co to za film ?
• Strona 1 z 1
co to za film ?
Witam mam pytanie. ostatnio jak pojechałem do supermarketu to przy wejściu na "promocyjnym" TV leciał jakis film z motocyklami w roli głównej. obejrzałem kawałek, spodobał mi sie, ale nikt nie potrafił mi powiedzieć jaki jest jego tytuł :/ opisze te sceny które widziałem. otóż najpierw taki urywek że po jakimś wypadku panna walnęła kogoś tłumikiem, a zaraz potem akcja przemieściła sie na pustynie, gdzie dwóch kolesi jechało koło pociągu, potem na pociągu,potem jeden na a drugi między przedziałami:P potem przed pociągiem aż w koncu którys sie przewrócił na torach przed pociągiem i... i pani z obsługi wyłączyła telewizor:P więc może ktoś powie mi co to za film??? dzięki za odpowiedzi 

-
luucan - Świeżak
hehe ten "super film" to chyba torque...a ogladac naparwde nie warto...
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Troche naciagany mowisz hehe:) moim zdaniem to to "troche" jest troche molo powiedziane ;P;)
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Do dzisiaj niemogę zrozumieć 1 rzeczy z tego filmu
- Jak ta laska zdjeła ten tłumik z kolektorów?
Reszta jest tak mało prawdopodobna, że nawet niema się co zastanawiać

- Jak ta laska zdjeła ten tłumik z kolektorów?
Reszta jest tak mało prawdopodobna, że nawet niema się co zastanawiać

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Mi sie podobał tylko początek - ta akcja z pod świateł
Reszta to kicz jakich mało, jak mozna jechac motorem odrzutowym 200 na godz w samych okularach.

-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
podsumowując....największa szmira wszechczasów, odmużdżacz jakiego ze swieca szukać, jednym słowem strata czasu. Powiem wam że nawet mój 2,5 letni synalek niespecjalnie był zainteresowany oglądaniem tego...czegoś, bo filmem to ciężko nazwać. Dla fanów gatunku polecam Biker Boyz, prawie to samo, takie "szybcy i wściekli" na motocyklach...kolorowo i szmirowo.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Meciek napisał(a):Mi sie podobał tylko początek - ta akcja z pod światełReszta to kicz jakich mało, jak mozna jechac motorem odrzutowym 200 na godz w samych okularach.
ja leciałem prawie 150 na xl500 (całe jej możliwości bez kasku okularów i innych

motor jest bogiem prędkość nałogiem życie zabawą suzuki podstawą (gsx600f)
- ferdas
- Świeżak
torque to zenada ale da sie obejrzec niektóre momenty sa takie sciemniane ze głowa puchnie natomiast biker boyz całkiem fajny film i polecił bym innym.
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
-
Świrus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości