ER 5 czy GS500
• Strona 1 z 1
ER 5 czy GS500
Witam noszę się z zamiarem kupna motocykla do około 5000 zeta i nie wiem co lepsze czy er 5 czy gs 500 chodzi mi o 500 cm3.
Po 2 doradzcie mi kask do 500 - 600 do tego motocykla czytałem wiele opini i jedne wykluczają drugie co sądzicie o takich firmach jak naxa , lazer ,agv, czyairoh z góry dziekuje i pozdrawiam
Po 2 doradzcie mi kask do 500 - 600 do tego motocykla czytałem wiele opini i jedne wykluczają drugie co sądzicie o takich firmach jak naxa , lazer ,agv, czyairoh z góry dziekuje i pozdrawiam
- speed___86
- Świeżak
A czemu nie bierzesz pod uwagę Hondy CB 500 ? Ja zrobiłem sezon na takim sprzęcie z 93'. Przejechałem na niej całą Chorwację. W sumie zrobiłem na niej jakieś 8000km. Każdy swoje chwali... ale powiem tak... Miałem okazję jeździć też na Gs500 kumpla kilka razy i nie zamienił bym CB na GS. CB wydaje mi się wytrzymalszą konstrukcją, no i ma raczej wygodniejszą pozycję za kierownica.
A co do kasku to szukaj - może trafi się gdzieś okazja. Ja kupiłem za 350 zł SHOEI Raid I sprowadzonego ze stanów i jestem bardzo zadowolony.
A co do kasku to szukaj - może trafi się gdzieś okazja. Ja kupiłem za 350 zł SHOEI Raid I sprowadzonego ze stanów i jestem bardzo zadowolony.
- pandrew86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość