Poszukuje
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Poszukuje
Witam
Poszukuje 4 motocyklistów którzy jechali 04.04.2010 roku i zjechali z drogi w Piotrkowie Trybunalskim na chodnik, z czego 1 z nich zrobił okrążenie wokół ronda ( nie daleko kończy się Piotrków ), a reszta wjechała na chodnik, około godziny 19~ prosił bym i przestrzegam o nie wymijanie auta, o odległości 30 cm od auta, akurat jechałem ja zieloną corsą, wiem, że 2 z nich jechało suzuki, ale reszty nie zauważyłem, do tego jeden z nich miał migacz który za szybko mrugał więc badania techniczne nie przejdzie ; ) Pozdrawiam i szerokości
Poszukuje 4 motocyklistów którzy jechali 04.04.2010 roku i zjechali z drogi w Piotrkowie Trybunalskim na chodnik, z czego 1 z nich zrobił okrążenie wokół ronda ( nie daleko kończy się Piotrków ), a reszta wjechała na chodnik, około godziny 19~ prosił bym i przestrzegam o nie wymijanie auta, o odległości 30 cm od auta, akurat jechałem ja zieloną corsą, wiem, że 2 z nich jechało suzuki, ale reszty nie zauważyłem, do tego jeden z nich miał migacz który za szybko mrugał więc badania techniczne nie przejdzie ; ) Pozdrawiam i szerokości
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Ostatnio był jakiś taki podobny temat
Bystry - i co teraz? 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
bystry jeszcze 2 rzeczy, z tego co wiem to raczej tylko ja z piotrkowa siedzę na tym forum i daras,
druga rzecz to fakt iż w piotrkowie nikt nawet o tobie nie słyszał i nie wiem po co podkreślasz że to "akurat ty" siedziałes w aucie, to zmienia jakoś zaistniały fakt?
a no i jeszcze jedno pytanie:
policzyłeś ile razy na minutę mignął mu kierunek?
druga rzecz to fakt iż w piotrkowie nikt nawet o tobie nie słyszał i nie wiem po co podkreślasz że to "akurat ty" siedziałes w aucie, to zmienia jakoś zaistniały fakt?
a no i jeszcze jedno pytanie:
policzyłeś ile razy na minutę mignął mu kierunek?

Ostatnio edytowano 5/4/2010, 20:29 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
No, ale poszukujesz i co dalej? Chcesz im palcem pogrozić? Jak nie zatrzymałeś ich od razu to teraz możesz pomarzyć.
No mniejsza z tym, ale niektórzy ludzie w autach dobijają na maxa. Ostatnio wracam z łodzi busem ( V max 90-95), godzina 1.20 w nocy, wyprzedzam drugiego busa, normalnie jak się wyprzedza czyli migacz, zjeżdzam na lewy pas wyprzedzanie powolutku , atu nagle jakiś pajac krawaciarz pier** na mazowieckich blachach mi podjeżdza z tyłu i z 5 razy długimi mruga. Warszawiak, jak to warszawiak, głupie to to i nie pomyślał, że jeśli jestem na równi z drugim busem to nie przefrune go, żeby on mógł spokojnie wyprzedzić. WYprzedziłem tego busa już chce zjechać na prawy pas, a tamten się wpier*** prawym wyprzedził mnie i mnie zaczoł chamsko wychamowywać dosłownie z 90km/h do gdzies 20-30, centymetry a wjechałbym mu w dupe. W momencie wziołem gruszke od radyjka cb i zaczołem nawoływać do dużych mobilków, żeby na światłach próbowali go wychamować i zatrzymać, ale niestety ruch był dość mały i się nie udało.
Z 20 minut temu miałem następna sytuacje, z kolejnym tępym ch*jem który podjeżdza mi pod sam zderzak i świeci światłami, no ale utęperowałem go i zwątpił
edit: Bystrzak pokazując im swoje skarpetki mocy z napisem: Karate-Kung-fu-ju-jitsu-capoeira chce im zasugerować, że mogą się go bać
No mniejsza z tym, ale niektórzy ludzie w autach dobijają na maxa. Ostatnio wracam z łodzi busem ( V max 90-95), godzina 1.20 w nocy, wyprzedzam drugiego busa, normalnie jak się wyprzedza czyli migacz, zjeżdzam na lewy pas wyprzedzanie powolutku , atu nagle jakiś pajac krawaciarz pier** na mazowieckich blachach mi podjeżdza z tyłu i z 5 razy długimi mruga. Warszawiak, jak to warszawiak, głupie to to i nie pomyślał, że jeśli jestem na równi z drugim busem to nie przefrune go, żeby on mógł spokojnie wyprzedzić. WYprzedziłem tego busa już chce zjechać na prawy pas, a tamten się wpier*** prawym wyprzedził mnie i mnie zaczoł chamsko wychamowywać dosłownie z 90km/h do gdzies 20-30, centymetry a wjechałbym mu w dupe. W momencie wziołem gruszke od radyjka cb i zaczołem nawoływać do dużych mobilków, żeby na światłach próbowali go wychamować i zatrzymać, ale niestety ruch był dość mały i się nie udało.
Z 20 minut temu miałem następna sytuacje, z kolejnym tępym ch*jem który podjeżdza mi pod sam zderzak i świeci światłami, no ale utęperowałem go i zwątpił

edit: Bystrzak pokazując im swoje skarpetki mocy z napisem: Karate-Kung-fu-ju-jitsu-capoeira chce im zasugerować, że mogą się go bać

-
adam_89 - Stały bywalec
ej ja często zganiam długimi z lewego jak jakiś cieć swoim padłem zaczyna wyprzedzać i mimo tego że widzi jak jestem rozpędzony na lewym pasie, wpier*ala mi się na lewy przez co muszę hamować i znów się rozpędzać...
i zawsze powtarzam na CB że jak się nie ma czym to się nie wyprzedza...
i zawsze powtarzam na CB że jak się nie ma czym to się nie wyprzedza...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
adam-89 masz racje , są takie buce co jak ruszy z Wawy lewym to do Katowic nie zjedzie i wszyscy inni dla niego jadą za wolno ! Sam też pomykam busikiem 90KM i też często się z tym spotykam ! Wyprzedzasz duże auto , jesteś na wysokości jego kabiny a tu wsiada Ci na dupę taki pedał i świeci tymi długimi myśląc chyba że przefruniesz nad kabiną TIRa
Ostatnio jak mi tak świecił i trąbił , to wyhamowałem aż duży mnie wyprzedził , zjechałem na prawy i ruchem ręki puściłem mistrza
Ale się zagotował 

Junak Jawa 350 GSXR 600 GSXR 1000 YZF R1 GSXR 1000 K8 GSXR 1300 K10
- ARTURO R1
- Świeżak
niemasz mocy zeby jezdzic dynamicznie to jedz przepisowo i tyle ( niemowie o tym gdy ktos na 90tce jedzie 70... takich to wszsyscy musza lykac) ale po jaki **** sie pchac tym klekotem jak masz zamiar jechac 20km/h szybciej od wyprzedzanego? normalnie te polskie myslenie typu "musze byc pierwszy bo nielubie za kims jechac" mnie dobija
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):niemasz mocy zeby jezdzic dynamicznie to jedz przepisowo i tyle ( niemowie o tym gdy ktos na 90tce jedzie 70... takich to wszsyscy musza lykac) ale po jaki **** sie pchac tym klekotem jak masz zamiar jechac 20km/h szybciej od wyprzedzanego? normalnie te polskie myslenie typu "musze byc pierwszy bo nielubie za kims jechac" mnie dobija
Własnie po to, bo chce jechać 20 km szybciej. Zresztą 20 to chyba sporo

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
Szpicer zrobiłbyś jakąś dłuższą trasę busem, albo ciężarówką i zmieniłbyś zdanie. To Twoje myślenie, jest typowo polskie - egoistyczne - tylko ja się licze, a wszystkich innych mam głęboko w d***. Motocyklem to możesz kozaczyć 

-
adam_89 - Stały bywalec
adam_89 napisał(a):...Warszawiak, jak to warszawiak, głupie to to i nie pomyślał...
Czepiasz sie blach a zapominasz ze wiekszosc tych Warszawiakow burakow to przyjezdni, glownie z podlaskiego i lodzkiego. W Warszawie mieszka oficjalnie ok 1mln ludzi a w rzeczywistosci ok 2 mln, z czego ta cala nieoficjalna czesc stanowia przyjezdne buraki wlasnie. Po za tym nie od wczoraj jezdze i cwoki sa na kazdych blachach, a najgorsze sa ciolki z lokalnymi blachami gdzies na trasie.
Arturo.R1 napisał(a):są takie buce co jak ruszy z Wawy lewym to do Katowic nie zjedzie i wszyscy inni dla niego jadą za wolno !
nie zapominaj arturo, ze jak jedziesz na blachch WPI to jestes na trasie traktowany jak "pieprzony Warszawiak"

i co Bystry dostales juz autografy z dedykacja "dla bystrego"od tych typow co poszukujesz ?

-
bast - Bywalec
Adam wlasnie nie egoistyczne... po co mam wyprzedzac zeby jechac pare km szybciej i byc przed kims
ja jak jade fura to znjaduje kogos kto jedize kolo stówki i sobie znaim jade a nie pcham sie ledwo co zeby jechac pare km wiecej mnie to niezbawi a jakie wkur jące jest...

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
no ja mowie o normalnych ludziach...
Wracając do tematu, bystry niewiem czy zauwazyles ale na tym polega jazda moto zeby niestac a sie wpierniczac jak sie da... nieznam nikogo kto stoi w korku jak jest miejsce miedyz lusterkami
(chyba ze ktos mieszka na wsi haha)
Wracając do tematu, bystry niewiem czy zauwazyles ale na tym polega jazda moto zeby niestac a sie wpierniczac jak sie da... nieznam nikogo kto stoi w korku jak jest miejsce miedyz lusterkami

(chyba ze ktos mieszka na wsi haha)
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
no 20km wiecej to juz sporo, zwlaszcza jak sie do przejechania kilkaset albo kilka tys. km.
Ale jak tiry sie wyprzedzaja pod gorke albo na autostradzie, to mnie szlag trafia, po ch. oni w ogole wyprzedzaja, jak i tak nie wolno im leciec wiecej niz 90 chyba, a szybciej i tak nie poleci niz inni tirowcy
Bystry chyba widzialem twoich piratow drogowych, tez w grupie tez na moto i szybko jechali, to na pewno ci sami
Ale jak tiry sie wyprzedzaja pod gorke albo na autostradzie, to mnie szlag trafia, po ch. oni w ogole wyprzedzaja, jak i tak nie wolno im leciec wiecej niz 90 chyba, a szybciej i tak nie poleci niz inni tirowcy
Bystry chyba widzialem twoich piratow drogowych, tez w grupie tez na moto i szybko jechali, to na pewno ci sami
-
bast - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2