zx10vgsx-r
• Strona 1 z 1
zx10vgsx-r
zx10r 2004-05 v gsx-r1000k5,6 jakie za jakie przeciw..?
- Lukasz1234
- Świeżak
zx10r
+ najtańszy motocykl z całej klasy 1000
+ najmocniejszy w klasie 1000
+ podobno idealnie nadaje się na tor
+ jednobarwne malowanie a co za tym idzie łatwość w odtworzeniu malowania po ew szlifie.
- Kawasaki a co za tym idzie mogą wystąpić trudności przy ew sprzedaży.
- motocykl bardzo nerwowy tylko dla dosyć zaawansowanych motocyklistów
- jednokolorowy
Gsxr 1000 k5
+ Suzuki a co za tym idzie nie powinno być problemów z ew odsprzedażą
+ dobry dla lanserów w końcu to Gikser
+ motocykl malowany w ładne barwy przez co kierowca na nim może mieć większe powodzenie u lolitek
- pękające ramy
- zadbane egzemplarze są w dosyć wysokich cenach
+ najtańszy motocykl z całej klasy 1000
+ najmocniejszy w klasie 1000
+ podobno idealnie nadaje się na tor
+ jednobarwne malowanie a co za tym idzie łatwość w odtworzeniu malowania po ew szlifie.
- Kawasaki a co za tym idzie mogą wystąpić trudności przy ew sprzedaży.
- motocykl bardzo nerwowy tylko dla dosyć zaawansowanych motocyklistów
- jednokolorowy
Gsxr 1000 k5
+ Suzuki a co za tym idzie nie powinno być problemów z ew odsprzedażą
+ dobry dla lanserów w końcu to Gikser
+ motocykl malowany w ładne barwy przez co kierowca na nim może mieć większe powodzenie u lolitek
- pękające ramy
- zadbane egzemplarze są w dosyć wysokich cenach
- maciek1985
- Świeżak
ZX10R w 2005 z USA było w malowaniu biała perła + bordowe płomienie i to:
http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C07%5 ... 2-full.jpg
Podobne malowanie jak w tej ZX14 (ZZR1400):
http://www.etamiya.com/shop/images/21084.jpg
Miałem możliwość jazdy ZX10 z 2006 roku,
rewelacyjne hamulce + przyjemne prowadzenie oraz za...te osiągi, podobno ten rocznik był najbardziej agresywny.
Ładne egzemplarze Kawasaki też są w cenie.
http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C07%5 ... 2-full.jpg
Podobne malowanie jak w tej ZX14 (ZZR1400):
http://www.etamiya.com/shop/images/21084.jpg
Miałem możliwość jazdy ZX10 z 2006 roku,
rewelacyjne hamulce + przyjemne prowadzenie oraz za...te osiągi, podobno ten rocznik był najbardziej agresywny.
Ładne egzemplarze Kawasaki też są w cenie.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Zamontuj obejscie TRE t osei zdziwisz. Motor mysli ze jest caly czas na 5 biegu i ma wtedy najmocniejszego kopa.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
...
Chyba naprawde nie wiesz na co sie decydujesz chłopaku...
Zx10r to motocykle zdjete z toru. Motocykl nie dla amatora - nowatora.
80% mozliwosc motocykla nie wykorzystasz jezdzac sobie o tak.
Chyba ze chcesz sie po lansowac. I nie wciskaj kitu ze sie znasz i jestes Super dobrym kierowca bo gdyby tak byłop nie zadawał bys takiego pytania. Dwa podobne a jednak zupełnie inne motovykle.
Zx10r to motocykle zdjete z toru. Motocykl nie dla amatora - nowatora.
80% mozliwosc motocykla nie wykorzystasz jezdzac sobie o tak.
Chyba ze chcesz sie po lansowac. I nie wciskaj kitu ze sie znasz i jestes Super dobrym kierowca bo gdyby tak byłop nie zadawał bys takiego pytania. Dwa podobne a jednak zupełnie inne motovykle.
Motocykle to nie wszystko, ale wszystko bez nich jest niczym..
-
mateuszz55 - Świeżak
Co do zx10 bot gixa nie mialem okazji.
Zgadzam sie z przedmówcą. 80% jego mocy i umiejętności nie wykorzystasz na ulicy. Ja kupiłem sobie zx10 '05 na ten sezon, jest to moj juz trzeci tysiac ale za to najmocniejszy. Powiem więcej - jak narazie przy zimnym asfalcie i gumie nie wykorzysta się nawet jego 90%. Jesli bedzie cieplej to ok mozna trochę się nim pobawić ale jest to motor z przeznaczeniem na tor, tam mozna poczuć jaki "fun" on daje. Muszę się przyznac ze teraz tak patrze, że chyba jednak przesadziłem z tą 10. Na tor mam daleko a na ulicy jak to na ulicy takich rzeczy jakie by się chciało nie zrobisz.
Mimo tego zx10 mi się bardzo podoba hehe. Przyspieszenie wiadomo...., hamulce mogly by byc troszke lepsze, prowadzenie ok - chociaz jak pisalem wczesniej za zimno jest zeby go dogłębniej poznać
Zgadzam sie z przedmówcą. 80% jego mocy i umiejętności nie wykorzystasz na ulicy. Ja kupiłem sobie zx10 '05 na ten sezon, jest to moj juz trzeci tysiac ale za to najmocniejszy. Powiem więcej - jak narazie przy zimnym asfalcie i gumie nie wykorzysta się nawet jego 90%. Jesli bedzie cieplej to ok mozna trochę się nim pobawić ale jest to motor z przeznaczeniem na tor, tam mozna poczuć jaki "fun" on daje. Muszę się przyznac ze teraz tak patrze, że chyba jednak przesadziłem z tą 10. Na tor mam daleko a na ulicy jak to na ulicy takich rzeczy jakie by się chciało nie zrobisz.
Mimo tego zx10 mi się bardzo podoba hehe. Przyspieszenie wiadomo...., hamulce mogly by byc troszke lepsze, prowadzenie ok - chociaz jak pisalem wczesniej za zimno jest zeby go dogłębniej poznać
- Husarr
- Świeżak
jeden pies. I to mocne w uuujj i to mocne. Co komu bardziej się podoba. I tak dopiero na torze wychodzą różnice. Mój znajomy lata gsxr'em litrem K6 trzeci sezon i mimo 10letniego stażu ponad i tak go ciągle moc i zwinność cieszy i wprawia w podziw. Dla przykładu zx9r nawet z 2003 roku do gsxr'a K6 to PRZEPAŚĆ mocy, zwinności i masy. Co do zx10r na torze wypadają ciut gorzej bo właśnie narowistość mają zbyt dużą. No ale w obiegu wtórnym bądź jako nowe są tańsze. Co nie znaczy gorsze
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1