bylem ost i sie pytalem o robote na policji i o dziwo spoko
) ja bylem ost i sie pytalem o robote na policji i o dziwo spoko  ) zreszta fajnie bybylo posmigac policyjna honda tylko najpierw musze sie nauczyc na mojej gsxr-ce smigac heheh. na ale Piotrek juz obiecal o" schodzeniu na kolanko"
) zreszta fajnie bybylo posmigac policyjna honda tylko najpierw musze sie nauczyc na mojej gsxr-ce smigac heheh. na ale Piotrek juz obiecal o" schodzeniu na kolanko"  )jak kupisz to pisz to posmigamy
)jak kupisz to pisz to posmigamygsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
No i mam dylemat, chce kupic nową honde cbr 600 RR w Polsce ale slyszalem ze strasznie  trzepią polaków na motorach - czy to prawda ??
Na jakich blachach jezdzicie? Ktos obliczał cło z nowy motor? Pozdrawiam

Na jakich blachach jezdzicie? Ktos obliczał cło z nowy motor? Pozdrawiam
- nikon83@op.pl
- Świeżak
Rzadko trzepia, plotki. Ale jak trzepna to czlowiek czuje  Ja chyba jednak kupie na no tablicach, tylko cos o mniejszej pojemnosci, ciagle jeszcze sie wacham. Szlifierka mnie nie interesuje... moze nowy versus lub klasyczny bonneville, a moze duke?
 Ja chyba jednak kupie na no tablicach, tylko cos o mniejszej pojemnosci, ciagle jeszcze sie wacham. Szlifierka mnie nie interesuje... moze nowy versus lub klasyczny bonneville, a moze duke?
Ikkje pailling

Ja chyba jednak kupie na no tablicach, tylko cos o mniejszej pojemnosci, ciagle jeszcze sie wacham. Szlifierka mnie nie interesuje... moze nowy versus lub klasyczny bonneville, a moze duke?
Ikkje pailling

- 

dolarek69
- Świeżak
- Siergiej-Puławy
- Świeżak
Nie ma sprawy ,zapadajcie. Mam nadzieje ze juz na cos sie zdecyduje bo narazie jestem zamotany co do kupna, ale jak zrobi sie cieplo i zobacze jakis motor na ulicy to chyba nie podaruje i popedze do Polski po CBRke.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- nikon83@op.pl
- Świeżak
Norwegia
Czesc. Panowie mam pytanko co doradzilibyscie motocyklistom wyjezdzajacym z polski do Norwegi na wypad turystyczny.jedzie nas 6 motorow a za cel wybralismy sobie miasto allesund. 
prom mamy zarezerwowany z kiel do oslo wiec na promie mamy troche czasu na zabawe. nocelgi planjemy pod namiotami. powiedzcie mi jak tam warunki drogowe, temp w tym okresie. najlepiej napiszcie wszytsko co wazne

prom mamy zarezerwowany z kiel do oslo wiec na promie mamy troche czasu na zabawe. nocelgi planjemy pod namiotami. powiedzcie mi jak tam warunki drogowe, temp w tym okresie. najlepiej napiszcie wszytsko co wazne

- rovers
- Świeżak
jak teraz to troszke zimno pod namiotami choc i ja w tym okresie spalem tez pod namiotem:). uwazajcie na radary i policje( o daniu w lape zapomnijcie). kary b. duze a jak przegniesz palke z predkoscia do to paki:)). kierowcy w miare kulturalni bo zjezdzaja motorkom. milej zabawy
				gsxr 600
			- Siergiej-Puławy
- Świeżak
Przegniesz z predkoscia - to znaczy pojedziesz 30 km\h wiecej niz ograniczenie, skonczy sie to odebraniem prawka i duuuuzym mandatem - jakies 7tys koron.
Bardzo spokojnie z gazem i zero alkocholu. Tu nie ma litosci za to 
Fakt, ze kierowcy ustepuja, ale tez motocyklisci jezdza o wiele spokojniej. Mniej fantazji maja... i o wiele mniej idiotow na motocyklach...

Bardzo spokojnie z gazem i zero alkocholu. Tu nie ma litosci za to

Fakt, ze kierowcy ustepuja, ale tez motocyklisci jezdza o wiele spokojniej. Mniej fantazji maja... i o wiele mniej idiotow na motocyklach...
- 

dolarek69
- Świeżak
Dzieki za szybka odpowiedz. co do predkosci to jestem spokojny. lecimy na koniach dla zabawy a nie dal predkosci... do tego nie ten typ motoru. Co do picia  no z tym moze byc gorzej bo jak tu sie nie napic na widok fiordu
 no z tym moze byc gorzej bo jak tu sie nie napic na widok fiordu  A jak panowie jest z oplatami za autostrady tunele mosty ?
 A jak panowie jest z oplatami za autostrady tunele mosty ?
Sa jakies znizki czy tak samo jak u nas kasuja jak za auto osobowe ?

no z tym moze byc gorzej bo jak tu sie nie napic na widok fiordu
 no z tym moze byc gorzej bo jak tu sie nie napic na widok fiordu  A jak panowie jest z oplatami za autostrady tunele mosty ?
 A jak panowie jest z oplatami za autostrady tunele mosty ?
Sa jakies znizki czy tak samo jak u nas kasuja jak za auto osobowe ?
- rovers
- Świeżak
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Powrót do Emigranci Ścigacz.pl