DRAG STAR 125
• Strona 1 z 1
DRAG STAR 125
Witam po przerwie!
Jeździ ktoś z forum na :
DRAG STAR
V - STAR
SHADOW
INTRUDER
VIRAGO???
Chodzi mi o motocykl do nauki jazdy dla dziewczyny i zastanawiam się, który z tych motocykli będzie najlepszym wyborem?!
W grę wchodzą TYLKO pojemności 125- 250.
Jak wygląda sprawa z awaryjnością, poręcznością i łatwością prowadzenia?
Z góry dzięki za info!
Pozdro!
Jeździ ktoś z forum na :
DRAG STAR
V - STAR
SHADOW
INTRUDER
VIRAGO???
Chodzi mi o motocykl do nauki jazdy dla dziewczyny i zastanawiam się, który z tych motocykli będzie najlepszym wyborem?!
W grę wchodzą TYLKO pojemności 125- 250.
Jak wygląda sprawa z awaryjnością, poręcznością i łatwością prowadzenia?
Z góry dzięki za info!
Pozdro!
-
Pawcio415 - Świeżak
generalnie nie polecam nic "made in china"... na w/w nie jezdzilem, jednakże moze cie (ją) zainteresuje suzuki gn250 - calkiem fajna maszynka jak na poczatek i mysle ze bez problemu pojdzie dopasc niezdezelowaną. Mialem tez do czynienia z virago bodajze 535 i tez niczego sobie, ale w wersji mniej-pojemnosciowej nie widzialem wiec sie nie bede wypowiadal
- froger
- Świeżak
kup jej jakąś YBR albo coś z RSek żeby to chociaż jakoś wyglądało i jeździło a nie jakieś czoperopodobne paździerze które wyglądają jak *****ny kipiący rondel z zupą pomidorową...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja tam popieram zdanie melvina, poza tym wszystkie choppery są dużo droższe niż inne maszyny z tego samego rocznika, a jest to raczej kasa bez sensu, bo jak są stare to się pieprzą i tyle. Poza tym brak mocy, brak hamulców, brak wygody w podróży, brak miejsca dla pasażera, brak czegokolwiek!
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Dzięki za info!
Michael nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia!
To w PL motocykle są drogie natomiast tu gdzie mieszkam można spokojnie dorwać np.rocznik 2003-2005 za 7-8 tyś zł.
Wybór padł na armaturę bo taka się nam akurat podoba i nie pieprzcie, że to nie jeździ i nie wygląda. Małe ścigacze to typowe popierdóły, które nawet dźwięku nie mają.
Motocykl ma być dla dziewczyny by nabrała prawidłowych odruchów. Dłużej niż rok nie będziemy go trzymali a potem zmienimy na coś większego.
Melvin jak nie masz do powiedzenia nic na temat to lepiej zamilcz bo pytanie postawiłem jasno i nie interesują mnie RS-ki czy inne zdezelowane 929!
Froger masz rację! Nie patrzę nawet na sprzęty od Chinoli czy Koreańczyków bo jednorazówki do mnie nie przemawiają
Pozdro!
Michael nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia!
To w PL motocykle są drogie natomiast tu gdzie mieszkam można spokojnie dorwać np.rocznik 2003-2005 za 7-8 tyś zł.
Wybór padł na armaturę bo taka się nam akurat podoba i nie pieprzcie, że to nie jeździ i nie wygląda. Małe ścigacze to typowe popierdóły, które nawet dźwięku nie mają.
Motocykl ma być dla dziewczyny by nabrała prawidłowych odruchów. Dłużej niż rok nie będziemy go trzymali a potem zmienimy na coś większego.
Melvin jak nie masz do powiedzenia nic na temat to lepiej zamilcz bo pytanie postawiłem jasno i nie interesują mnie RS-ki czy inne zdezelowane 929!
Froger masz rację! Nie patrzę nawet na sprzęty od Chinoli czy Koreańczyków bo jednorazówki do mnie nie przemawiają
Pozdro!
-
Pawcio415 - Świeżak
moim zdaniem bardzo dobrym motocyklem jest YBR 250... napewno wyglada o wiele lepiej od GN.... nie bez powodu wiekszosc MORDow... WORDow i OSK
no i moim zdaniem wyglada calkiem...calkiem
no i moim zdaniem wyglada calkiem...calkiem
kiedys Honda NSR->aktualnie Honda Hornet
-
Ltcrx - Świeżak
• Strona 1 z 1